Jump to content

Richard Mille RM 56-02 Sapphire Tourbillon

Recommended Posts

Posted (edited)

Tak ovšem tenhle kousek musí být v reálu bomba,navíc práce se safírem není nejjednodušší. A není to poprvé,co se něco podobného objevuje,vzpomeňme příkladně na TOURBILLON RM 056 SPLIT SECONDS COMPETITION CHRONOGRAPH  SAPPHIRE věnovaný Felipe Massovi roku 2012,stížené odečítání údajů či cenu zde nemá smysl vůbec připomínat.

richardmille_image.2635728.jpg

Edited by Daemonultimate
Posted

Kdysi jsem zde měl k těmto hodinkám vlákno složené z řady živých fotek, byla to pecka.

Posted

Mě na tom fascinuje (samozřejmě kromě toho safíru a celkové koncepce) i ten počet kamenů.

19

Dost málo, ne?

To je jako výroční turbo od F.P.Journeho (Tourbillon Historique).

Taky jen 19.

V jednoduchosti (byť plné hodinářských komplikací) je krása :)

Posted

.. to sou tak pritazlivy hodinky, ze se k nim jen tezko najde ekvivalent.. pro mne je RM ve snovém hospodarstvi vic, nez PP ...

Posted

presne, taky me tech 19 kamenu prekvapilo. proste minimalismus kazdym coulem:))

Mě na tom fascinuje (samozřejmě kromě toho safíru a celkové koncepce) i ten počet kamenů.

19

Dost málo, ne?

To je jako výroční turbo od F.P.Journeho (Tourbillon Historique).

Taky jen 19.

V jednoduchosti (byť plné hodinářských komplikací) je krása :)

Posted

19

Dost málo, ne?

Třeba nepotřebuje tolik kamenů díky tomu, že celá plotna a můstky jsou safírové, tedy kamenné. Jeden takový kámen pak teoreticky může zastat funkci několika ložisek. Nepočitají se zde vlastně tyto součástky také do počtu kamenů?