Jump to content

JeanRichard Aquascope ?Hokusai? dial

Recommended Posts

Posted (edited)

Tak po předešlém kousku JR,který tu byl, jsi mi opravdu zlepšil chuť.Zdobení je super,pro mně by možná více vyniklo v oceli,ale myslím,že i tato alternativa v návrhu padla a zřejmě i propadla :) Líbí se mi.

Edited by Daemonultimate
Posted

Fakt hezký. A navíc i zajímavé čtení. Díky.

Strojek moc exklusivní není, to je pravda, ale třeba bude o to lidštější cena.

Dovedu si představit, jak sedím v kanclu utahanej z práce, dovolená u moře daleko a já čumím na ten ciferník a nabíjí mě to energií.

Chtěl bych je.

Posted

JR se mi libily, ale uz zacinam z teto znacky mit trochu rozporuplne pocity...

vsechny modely (s vyjimkou 1681 ronde) maji stejne pouzdro, stejny cifr (ktery je pouze jinak nabarveny nebo nazdobeny), stejny font a stejne curky, jen luneta se obcas vymeni. a k tomu maji toho casu 12 limitek po 250ti kusech, ktere se opet lisi pouze pouzityma barvama. a to jsem si jisty, ze ne vsechny limitky, ktere tu na serveru prosly, jsou v soucasnosti v videni na jejich strankach...

Posted

Tak po předešlém kousku JR,který tu byl, jsi mi opravdu zlepšil chuť.Zdobení je super,pro mně by možná více vyniklo v oceli,ale myslím,že i tato alternativa v návrhu padla a zřejmě i propadla :) Líbí se mi.

Sú aj v šedom a modrom vyhotovení.

Posted

Tohle je velká paráda, nebylo by mi proti srsti nosit hodinky s tímhle cifrem. A jak píse McStinger, mám dojem žes tu svýho času měl i jiný barevný provedení.