Guest Snow Posted July 13, 2014 Report Posted July 13, 2014 Obnovuji do sbírky JeanRichard. JeanRichard Aquascope ?Hokusai? zdroj - monochrome-watches 1
Daemonultimate Posted July 13, 2014 Report Posted July 13, 2014 (edited) Tak po předešlém kousku JR,který tu byl, jsi mi opravdu zlepšil chuť.Zdobení je super,pro mně by možná více vyniklo v oceli,ale myslím,že i tato alternativa v návrhu padla a zřejmě i propadla Líbí se mi. Edited July 13, 2014 by Daemonultimate
NIGHTinGALE Posted July 13, 2014 Report Posted July 13, 2014 Fakt hezký. A navíc i zajímavé čtení. Díky.Strojek moc exklusivní není, to je pravda, ale třeba bude o to lidštější cena.Dovedu si představit, jak sedím v kanclu utahanej z práce, dovolená u moře daleko a já čumím na ten ciferník a nabíjí mě to energií.Chtěl bych je.
Krakonosh Posted July 13, 2014 Report Posted July 13, 2014 Tohle není špatná verze, doufám, že cifr je ručně rytý obsidián
IzTaPa Posted July 13, 2014 Report Posted July 13, 2014 JR se mi libily, ale uz zacinam z teto znacky mit trochu rozporuplne pocity... vsechny modely (s vyjimkou 1681 ronde) maji stejne pouzdro, stejny cifr (ktery je pouze jinak nabarveny nebo nazdobeny), stejny font a stejne curky, jen luneta se obcas vymeni. a k tomu maji toho casu 12 limitek po 250ti kusech, ktere se opet lisi pouze pouzityma barvama. a to jsem si jisty, ze ne vsechny limitky, ktere tu na serveru prosly, jsou v soucasnosti v videni na jejich strankach...
Daemonultimate Posted July 13, 2014 Report Posted July 13, 2014 Příliš málo obměn,stejný model,to ale frčí ne
McStinger Posted July 13, 2014 Report Posted July 13, 2014 Tak po předešlém kousku JR,který tu byl, jsi mi opravdu zlepšil chuť.Zdobení je super,pro mně by možná více vyniklo v oceli,ale myslím,že i tato alternativa v návrhu padla a zřejmě i propadla Líbí se mi. Sú aj v šedom a modrom vyhotovení.
PNS Posted July 13, 2014 Report Posted July 13, 2014 Tohle je velká paráda, nebylo by mi proti srsti nosit hodinky s tímhle cifrem. A jak píse McStinger, mám dojem žes tu svýho času měl i jiný barevný provedení.
Recommended Posts