Přejít na obsah

A co jsou vůbec velké hodinky?


Daemonultimate

Doporučené příspěvky

Možná to sem nepatří, a proto se omlouvám dopředu, ale brouk je brouk! Chci se Vás pánové zeptat, zdá se to jen mně, nebo jsou ty SMP na tu moji haksnu malé? Pořád se na ně dívám v klasické vzdálenosti od ksichtu a nemůžu si pomoct! Ale, pokud jdu kolem nějaké výlohy, tak se to zdá naprosto v pohodě. Co vy na to? Magořím už moc, nebo je to klasická fáze???

 

Tipuju kolem metraku,snad te neurazim...sedi tak,jak sedet maj,tedy netaha to za voci...akorat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Do prčic, subjektivní pohled jsem myslel, moje nervy!!

není divu, že ti tečnou nervy. Hodinky jsou na tebe moc malé, a musíš se přesvědčovat, že nejsou. Tohle je fotka tak do sekce těch podměrečných, malých hodinek, jak si tam zdejší osazenstvo honí ego, že je to jako v pohodě a paráda... Já teď už půl roku prožívám to, co ty. Nosím neúměrně malé hodinky (38) a jsem jak holka, ruku mám 18,5. Nejde si na to zvyknout.

U SMP bych udělal výjimku, protože jsem je měl a byly tak super, že mi nevadila 41mm velikost. Ale u Rolex jsem 40mm prostě nevydýchal, a může tě přesvědčovat kdo chce, jak chce, prostě to nejde. A nejde a nepůjde. To nemá nic společného s tím, jak máš srovnané ego, prostě na mojí ruce jsou hnusně malé a celé to vypadá komicky.

Sorry,  že ti kazím radost, ale pokud jsi se nad to nepovznesl hned, jak jsi je dal na ruku a řešíš to, tak tě začnou ty hodinky akorát tak sr..t místo toho, abys z nich měl radost. Přitom hodinky za to nemůžou, je to o tom, jak komu co sedí. Omegu seženeš i ve větší velikosti, takže asi ...do budoucna ... :)  Pevné nervy přeju !

Upraveno uživatelem M10
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Možná to sem nepatří, a proto se omlouvám dopředu, ale brouk je brouk! Chci se Vás pánové zeptat, zdá se to jen mně, nebo jsou ty SMP na tu moji haksnu malé?  Pořád se na ně dívám v klasické vzdálenosti od ksichtu a nemůžu si pomoct!  Ale, pokud jdu kolem nějaké výlohy, tak se to zdá naprosto v pohodě.  Co vy na to?  Magořím už moc, nebo je to klasická fáze??? 

jako malé úplně nejsou,ale PO by ti sedly určo líp...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Podle mě taky zalezi na barve cifru.

Ja ke kosili nosim Omega AT 38,5mm a kdyz jsem si je zkousel poprve, tak cerne mi prisly komicky male a bile uplne v pohode :). Nevim jak to je mozne, ale je to tak.

 

Jinak ruku mam cca 19cm:

http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/14040-co-máte-právě-na-ruce/page-2617#entry1155948

http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/14040-co-máte-právě-na-ruce/page-2725#entry1172285

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

asi je to o každého pocitu. Já mám rád pořádné cibule, takže mně přijdou malé. Ale zase malé decentní oblekovky jsou pro změnu elegantní i na velkém zápěstí. Já se svou prackou začínám tak na 45mm, takže pod 40mm je pro mě terra incognita. 

 

btw ty omegy o příspěvek výše bych řekl, že sednou jako prdel na hrnec.

Upraveno uživatelem doctor_chronos
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...

Trošku oživím tohle bohem zapomenuté vlákno!   Když jsem měl na mojí haksně SMP, tak mně pořád hlodalo, jestli jsou akorát. No prostě šly. Tak jsem si pořídil mírně větší cibule a je to tu zas boha. To je jak s chlastem, piješ tu nejlepší whisky, rum z karibiku, cognac ani nevím odkud, a přesto je najlepší domáci slivovica. Já už fakt kur.... nevím!    Chlapi co myslíte??

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...