Přejít na obsah

Hasňa's Damasko in-house world


Hasňa

Doporučené příspěvky

To je kůň! Ale něco na tom bude. Dal jsem 101ky teď zase na krokouše od Bakera a příští týden budu dělat parádu. Tentokrát je vezmu i na výlet do Česka, mám tam nějaké jednání, na to budou ideální jediné Konradovy casual elegantní stroje. I když s tool odolností. Čistej tool tentokrát nechám doma.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Lumi je fakt dost slabá. Se Seiko co mi ukazoval Bedjasson, nevím, co to byl za typ, to nejde vůbec srovnat. A ještě ta absence tahu. Nebo spíše nemožnost použít jejich tah na DK10. Doufám, že to Konrad rychle napraví. Jinak jsem zatím spokojenej parchant. Přesnost stále pod sekundu. Lukin_ova změřil +0,3 s/d a zatím se to, zda se, drží.

 

a6u2a2ud.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Alda

Co se tyce lumi, napisu svuj nazor, snad tim na sebe neseslu hnev Seikaru. :)

Lumi MM vs. Damasko je nebe a dudy. Ja se ji casem nabazil, az jsem nkonec zjistil a vyhodnoti, ze to pro me neni to nejdulezitejsi a rozhodujici a ze mi nevadi slabsi, byt do rana svitici.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Me hned z fleku napadlo řešení. Ne, vážně, mám to úplně stejně. A musím se přiznat, že vzhledem k novosti a neověřenosti toho kalibru, navíc silikon kam se podíváš, samý patent, průhled i při tvrzení o antimagnetičnosti, mazání minimální, nebo žádné, množství zkušeností na webu nula nula nic, jsem byl psychicky připraven na veeelkou nepřesnost. Jsem nesmírně rád, že jsem se mýlil. Měřil jsem to podle oka a hned jsem měl dobrou náladu, protože to vypadalo slibně. No a pak Lukin_ova nasadil svou appku na měření přesnosti a za deset dnů změřil +3 sekundy. No a hned jsme to zapili. Proste to jsem nečekal. Vlastně nikdo to nečekal. Takový produkt se pak lehce prezentuje v zářivých barvách.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Cigi, tohle je už druhé vlákno dneska, kde máš problém porozumět psanému textu, zato nemáš problém vyvozovat mylné závěry. Uber plyn, nebo si poopravím své dobré mínění o tobě. Jasně píšu, že měřením přesnosti prošly DK10. A tvá exhibice v druhém aktuálním Damasko vlákně je skutečně nedůstojná tvé inteligence. Krepčíš tam jak poblouzněný nad tím, že dodavatel dodal kulatinu se špatným složením ocele, jiným, než bylo vymyšleno, vyzkoušeno a otestováno a hodinky začaly kvůli toho rezavět. Tyto byly vyměněny kus za kus, dodavatel jistě dostal kartáč ve velkém stylu a vše se vrátilo do normálu. A ty tam hulákáš, jak smyslů zbavený. Což, cigi, mas to zapotřebí? Já myslím, že ne. Stay cool!

Upraveno uživatelem Hasňa
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...