Přejít na obsah

Hasňa's Damasko in-house world


Hasňa

Doporučené příspěvky

Hasno pecka!!! Diky za fota.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Je to pecka. PRE1 - PA300SSE - F3. Ano, jsou lepší, ale ve zcela jiných cenovkach. V téhle cenové kategorii ale o ničem nevím. Tak trochu jako Damasko. A taky jako Damasko má Bunta zaryté a zapřisáhlé odpůrce. A ti mají podobné argumenty, málo líbivé, málo známé, moc tvrdé, málo MI, blbý re-sale, málo bling.

Upraveno uživatelem Hasňa
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ten blby resale nema ale s D spolocne, co sledujem ponuky vo svete pouzitych, tak si D drzi fest cenu, a nie len to, da sa ponuknut aj par rocne za cenu ako zanovneho...

 

ten hifiaparat mi pripomenulo moje prve cdcko, micromega stage4, som planoval upgrade na 6 ale nikdy k tomu nedoslo. Ale to bolo daavno ked som mal ani nie 20 rokov, teraz, o skoro 20 rokov neskor, hudbu nepocuvam :-( (len decka :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Máš pravdu ve všem. On i BV jde docela dobře prodat. Ale holt to neroste o 12 % za rok, jako Rolády. A taky teď poslouchám málo. Jede přes to satelit, tak si aspoň užívám dobrý zvuk při sledování filmů, ale klidný poslech celého CD je vzácný. O to více si to ale pak užívám.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No tak tos mě dostal. Ja v koloběžkách lítám už celé čtyři dny. Ve středu jsem dostal doma stranický úkol, junior potřebuje do školy koloběžku. Ve čtvrtek jsem kouknul do jednoho místního, většího sportu co je k dispozici, zjistil ze hlavně Micro, tu jsem znal, kámoš je dealoval už někdy v 90', když to byla novinka. Večer jsem lehnul do postele s telefonem, prosurfoval pár anglických a německých diskuzních fór a bylo rozhodnuto. Znaje neschopnost dětí být zaujat nějakou věcí déle, než krátkou dobu, byla hlavní myšlenka ta, že by to měla být i hračka pro mě, až to mladého přestane bavit. Tedy třeba na dojíždění od baráku na zastávku a dál busem a tak, tedy na delší vzdálenosti, než U-rampa, ale zase žádná dálková turistika. Taky jsem chtěl něco pevného, aspoň trochu kvalitního, s minimální údržbou, pěkného a v neposlední řadě skládacího, co můžem v autě vozit sebou třeba na dovolenou. Suma sumárum, v pátek jsem v druhém velkém obchodě koupil v akci Micro Black za 1600 NOK, což se opět krátkým kouknutím na web ukázalo, jako super cena. Pro mladého řídítka dole, pro mě nahoře, mladý už na tom s námi absolvoval dvě procházky, mě to udrží, jede to ok, pohoda. Takže takový jsem já expert, 4 dny, mobil, internet, dva obchody, jedna koloběžka. Na nějaké rady tu jsou jiní profíci.

Upraveno uživatelem Hasňa
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Znaje neschopnost dětí být zaujat nějakou věcí déle, než krátkou dobu, byla hlavní myšlenka ta, že by to měla být i hračka pro mě, až to mladého přestane bavit.

Tahle rovina problému mě nenapadla. Super řešení i výběr stroje. Velký kolečka!

 

Díky!

Upraveno uživatelem Ohm-Aztec
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mám doma dvě Micro kolobky.Jednu jsem kupoval před 20 lety v Zurichu za 100 franků, jezdil jsem na ní já (tehdy cca 100 kilo), jezdí na ní cca 4 roky můj syn a bude na ní asi jezdit i jeho syn. Je nezničitelná. Tedy krom molitanových gripů, které měl potřebu mladej oždibovat, tak dostal náhradní černé gripy místo orig. modrých. Dokupoval jsem předloni růžovou Micro dceři. Subjektivně se mi novější model zdá trošku hůř zpracovaný, jiný mechanismus skládání, ale taky je to "železo", co vydrží...Jen ty malý kolečka jsou o držku na děravých chodících. Ale synek se díry naučil elegantně přeskakovat :)

Upraveno uživatelem organic
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Díky za fotky, jsou to opravdu povedená Damaska, které příjemně vybočují z jejich portfolia a působí skutečně univerzálním dojmem - umím si je představit u košile, ale klidně na horách. Jediné, co postrádám, je stejně promyšlený tah.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...