Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Zatim dobry. Ale to byl i Sony, nez se zacal neustale rozlepovat. Uvidime za dva roky.

Jasny, drzim palce.

Edit: pokud budes mit cas a chut, tak se primlouvam za fota pristavu a more :) .

Edited by tano
Posted

Jasny, drzim palce.

Edit: pokud budes mit cas a chut, tak se primlouvam za fota pristavu a more :) .

Taky chci přístav a moře.

Posted

Decka, tu je tak hnusne, ze po nevylezam z deky od televize. Mrholi, prsi, 15 stupnu, olovene mraky nizko, syfl. Idealni pocasi na nohy v teple a Laphroaig Caireas 2016 v ruce. A Rapl, Mordparta, Midsummer a podobne relaxy v tely. 

Posted (edited)

Rapl, Mordparta...

jak sjíždíš tyhle český tv programy? Přes satelit, přes webo? Nemá třeba Česká televize restrikci do zahraničí?

jo a to počasí co popisuješ by bylo na foto jak cyp. Pravá severská depka. :-)

Edited by MJ.
Posted

Jojo, jak pise MJ., dej nam depresivni krme, mam to take moc rad.

Posted

taky bych se přimluvil za nazutí galošů a pršipláště a nějakých ponurých snímků přístavu, moře a olověných mraků.

a mimochodem, včerejší díl Rapla byl fajn, těšil jsem se na Kuneše hodně a splnilo to očekávání. Zase za týden...

Posted

Satelit. Jeste jsem to nevidel, mam to natocene, dam to dneska. Vcera jsem si poustel koncert Pauli Simona a koukal na fotky ze stavby. Taky dobry thriler.  

Posted

DK13 (DK101) Žářný příklad rozporu mezi fotkami a skutečností. Moje hodobóžovky na Hirsch genuine alligator.

edeguma3.jpg

Ten "cifr" je prostě super!!! :rolleyes:  :)

• 1 month later...
Posted

Krásný fotky Hasňo - jak hodinky tak Norsko, povedený!

Posted

Jojo Norsko, tak tam jsem taky nebyl :) .

Vazne, paradni fotky. Diky.

• 1 month later...
Posted

Hezký pěkně a dobře jak zdůraznil, že česká vláda je laxní a nemá zájem o své občany :-) Klobouk dolů, jde o to jaké budou změny...Všichni víme , že léty zaběhlý systém se ze dne na den nezmění, že ano.

Posted (edited)

Marxové i Kapitánovi jsou bližší prachy z norských fondů, než nějaký otravný občan, se kterým jsou jen problémy.

Edited by Hasňa