Jump to content

Hasňa's Damasko in-house world

Hasňa

Recommended Posts

Tak fotky fjordu budou snad pokračovat :-)

Jak známo nic netrvá věčně, i Alda už nějakou dobu jede na Nomosu. A aspoň podle fotek soudě, ho sakra baví. Tak ti přeju Hasňo, ať najdeš zase něco, co tě bude zase tak bavit jako Damasko, pač votom to je:-) 

• 2 months later...

Tak, pred tremi lety jsem imaginarne uzaviral vlakno Moje Schaffky a dnes udelame male repete tady. Od vcera totiz nemam zadne Konradovky. Byl to krasny pribeh. Statistika je toho dukazem, pres 130 stran, pres 2600 prispevku a pres 166 tisic zobrazeni. To tady muze rict maloktere jednotematicke vlakno a je to trikrat vice, nez vygenerovaly Moje Schaffky. Diky vsem. Damasko, holt, i pres svou chladnou nemeckou ocel a estetiku, vzbuzuje emoce. A tak to ma byt. Oboje inhauzy zustaly na foru a to je dobre, neni jich tady moc. DK10 jsou tu myslim dvoje a DK101 jedine. Opravte me, jestli se pletu. No nic. Ceka me ted chvili uzivani si nicnedelani, slunce za me natahuje a borci na vysilaci v Mainflingenu za me nastavuji presny cas. Po mnoha strikne mechanickych letech je to pondelni rano prijemne komfortni. A taky se pomalu zase ucim spolehat se na datumovku. Ta, s tim mym odkladanim hodinek pres vikend, ukazovala spatne datum casteji, nez by bylo zdravo, takze pri podepisovani papiru jsek kouknul na hodinky a pak jeste radsi znova na comp. Proste priste to v mechanice musi mit rezervu aspon sest, sedm dni, nebo nemit datumovku.  

Takze ahoj Damasko, dylo to fajn, a zacnem psat novou kapitolu.  B)

• 2 years later...