Kristian.nov Posted April 7, 2017 Report Share Posted April 7, 2017 Tak fotky fjordu budou snad pokračovat :-) Jak známo nic netrvá věčně, i Alda už nějakou dobu jede na Nomosu. A aspoň podle fotek soudě, ho sakra baví. Tak ti přeju Hasňo, ať najdeš zase něco, co tě bude zase tak bavit jako Damasko, pač votom to je:-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
marosh Posted April 7, 2017 Report Share Posted April 7, 2017 Tady to je, jak na funuse...Ukápla mi slza ve tvaru D. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hasňa Posted April 8, 2017 Author Report Share Posted April 8, 2017 (edited) No, ještě pár závěrečných, když už tu mají to WiFi. Pro pilotky stylový závěr, v 11 280 metrech. Edited April 8, 2017 by Hasňa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hasňa Posted June 23, 2017 Author Report Share Posted June 23, 2017 Tak, pred tremi lety jsem imaginarne uzaviral vlakno Moje Schaffky a dnes udelame male repete tady. Od vcera totiz nemam zadne Konradovky. Byl to krasny pribeh. Statistika je toho dukazem, pres 130 stran, pres 2600 prispevku a pres 166 tisic zobrazeni. To tady muze rict maloktere jednotematicke vlakno a je to trikrat vice, nez vygenerovaly Moje Schaffky. Diky vsem. Damasko, holt, i pres svou chladnou nemeckou ocel a estetiku, vzbuzuje emoce. A tak to ma byt. Oboje inhauzy zustaly na foru a to je dobre, neni jich tady moc. DK10 jsou tu myslim dvoje a DK101 jedine. Opravte me, jestli se pletu. No nic. Ceka me ted chvili uzivani si nicnedelani, slunce za me natahuje a borci na vysilaci v Mainflingenu za me nastavuji presny cas. Po mnoha strikne mechanickych letech je to pondelni rano prijemne komfortni. A taky se pomalu zase ucim spolehat se na datumovku. Ta, s tim mym odkladanim hodinek pres vikend, ukazovala spatne datum casteji, nez by bylo zdravo, takze pri podepisovani papiru jsek kouknul na hodinky a pak jeste radsi znova na comp. Proste priste to v mechanice musi mit rezervu aspon sest, sedm dni, nebo nemit datumovku. Takze ahoj Damasko, dylo to fajn, a zacnem psat novou kapitolu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eloga Posted August 5, 2019 Report Share Posted August 5, 2019 Obdiv. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts