Hasňa Odesláno 28. března 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2015 Spíše touha se odlišit. Nebyli špatné. Taková osvěžující limonáda za 92 NOK. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 28. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2015 ...až dorazíš příště, půjdem na Matušku, to limonáda není... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 28. března 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2015 (upraveno) To bude asi dřív, než si myslíš. Upraveno 28. března 2015 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 28. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2015 Rád se přidám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 28. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2015 Supr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 30. března 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2015 Pojď do mě rybko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 30. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2015 Ach. Navíc rozumná porce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 30. března 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2015 Výborné. V bříšku, jako v pokojíčku. Tohle mi v Beskydech bude chybět. Ale zase budou kvašáky a Romadůr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 31. března 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2015 (upraveno) Letiště. Samozřejmě uragán, zpoždění. Letadlo z Bergenu má mít sekyru 7 hodin. Mě zatím hlásí půl. Z kabinového Fraitaga jsem si pochopitelně zapomněl vyndat nůž, co mi pravidelně zachraňuje život (má vývrtku...), takže poslání na adresu; kdo ví kdy dojde plus poštovné a 100 NOK poplatek. Co se ještě vykokotí? Aspoň jsem jim tady šlohnul jedno kafe. Zaplatil jsem normální a dal jsem si dvě do velkého kelímku. Upraveno 31. března 2015 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 31. března 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2015 Cattle class... Chtělo by to aspoň stejné EU předpisy jako mají převážná kuřata. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 31. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2015 Ten pred Tebou krouti hlavou ze strany na stranu a rika si, boze kam ja to jenom vlez Cattle class... Chtělo by to aspoň stejné EU předpisy jako mají převážná kuřata. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 1. dubna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2015 A to jsi měl vidět, jak jsme se všichni kroutili, když začal v Katowicich přistávat v takovém menším orkánu. Blbě mi bylo ještě celou cestu domů u maroshe v autě. Vydychal jsem tak intenzivně, že mu začalo být taky špatně. Prostě idylka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 2. dubna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2015 Změna je život. Tentokrát Jančurák. Sice Business, ale přetopeno, jako za starých časů když jsem jezdil Košičanem na výšku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 2. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2015 No ty se narajzujes... Vzdyt jsi sotva priletel! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Alda Odesláno 2. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2015 Fajny Barbour, barva se mu libi. Takove baevy chci remen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 2. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2015 Cattle class... Chtělo by to aspoň stejné EU předpisy jako mají převážná kuřata.Wizz Air je děsný zlo, ranní let do Tel Avivu jsem si s nimi docela protrpěl. Ale pokud to je soukromě, tak to cena za letenku většinou obhájí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 3. dubna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2015 Praha má svá kouzla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 7. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2015 Jasně. Rezervačka, která zpřístupní i páteční nabitý Lokál... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 8. dubna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2015 Skvělá práce s kompozicí! Dík za fotku i fajn večírek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 9. dubna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2015 Tak. Fajně se tu máte. Já zase zpět na sever. Ale už se těším, až místo toho půjdu radši na čepovaný Radegast. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se