Přejít na obsah

Hasňa's Damasko in-house world

Hasňa

Doporučené příspěvky

Tak, tak, koukám, beercounter vynulován.....

Presne tak! Ještě včera jsem si na počítadle (které pochopitelně dostalo v Aldově testu chrastění plný počet bodů) 4 Radky a teď zase nějakou dobu jen Rioja a Ardbeg. Upraveno uživatelem Hasňa
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Alda

Ty jo, ja myslel, ze to jejich PVD ma 2500 HV a prdlajs, pisou 3300, tak to je mazec. Ze by nejake vylepseni? Protoze mam dojem, ze opravdu bylo puvodne 2500. Nebo se pletu?

Odkaz ke komentáři

• po 4 týdnech...

Mobil stale dead, tak aspon neco z tabletu.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři

no už som si myslel, že tento "damasko príbeh" skončil, čo by bola veľká škoda, nie som dlho na tomto fóre ale už som stihol prečítať celé toto vlákno  :)   je veľmi zaujímavé, takže dúfam Hasňa že v ňom budeš pokračovať  :)

Odkaz ke komentáři

Hasňa aký máš obvod zápästia? na tvojej ruke vyzerajú úplne perfektne  :thumbsup_anim:    niekedy v ďalekej budúcnosti uvažujem aj ja o nejakých damasko hodinkách - sa mi páčia a hlavne tá odolnosť, len sa obávam že na moje zápästie (17,5) budú priveľké, na mojom tenkom zápästí sa mi nepáčia nejaké veľké budíky. a zase napr. nejaké da 37 by som tiež bral ale tam mi vadí jedna vec - nie je tam priehľad na strojček a to teda u mechanikách musí byť - aspoň u mňa  :D

Odkaz ke komentáři

Kdepak konec, mam prijemne pocity pokazde, kdyz je mam v ruce a nasazuju je. Je to jako nejaky strojek vyrobeny z trasformia. Zatim to nevypada na vymenu, ani na dalsi prirustek. Libi se mi Cartier s inhauzem, titanove Blancpain FF, jedny, nebo dvoje Rolady, jedny G-Shocky, ale nemam zadne nutkani. Proste jsem ve velkem hodinkovem klidu. V mem okoli tahle znacka naprosto nikomu nic nerika, takze jsou v klidu i vsichni kolem. Zadna moc velka PR masaz v GQ, MI mimo forum nula, vypadaji stale jak nove i pres temer kazdodenni noseni, delaji +0,3 s/d, perfektne se hodi k me pracovni uniforme, dziny a triko, chod zavitu na korunce je blazenost sama, klidne by to slo delat hasakem, pocitac piv to ma, kalibr pod sklem je domaci kvalita, zadny polotovar, nebo subdodavka, je dokonce velice pekny na pohled, klidne by mohl byt vice matny a mene zdobny, ale budiz, cena, vzhledem ke kvalitam, je de facto lidova, co vic si prat.

Nefotim,neb mi umrel mobil, reklamace se nedari a bude jeste trvat asi tak dva roky a Lumia 640 XL LTE Double SIM jeste neni v prodeji. Aspon dam trochu odpocinout tem, kterym se Damasko style nelibi. I kdyz posledni dobou tu prozrelo hodne clenu a krasnyma fotkama se to tu jenom hemzi.

Jinak zapesti mam v klidu 19 a zatate 19,5. Ovsem myslim si, ze vzhledem ke kratkym a srazenym nozkam jsou perfektne nositelne i na mensich zapestich.

Upraveno uživatelem Hasňa
Odkaz ke komentáři

Roman to zamknul a dobre udelal. Ale uz jsem to mel mezi tim napsane a je mi to lito vyhodit, uz kvuli tem cestnym vyjimkam, ktere je treba oslavovat a podporovat je. Tak si to hodim sem.

Fajn, tak to uzavřeme smírem. Rusáci nejsou hovada, ale ti, co odcházejí z ledu před hymnou, chovají se na Rhodosu na dovolené jak řvoucí dobytek, v Karlových Varch jakbysmet, serou se do cizích záležitostí, zavírají lidi za svobodný názor, odpravují oponenty i jinak a vůbec světu ukazují, že by se jich měl bát, tak ano, to hovada jsou a je legitimní jim to dát najevo.

Amen. Ten odchod pred hymnou jejich nahled na okolni svet, i na nas, jasne definuje a mistni obhajovatele tohoto chovani by si to meli uvedomit. Politiku jsem sem netahal a netaham, mluvim o hokejovem tymu zasranych Rusaku, kteri nemaji ani to zakladni vychovani, any vyslechli hymnu tymu, ktery je rozcupoval na kousky, nebo si nechal na krku stribrne medaile. Cest vyjimkam, Oveckin, kteri se pokouseli ostatni premluvit, aby z ledu neodchazeli a nechovali se jako uplni primitivove. Bohuzel v Rusku to vzdy meli tyto vyjimky velmi, velmi tezke. A proto si jich pro jejich osobni statecnost hodne vazim. A to jak ve sportu, tak v jinych oblastech zivota v Rusku.

Odkaz ke komentáři

Same kvalitni kovy, Damasko a Brembo.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...