Přejít na obsah

Hasňa's Damasko in-house world

Hasňa

Doporučené příspěvky

Návštěvník Alda

Priznanie ze som sa zrejme dopustil omylu a nasledne ospravedlnenie je zahratie do autu? Gratulujem, si prvy na mojom ignore liste..

Blbe je, ze tapatalk ignore neumi a hodne se tu pouziva citace, takze na ty jeho vyblitky a nekdy radne ulhane vyblitky, clovek obcas narazi...

Upraveno uživatelem Alda
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Co píšete o té sekundovce, občas jsem to viděl na vteřinovcve chrona 7750. Sekundovka imho skáče trhaně, občas to vypadá jakoby ob zub. Půlka pozorovatelů to viděla/vnímala, půlka ne. Omlouvám se za lemplovskou terminologii. Ani jsem se nezamýšlel, jestli je tam analogie v pohonu té sekundovky a je to tedy takhle přímo porovnatelné, tuším, že jo.
Objektivně to tu asi nerozsoudíme ani po videu (kde to asi může být ovlivněno frejmama), je to možná o osobním vnímání rytmu atd.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Kamil

Tak jsem si to v klidu celé přečetl a nelíbí se mi vyjadrováni od Janka:

... Ale aspon viem kto je kokot, kto je picus a s kym sa oplati diskutovat...

... Ty si podla mna hodinkovy eunuch snaziaci sa masturbovat..

A tohle není pravda, dlubix se žádných osobních urážek ani vulgarit nedopustil.

Dlubix: aj ty ma urazas cez limit tak ti to holt oplatim, nie?

Takže mi z toho vyšlo, že jankoxxx má na tři dny ban, aby vychladl a naučil se dikutovat slušně.

Odkaz ke komentáři

Půlka pozorovatelů to viděla/vnímala, půlka ne.

Mně se to stalo u B. Tři lidi viděli tu ručičku plynulou a já jsem ji viděl nepravidelně poskakovat. Normálně jsem myslel, že jsem zhulený...tak osobní vnímaní rytmu to je ? No to by sedělo, někdy jsem takový nevyvážený (jako že mám už jateční velikost)... Na ten test jsem zvědavý, legrace bude zejména to srovnání se Spring Drive.

Odkaz ke komentáři

Kluci, tak sem uz nekdo hodte to video, tesim se.:)

Odkaz ke komentáři

napadlo ma, že by to mohlo súvisieť s naším mozgom, keďže píšete, že niekto to videl a niekto nie, takže buď to bude v očiach alebo v mozgu   :)

pozrite si nasledovný odkaz, je to otáčajúci sa obraz, a ten bude niekto vidieť, že sa točí doprava a niekto doľava - a to sa môžu naň pozerať súčasne   :eek:

http://www.danielarau.sk/povedz-na-ktoru-stranu-vidis-otacat-sa-tuto-siluetu-ja-ti-poviem-ako-pracuje-tvoj-mozog/#.VWSlstLtmkp

Odkaz ke komentáři

samozrejme tým som nechcel povedať, že niekto bude vidieť ako sa sekundovka otáča doprava a druhí doľava   :)   ibaže môže každý z nás vidieť určité veci rozdielne a pritom tá vec je nemenná  (dúfam, že som to vysvetlil pochopiteľne).

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Zmizík

...no já nevím jestli vyloučit na trestnou jen jednoho je ta pravá fair play, Kamile. Od doby, dle mého mínění, kdy Hasňa udělal změnu ve své watch stáji, se tady rozjela slušná štvanice.

Opakovaně jsem si přečetl třaskavé diskuze, doporučuji to i Kamilovi.

Někdo, aniž by to bylo k hodinkám, může provokovat, být nechutný v sz a ještě se tím chlubit, další zle urazit Maxigaba, další - byť v kontextu jasně vyzní jako joke - nadat do debilů (Zmizíku - nemám s tím problém...jen že debil je docela silný i když spisovný výraz-(prosím na toto nereagovat)) a nic se neděje.

Více lidí mi řeklo - psalo, že se jim tyto osobní útoky nelíbí...mi taky ne.

To snad nemyslis vazne, to mam vsude srat nejaky smajliky aby se nahodou nejakej nedovtipa neurazil???
Odkaz ke komentáři

Souhlas, mel tam poslat celou petku, aby meli cas, o tom co provedli, premejslet.

...no já nevím jestli vyloučit na trestnou jen jednoho je ta pravá fair play, Kamile. Od doby, dle mého mínění, kdy Hasňa udělal změnu ve své watch stáji, se tady rozjela slušná štvanice.

Opakovaně jsem si přečetl třaskavé diskuze, doporučuji to i Kamilovi.

Někdo, aniž by to bylo k hodinkám, může provokovat, být nechutný v sz a ještě se tím chlubit, další zle urazit Maxigaba, další - byť v kontextu jasně vyzní jako joke - nadat do debilů (Zmizíku - nemám s tím problém...jen že debil je docela silný i když spisovný výraz-(prosím na toto nereagovat)) a nic se neděje. 

Více lidí mi řeklo - psalo, že se jim tyto osobní útoky nelíbí...mi taky ne.

Odkaz ke komentáři

Hele ja sem ten posledni, co by sem mel neco psat :-) Ale myslim, ze ty debaty zase nejsou tak hrozny. Souhlas s tim, ze nejlepsi znacka je ta, ktera budi hodne kontroverzi a ma fanaticke obdivovatele a take silne odpurce. A to je dobre - mozna je to i koreni tohoto fora.

To, ze to zklouzava k osobnim vypadum je podle me vina fanatickych zastancu, kteri si komenty a rejpani berou hrozne osobne a berou to jako utok na svou osobu a vzdy reaguji podrazdene. S Hasnou a Aldou sem jeste pred rokem (nebo rokem a pul) sedel normalne na pivu a ted jsem nejvetsi svine, protoze sem si dovolil komentovat Damasko. Dostal jsem moho titulu za to, ze jsem rejpal do nekterych, podle me nekritickych oslav.

Cely problem vznika tim, ze se par lidem na foru zda, ze zde probiha zcela nekriticka adorace znacky a pousti se tu informace, ktere jsou zavadejici - viz. servis bezneho loziska versus bezudrzbove Damasko keramicke lozisko, atd. Pritom inhouse Damasko je tady chvilku, nikdo nemuze potvrdit co vydrzi a co ne, to proveri az cas. Predim to zase byla chvala na tah, ktery ma u spony diru jak vrata, coz bylo vydavano skoro za vyhodu. Dale "spice pelotonu", apod.

Proste se tu stretavaji dva svety, dalo by se to prirovnat treba ke znacce Apple nebo nekterym diskuzum ohledne biku. A pokud kluci od Damaska nedokazou polknout, ze na foru jsou i jine proudy a vyznavaci neceho jineho, tak to je blby a ty strety budou pokracovat. A argument, ze je toto je vlakno "o skvelem Damasku" a tak sem patri jen chvala a ne kritika, je taky mimo. Coz se napriklad ukazalo s tim loziskem u Ety, coz byla zjevna nepravda.

A ja uznavam, ze rejpu hodne, a asi i Dlubix, ale staci trochu nadhledu a muze to byt pohoda. A i od nas to muze byt mozna trochu klidnejsi. Ja si pamatuju na tomhle foru, kdy se jelo do Panerai a italskych instalateru, do Breitlingu a videnskych cisticu kanalu, cigi a jeho zebrota v Prim sekci, atd. A nezaznamel sem takove osobni utoky a urazky, jako u Damaska.

Takze s tim budeme muset neco delat :-)

Zdar, sem se dneska vyspal to "řešitelske nálady"  :lol2:

Upraveno uživatelem Frantik
Odkaz ke komentáři

...napsáno pěkně, Franz! Doufám, že rýpalisti přestanou rýpat, začnou používat věcné argumenty místo osobních útoků a bude klid. Furt mám totiž pocit viny...a něco napsat stojí hodně přemýšlení...jak, aby se to nikoho nedotklo, nespustil se flame atd...a stejně dotkne. Nejsou ti rýpalisté přecitlivělí?  :cheers:

Kdo je teda vlastně vinen? (je to jen řečnická otázka)

Ale to je problem, vy vecne argumenty casto vyzadujete, ale moc je neposlouchate. To znamena, ze sice operujete s tim, ze Damasko ma kremikovy vlasek, tah je z lepsi ocelu a lozisko na keramice, ale to vse jeste neznamena, ze je to lepsi nez ostatni. Pamatujes kauzy Panerai prvni inhouse P9000 nebo Omega coax - vscihni o sobe tvrdili, jaka je to bomba a jak to slape, ale za rok se ukazalo, ze to je dost problem. Ze ani revoluce v krokovem ustroji nemusi hned znamenat, ze je to bomba.

Takze by to chtelo trochu pokory  :lol2:

Odkaz ke komentáři

Neni samozrejme nejvetsi svine nekdo proto, protoze komentuje Damasko, to neni pravda, ale protoze nekoho nazve nekolikrat nackem. Treba. Tim u me takovy clovek samzrejme konci. A zrejme nejen u me. Coz taky ilustruje to, ze nejde o komenty k Damasku, ktere by si nekdo bral osobne. Jde proste o osobni utoky a osobni posmesky, ktere se berou osobne. Jakakoliv racionalni otazka nebo diskuze vzdy pokracovala racionalne a vetsina majitelu Damasko hodinek uz je naucena odpovidat tak opatrne, aby se nahodou nekoho nedotkla, ze to nema obdoby. Napriklad veta, ze vse je nove a ukaze az cas, jak je kalibr spolehlivy, zaznela nespocetnekrat snad ve vsech vlaknech o inhauzu Damasko. A opakuje se porad dokola. Ovsem stejne to ocividne nestaci.

Luki, dej sem prosim fotku. Potrebuju davku!

Upraveno uživatelem Hasňa
Odkaz ke komentáři

Tak ja jsem milice a hlupáky taky zkousnul - coz je tvuj casty argument, tak bys nemusel byt tak utlocitnej a zkousnout to, ze kdyz si to prehanel, tak si byl nazvan "nackem". V kontextu "prilisneho fanatismu". 

Upraveno uživatelem Frantik
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...