Přejít na obsah

Hasňa's Damasko in-house world

Hasňa

Doporučené příspěvky

Hele Hasňo, my dva si na pivku sedneme kdykoliv (když už se to tu otvírá, kdo s kým), ale já ty nácky chápal v tom kontextu, jako se používají "grammar nazi".

Každý tu hranici tohoto označení mezi "fanatickým zastáncem" a "masovým vrahem" má jinde, internetová mluva to dost obrousila.

Serte na to.

BTW: mě nevadila ani ta špice pelotonu, protože jsem jí pobral v kontextu pár technických vychytávek Damaska. Takže já v klidu za špici pelotonu budu vydávat svojí draze zabalenou 7750. Jo, dodám,... špici marketingového pelotonu :D

BTW 2: ty Cartiery jsou fantastický, první verzi Calibre de Cartier jsem měl na ruce, tehdy byla cenovka v pražském butiku tuším 135 - ale co udělali verzi "Diver", tak ty jsou ještě lepší, ty bych bral zfleku, i cena je na inhouse a takhle věhlasnou značku rozumná

http://www.watch-insider.com/news/sihh-2014-cartier-calibre-de-cartier-diver/

Upraveno uživatelem bandicoot
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník dlubix

...napsáno pěkně, Franz! Doufám, že rýpalisti přestanou rýpat, začnou používat věcné argumenty místo osobních útoků a bude klid. Furt mám totiž pocit viny...a něco napsat stojí hodně přemýšlení...jak, aby se to nikoho nedotklo, nespustil se flame atd...a stejně dotkne. Nejsou ti rýpalisté přecitlivělí?  :cheers:

Kdo je teda vlastně vinen? (je to jen řečnická otázka)

Věcné argumenty? Že keramický ložisko je lepší, než ocelový? Samozřejmě, že je, teoreticky. Nejsem lama a trochu technického vzdělání jsem taky utrpěl. Já vás tu ale nebudu chodit plácat po ramenou, jaká je to super fičura, když ve finále stejně vidim popelník s příběhem, jako má kladivo z OBI. Ano, příběh, duše, hodinářská prvotina,...   i to někoho může zajímat a rád si za to připlatí, což ovšem Damasko partička absolutně odmítá a všechno je pouze drahej obal, masovka, bla bla bla... Rejpat klidně budu (bez nadávek a osobních útoků), když mi přihrajete na smeč a budete nesmyslně adorovat svoji časomíru. Sestimsmiřte

Odkaz ke komentáři

Ivane, taky dobra davka. Jen priste prosim v lepsi foto kvalite. Delaji se nejake Tanky s inhauzem? A libi se mi i zlate Ballony s rimskyma. Ty se s inhauzem delaji?

to je fotka z eshopu www.perpetualis.fr, odtial som za dobru cenu zobral svoje cartiery :) Ballony myslim inhouse nerobia.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník dlubix

...už se dávno stalo. Každý svůj obraz vytváří, jak umí. Taky je pravda, že ten, kdo nic netvoří, nic nesplete...čekat za bukem je tak snadné. Těším se na nějakou tvoji recenzi, vlákno, fotky a tak, zatím to tak trochu flákáš, ne?

No a už se na to vyprdněme a věnujme se hodinkám.

Člověče, že si tu z toho nedělam fejsbuk, znamená, že to flákam...   OK, polepšim se, jdu fotit dráty a stromy z okna. Dík za osvětu.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník dlubix

...a tak se zase do ničeho nenuť, klidně dál říkej, co je a co není správné.

Jsem rád, že se shodnem. Chápu, že v práci mezi těma ženskejma poslední slovo mít nemůžeš, tady ti to dopřeji. Téma je vyčerpané.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Kamil

To je hrozný. Dělám si srandu včetně notné dávky nadsázky a Béďa nic nepochopil a ještě si to bere osobně. Já sem snad vážně přestanu chodit.

EDIT: A Franta vlastně odpověděl za mě. :)

Odkaz ke komentáři

Smekám před Frantovým dopoledním fejetonem. To bych od něj nečekal, je to napsáno slušně a s nadhledem a z velké části s tím souhlasím. Asi by sis Franto měl na chvíli změnit funkci vrchního proudiče na fóru  :)

Je přece v pořádku debatit tady o všech hodinkách a značkách včetně Damasko, a je jen škoda, že kluci, kteří Damasko mají rádi, se tady při nějakých pochybnostech o Damasko semknou v jednoho muže a brání "svou značku".

Podotýkám, že technicky se mi Damasko líbí a držím jim palce a taky je potřeba uznat, že na světě ještě nejsou tak dlouho, aby mohli říct s přehledem, že všechna jejich řešení jsou krok kupředu. Nehledě na to, že ne všechna jejich řešení byla vynalezena Damaskem, ale prostě nastoupili nějaký kurz, kterým se rozhodli jet.

Mám/ měl jsem IWC (od Hasni), Panerai, Zenithy, Omegy i Primky, ale pokud by se někdo pustil do kritiky mých oblíbených hodinek, beru to tak že každý má právo na svůj názor, a nebudu ho obracet na víru, natož se pouštět do osobních útoků. A tím pádem se ani nepovažuju za fandu jedné konkrétní značky, kterou bych stavěl nad ostatní. A možná proto, že tady občas skutečně to fandovství Damasku zavání slepou adorací, je to některým trnem v oku.

Odkaz ke komentáři

Smekám před Frantovým dopoledním fejetonem. To bych od něj nečekal, je to napsáno slušně a s nadhledem a z velké části s tím souhlasím. Asi by sis Franto měl na chvíli změnit funkci vrchního proudiče na fóru  :)

To byla si jen svetla chvilka  :lol2:

Odkaz ke komentáři

Problém je trochu v tom, že celkem dost lidí v dnešní době neumí uznat svoji chybu, natožpak se někomu omluvit, setkávám se s tím denodenně a všude. Experti jsou na to ženský, ty nejenom že neuznají chybu, ale ještě vám vynadají :-) Dneska jedna taková vjela do jednosměrky a mávala na mě rukama, klepala si na čelo, co tam dělám, než aby se zkusila domluvit. Nakonec když zjistila, že za mnou stojí as pět aut, uznala že chyba je asi na její straně a bez omluvy vycouvala. Už to ani neřeším.....

Upraveno uživatelem African
Odkaz ke komentáři

Problém je trochu v tom, že celkem dost lidí neumí uznat svoji chybu, natožpak se někomu omluvit, setkávám se s tím denodenně a všude. Experti jsou na to ženský, ty nejenom že neznají chybu, ale ještě vám vynadají :-) Dneska jedna taková vjela do jednosměrky a mávala na mě rukama, klepala si na čelo, co tam dělám, než aby se zkusila domluvit. Nakonec kdyz zjistila, že za mnou stojí as pět aut, uznala že chyba je asi na její straně, bez omluvy vycouvala.

Nej reseni, nakopat do zadni casti tela:), mysleno ve svande.

Odkaz ke komentáři

Klucí, když to tak poslouchám (a taky na základě vlastní zkušenosti, kdy jsem se připletl do jakéhosi sporu), tak si nemůžu nevzpomenout na "smidrcdopiva"...

Tak snad to pobaví a pís.

Dost dobry Ohme, diky:).

Odkaz ke komentáři

Klucí, když to tak poslouchám (a taky na základě vlastní zkušenosti, kdy jsem se připletl do jakéhosi sporu), tak si nemůžu nevzpomenout na "smidrcdopiva"...

Tak snad to pobaví a pís.

Jo to je pecka :lol2:

Jinak k těm Damasko sporům... soudnost častějš ztrácí ženský, ale jak to padne na chlapa, mívá to horší následky...

Odkaz ke komentáři

Doufám Bedjassone, že si to rozmyslíš a nic mazat nebudeš. Mrzelo by mě to. Ale částečně tomu otrávení rozumím. Prudičů je tu pět a půl na deset tisíc, ale svědí, jak neštovice a nejde se jich zbavit. Doporučuji pauzu, zajít do vintážního vlákna, pokecat se Snowem o lyžích, zajít na kafe s Bakerem, pokecat s Kubsonem o Grossmannovi. Prostě je tu hlavně hodně přejících a pohodových lidi s pozitivními vibracemi.

No, a já mám nový mobil, takže konečně zase můžu. Par lidi mi tu už nabízelo, ze by je teda jako ode mě koupili, tak aspoň foto. Na prodej zatím nejsou.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

Hasno, jsou krasny ty Tve Decka.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...