Hasňa Odesláno 11. září 2015 Autor Nahlásit Odesláno 11. září 2015 (upraveno) No, o dost, musím říct. Není to taková nálož, jako Ingy na tahu, ale cítit už jsou. Upraveno 11. září 2015 uživatelem Hasňa
marosh Odesláno 11. září 2015 Nahlásit Odesláno 11. září 2015 Hej, co se otířáš o Doxy, pitcho...A to pyžamko, kůl. To pamatuju ješče, jak byl Těšín jedno mjasto...
Hasňa Odesláno 11. září 2015 Autor Nahlásit Odesláno 11. září 2015 (upraveno) :-D Pyžamko pomalu dosluhuje, ale v záloze už čeká nové. Doxa jsou moje srdcovka, ale zkoušel jsi na nich zkracovat tah? Peklo. No, ale zase mají geniální mikroregulaci. A pak si vyber. A Těšín je jedno město. Ne de jure, ale de facto. Kdo by to řekl, že to skončí tak, že chodíme na polskou stranu na náměstí na čepovanou Plzeň. On the road to mejdan. Upraveno 11. září 2015 uživatelem Hasňa
OndraPod Odesláno 12. září 2015 Nahlásit Odesláno 12. září 2015 Musim rict, ze to vypada opravdu dobre!Jak mi ten tah prisel ze zacatku nezajimavej, tak se mi ta jednoduchost libi cim dal vic, jenom mi uplne nesedi ta koncovka, kde se tah tak nejak divne "lame".
Hasňa Odesláno 14. září 2015 Autor Nahlásit Odesláno 14. září 2015 Jo, a pokud G, tak jedině W461. To je moje auto snů. http://www.netawd.com/Ps/item.php?id=170049 A to tak, že téhle barevné kombinaci. Tahle okrova a ty stříbrné plecháče. http://www.autotv.sk/mercedes/mercedes-g/ Ten interiér miluju. Ta palubka, ty sedadla. To je dokonalé. Tohle auto má Konrád nad manželskou postelí. Jinak pohoda a alles in Ordnung.
Hasňa Odesláno 15. září 2015 Autor Nahlásit Odesláno 15. září 2015 Moc věcí tu teď nefunguje, tak aspoň kus dobré, bezniklové, skleněnými kuličkami otryskané, v ledu kalené, tvrdé oceli a kus dobrého žvance.
Hasňa Odesláno 15. září 2015 Autor Nahlásit Odesláno 15. září 2015 No, ale trochu vasabi zustalo! A taky ten zeleny list. :-)
David Tichy Odesláno 15. září 2015 Nahlásit Odesláno 15. září 2015 Musím uznat, že ten tah na ně sedí. Podle toho co jsem okoukal z tvých fotek mi přijde, že 22mm na ten tah sedí líp než 20mm na ostatních modelech. Jak se nosí 22mm po celé délce náramku nezavazí to někde?Jinka k těm "porcičkám" jídel co tu dáváš..... Pokaždé když to vidím kroutím hlavou, jak tohle můžeš sníst. Ale vypadá to pěkně
African Odesláno 15. září 2015 Nahlásit Odesláno 15. září 2015 Mňam, vypadá ale velmi dobře ten talíř, tedy až na toho kalimera vpravo
Hasňa Odesláno 15. září 2015 Autor Nahlásit Odesláno 15. září 2015 (upraveno) Jsem velkej kluk a žádná snídaně, žádná večeře. A je to jen rýže a plátky ryby. Žádná mouka, žádný přepálený olej. Prostě zdravá strava. Tah se nosí skvěle. Jediná věc, co zatím řeším je odepínání. Na to zatím nemám ten správnej grif. Jinak velká spokojenost. Mám 19,5 cm, tedy jako zápěstí, takže já malé hodinky a tenké řemeny a tahy mít nemůžu. A jedna starší. Upraveno 15. září 2015 uživatelem Hasňa
Hasňa Odesláno 15. září 2015 Autor Nahlásit Odesláno 15. září 2015 Mňam, vypadá ale velmi dobře ten talíř, tedy až na toho kalimera vpravo 2: To jsou kousky krevety, jen je to tak seskládané.
David Tichy Odesláno 15. září 2015 Nahlásit Odesláno 15. září 2015 Fotky jsou moc pěkné, hlavně ten průhled dýnkem je super. Kuličky na tahu drží jo?:-D
Hasňa Odesláno 16. září 2015 Autor Nahlásit Odesláno 16. září 2015 On the road again, Jak zpíval nevim už kdo. Willie Nelson, Neil Young a asi i další.
Hasňa Odesláno 16. září 2015 Autor Nahlásit Odesláno 16. září 2015 A pauzička na lodi. Nějak holky ztrácí disciplínu. Od včera udělaly +1,8 s.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se