Koci15 Posted July 15, 2014 Report Posted July 15, 2014 Zdravím, mohl by mi někdo pls napsat, jestli v Praze existuje autorizovaný servis hodinek Guess? Na netu se mi podařilo najít pouze jeden v Ostravě, ten je ale dost z ruky. Díky za odpovědi.
People Posted July 15, 2014 Report Posted July 15, 2014 Popis nam zavadu, guess je znama ako kvalitna a uznavana znacka.
Karussell Posted July 15, 2014 Report Posted July 15, 2014 Ehm...nebál bych se je zanýst do jakýhokoliv hodinářství...ale s Guess tady asi moc nepochodíš
xcmaniax Posted July 15, 2014 Report Posted July 15, 2014 Není snad dne, kdy by se tu neobjevilo takhle vtipné téma:-)) Tímto se omlouvám pisateli.
Koci15 Posted July 15, 2014 Author Report Posted July 15, 2014 No prostě mi nějak přestaly fungovat, jako možná to je jenom vybitá baterie, ale myslím, že by baterie měla vydržet více než asi 16 měsíců. Spíš mi jde o to, jestli když si tu baterii nechám vyměnit v jakémkoli hodinářství, jestli mi kvůli tomu nepropadne záruka? Možná blbý dotaz, ale jsou to moje první lepší hodinky, tak jsem opatrný.
vraby Posted July 15, 2014 Report Posted July 15, 2014 (edited) Prekérní situace,výměnu proveď sám a nikde to neříkej a nebo DEAL Ostrava. Rychle pryč z Chronomagu. Edited July 15, 2014 by vraby
Sedlin Posted July 15, 2014 Report Posted July 15, 2014 (edited) Je to vybitá baterka!ges, lakost, armány, kant a podobný jsou modní značky, nikoli hodinářský, "lepší" je na nich jen cena, kterou za uvedenej obsah zacáluješzanes je kamkoli, beztak nesjou vodotěsný, takže test není třeba a nech si vyměnit baterku a zas pudou Edited July 15, 2014 by Sedlin
Karussell Posted July 15, 2014 Report Posted July 15, 2014 (edited) reálně bych uvažoval o novejch, protože koupí nové baterky jejich hodnotu navýšíš o 100%. Edited July 15, 2014 by Karussell
wizard-ov Posted July 15, 2014 Report Posted July 15, 2014 (edited) Jo, asi to bude baterka - nevíš jak dlouho ty hodinky někde ležely na skladě. Zkus v Ostravě Chronos, nejsou drazí. Z místních si nic nedělej, neví co je to opravdová kvalita. P.S. Manželka si koupila kabelku Guess a baterku taky zatím neměnila...EDIT: Jó ty jsi chtěl něco v Praze ? Tak to nevím, možná něco na Pařížské... Edited July 15, 2014 by wizard-ov
CEGY Posted July 15, 2014 Report Posted July 15, 2014 Doporucil bych mistniho mistra Ondreje Berkuse. Vercajk na to ma.
Kristian.nov Posted July 15, 2014 Report Posted July 15, 2014 Doporucil bych mistniho mistra Ondreje Berkuse. Vercajk na to ma.Kladivo a soustruh? :-D
bohus76 Posted July 15, 2014 Report Posted July 15, 2014 Zkrátka to jsou módní fashion hodinky s nevalnou cenou a špatnou pověstí.Rychle odsud uteč,nebo to teprve půjde do peněz.Myslím,že téma bylo vyčerpáno a tak LOCK.
Recommended Posts