kloubik Posted July 16, 2014 Report Posted July 16, 2014 Dle informace prodejce Ace jewelers a webu speedywatches.com, Omega Speedmaster Professional se bude prodavat v novem baleni. Nova krabice a prislusenstvi se tu myslim uz zminovalo pri predstaveni v Baselu 2014, bude v nem navic lupa, NATO strap, velcro strap, sroubovacek (nebo vystezejkovac), cena samostatne krabice bez hodinek bude 540 Euro a pokud to chapu spravne, zaroven se o tuto cenu navysi dosavadni cena Moonwatchu a budou se prodavat nove uz pouze v tomto baleni. Asi nejvetsi zmena je ze Speedy dostanou uz po nekolikate v historii novy tah, udajne jako maji modely s kalibrem 9300. Vice informaci k tahu jsem nenasel. Nejvice me asi zajima spona, zda bude nejak odlisna a napr. jestli nedostane mikroregulaci tak jako je na novych Speedmaster MKII. Zaroven se kompletne meni cislovani. Stare zazite 3570.50.00 se bohuzel meni na mnohem slozitejsi kombinace, ktere pouzivaji nove modely. Kompletni seznam novych reference number je uvedeny na vyse odkazovanem webu speedywatches.com.
gougy Posted July 17, 2014 Report Posted July 17, 2014 před pár týdny jsem četl, že se to týká pouze Speedů koupených v buticích Omega tak nevím. Jinak medailonek a NATO strap za 700 dolarů je šílenost.
sashator Posted July 17, 2014 Report Posted July 17, 2014 Před pár měsíci to tu proběhlo...ta cena je fakt docela přestřelená
blackhead Posted July 17, 2014 Report Posted July 17, 2014 Ale jinak to je pekny baleni, to jo. Ostatni zdrazujou bez toho aby neco pridali, tak alespon neco.
gougy Posted July 17, 2014 Report Posted July 17, 2014 Ale jinak to je pekny baleni, to jo. Ostatni zdrazujou bez toho aby neco pridali, tak alespon neco.Pěkné to je o tom žádná, navíc Omega teď začala prodávat NATO strapy a jeden stojí 200babek, takže ta cena je najednou v pohodě :D
Seamaster Posted July 17, 2014 Report Posted July 17, 2014 Ta krabka je prekrasna. Zacinam o ni uvzaovat jako o doplnku k mym vintaznim Speedum. Dustojnej displaybox.
kloubik Posted July 17, 2014 Author Report Posted July 17, 2014 (edited) Podle me je to od Omegy dobrej tah, myslim ze velka cast zakazniku, kteri kupuji Moonwatche uz v dnesni dobe presne vedi co kupuji a jsou si vedomi historie tohoto modelu, spousta z nich jsou asi i sberatele nebo minimalne nadsenci do hodinek, tzn. takoveto baleni dava velky smysl (pro Omegu dobry duvod jak trochu zdrazit, ale zaroven je to aspon neco za neco). Me spise porad zajima ten novy tah, kdybyste mel nekdo nejake informace, dejte to prosim do vlakna. Edited July 17, 2014 by kloubik
Kristian.nov Posted July 17, 2014 Report Posted July 17, 2014 Pěkné to je o tom žádná, navíc Omega teď začala prodávat NATO strapy a jeden stojí 200babek, takže ta cena je najednou v pohodě :D Nemáte někdo odkaz kde se ty Omega NATO prodávají?
Guest Alda Posted July 17, 2014 Report Posted July 17, 2014 Pěkné to je o tom žádná, navíc Omega teď začala prodávat NATO strapy a jeden stojí 200babek, takže ta cena je najednou v pohodě :D za hadr ?
Tomáš Svoboda Posted August 2, 2014 Report Posted August 2, 2014 Tak živé fotky nového balení... http://uhrforum.de/omega-speedmaster-professional-saphire-ref-311-30-42-30-01-006-a-t182605
Jarett Posted August 2, 2014 Report Posted August 2, 2014 Mě se opravdu líbí. Je to takové pěkný komplet A tah se šroubky je rozhodně posun vpřed
Guest dabelM Posted August 2, 2014 Report Posted August 2, 2014 Dle živých fotek nového balení budou mít fanoušci Moonwatches o čem přemýšlet...
LovecK Posted August 2, 2014 Report Posted August 2, 2014 Jak bedna dorazi, hodim nejake fotky, predpoklad je, ze koncem 08/2014 by mela byt...
Deny.Bily Posted August 2, 2014 Report Posted August 2, 2014 Krásné balení... na živo lepší jak na fotkách.
kloubik Posted August 2, 2014 Author Report Posted August 2, 2014 Díky za odkaz, vypadá to fakt pěkně. A zdá se že u tahu zůstala spona stejná jako na předchozím. Rikal jsem si, jestli nedají sponu z mkii.
patprom Posted August 3, 2014 Report Posted August 3, 2014 (edited) V patek jsem je mel na ruce a moc mne teda nenadchly, nemuzu si pomoct :-) Edited August 3, 2014 by patprom
Seamaster Posted August 4, 2014 Report Posted August 4, 2014 Premyslim nad hodnotou tohoto prispevku. Jako ze te nenadchly moony? Nebo jak se to vztahuje k novemu baleni, tahu?
patprom Posted August 10, 2014 Report Posted August 10, 2014 (edited) Premyslim nad hodnotou tohoto prispevku. Jako ze te nenadchly moony? Nebo jak se to vztahuje k novemu baleni, tahu?Myslim tohle konkretni baleni/prislusenstvi za tyhle penize. Jinak pro mne jsou Moony jednoznacne vrcholnym dilem. Jedny mam :-) Edited August 10, 2014 by patprom
LovecK Posted August 11, 2014 Report Posted August 11, 2014 Myslim tohle konkretni baleni/prislusenstvi za tyhle penize. Jinak pro mne jsou Moony jednoznacne vrcholnym dilem. Jedny mam :-)Jakoze jsi mel v patek tu bednu na ruce a neslusela? To se ani nedivim... protoze kdyz si prectu ten prispevek tak to tak vypada...
Recommended Posts