Přejít na obsah

Hodinky do 10tis.


Doporučené příspěvky

Jinak plus mínus do desítky by ses u Seika vešel i s něčím z parádní série SARB. Pokud bys raději něco v univerzálnějším stylu než ty potápky, tak třeba klasický SARB033.

 

Najdeš tu o nich dost informací, pokud tě zajímaj, ale u nás se sehnat nedaj (kromě toho, že se občas objevěj v místní inzerci), musel bys nakupovat ze zahraničí:

http://www.seiyajapan.com/products/s-sarb033

 

sarb033-b.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Případně pokud bys mírně přitlačil na cenu, tak by tě mohly zaujmout trochu modernější a méně konvenční SARX s odlišným náramkem, ostřeji řezaným pouzdrem a pruhovaným cifrem. O těch je tu v Seiko sekci celý vlákno a spousta živejch fotek, tak tam můžeš mrknout.

 

sarx015-b.jpgsarx017-b.jpg

S-SARX017_b_1024x1024.jpg?v=1384333057

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Sarby se dají sejnat i z creationwatches.com. Otazka je, jestli je to lepší než z seiyajapan.com? creation pise podhodniceny ceny pro celniky, tudiz by nemuselo byt tak velky clo. seiyajapan ma naopak nizsi cenu + plny clo. Doporucite jednoho?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já si nemůžu pomoct, ale to, že ty Steiny vypadají podobně, jako Rolby eště nic neznamená. Pořád je to Steinhart za "pár šupů" a tahle značka je dle mého nározu v této katerogii asi to nejlepší, co můžeš sehnat. Seiko také není od věci, ale určitě bych se nenechal zviklat tím, že "jsou to nějaký kopie" - jsou jim prostě podobný.  

 

A když už "ROLEX COPY", tak se zelenou lunetou :D : http://www.chronoshop.cz/steinhart-potapecske/steinhart-ocean-1-green

 

Teď koukám, že už zase skladem jsou i ty "klasiky" http://www.chronoshop.cz/steinhart-potapecske/steinhart-ocean-1-black

 

Já osobně bych asi přikulil nějaký dukáty a šel do "džíemtíček": http://www.chronoshop.cz/steinhart-potapecske/steinhart-gmt-ocean-1-blue-red

 

Jinak já už jsem s tím trochu únavnej, ale píšu to každými nováčkovi - mám už druhé Steiny a za ty prachy jsem MAXi spokojenej :) .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Imho když už Steinhart, tak Ocean 2, Triton, Apollon, Aviation...prostě něco trochu originálního a Steinhartovskýho. Tyhle pseudorolexy jsou určitě dobře udělaný, ale jinak dost meh.

Upraveno uživatelem USER47
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...