gonga Posted July 26, 2014 Report Posted July 26, 2014 (edited) Ahoj , jsem tu nový a jelikož se mi velice líbí Crepas Cayman 3000, zabrousil jsem na stránky Crepas http://www.crepaswatches.com/en/ kde jsou v nabídce nové , které se mi sice ani zdaleka nelíbí tak, jako Caymany, ale i tak si myslím, že stojí za zmínku a za nové téma. Co na ně říkáte? Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Edited July 26, 2014 by gonga
gonga Posted July 28, 2014 Author Report Posted July 28, 2014 (edited) Tak se zdá, že se nikomu, vlastně ani mě, nelíbí. Chápu, mě také nezaujaly, ale tak nějak jsem si říkal, že se možná někdo najde. Nevím jak Vás, mě na nich irituje jejich až pouťová barevnost základního provedení a umístění názvu dne v týdnu na pozici dvanáctky. Edited July 28, 2014 by gonga
cali Posted July 29, 2014 Report Posted July 29, 2014 Tak existuju urcite aj horsie moznosti ako vyhodit 800? za hodinky. Technicky budu OK, tu je hlavnou vyhodou/nevyhodou design a s tym si musis poradit sam.
Kid_A Posted July 29, 2014 Report Posted July 29, 2014 masakr. kdyby nebyl zlutej cifr --- a nebyly by to banany ---- tak super:)))
gonga Posted July 30, 2014 Author Report Posted July 30, 2014 (edited) Je tedy fakt, že bylo možno k hodinkám zakoupit i jiné barevné kombinace jako volitelné, ale ani ty mi nepřišly bůhvíjak povedené. Ale určitě o hodně lepší než banány :-D. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Edited July 30, 2014 by gonga
gonga Posted July 30, 2014 Author Report Posted July 30, 2014 Zde je obsah prémiového balíčku za 150,- E. Sry, nechce se mi to překládat, ale věřím, že každý pochopí.PREMIUM SETOnly available until June 30th.Waterproof suitcase with custom cut foam by Peli.Watch.Hirsch Artyon yellow inner side.Hirsch Artyon red inner side.Custom nylon strap.Strap Tool.Warranty card and booklet.Extra red dial.Extra grey dial.Extra black dial.
Recommended Posts