Přejít na obsah

31. červenec 1971 - dva příběhy


Doporučené příspěvky

Tak jsem se vrátil z Itálie. V rámci cest jsem si vychutnal cestu Jaromů. Po příletu do Bergama jsem si zajel do městečka Chiasso, kde Jaromy vznikly. Samozřejmě, po původní firmě už tam není ani památka, tak nebylo možné se podívat, kde se zrodily...
A pak v rámci toulání jsem na jihu navštívil městečko Bari a zajel si do uličky Via Pasquale Fiore, odkud ke mě dorazily. Byl to zajímavý životní zážitek a jsem rád, že jsem to mohl absolvovat ;)

 

A už zase zbývá jen pár dnů...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tý jo, já jsem na takovýhle příběhy vysazenej. Sám jsem občas zkoušel něco napsat, ale nic moc z toho nevzešlo. Každopádně, tohle je skoro na film. Gratuluju k těm úžasným náhodám, které k tobě nakonec přivedly tyhle tikající krásky. Užívej si jich. Máš doma do slova a do písmene unikát a navíc s tak krásnou náhodou toho data výroby. Fak super příběh.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Parádní příběh, krásné hodinky, happy end.. Zhltal sem to jedním dechem a to i proto, že sem taky Jaroslav a navíc.. ano, narodil sem se taky 31. července  :cheers:  rok už je jiný... takže dodatečně vše nej a jdu asi taky hledat  :clap:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...
  • po měsících...

Tak já jako staronový novic na tomto fóru jsem se teprve teď dostal k tomuto článku a musím říci - skvělý příběh, skvělé hodinky a pro mne tak trochu inspirace... :-) 

Gratuluji a ať i nadále dělají radost. Snad i já se jednou dopracuji k těm "pravým" hodinkám. :-) 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...