marosh Posted June 7, 2007 Report Posted June 7, 2007 (edited) Sháním 22mm kevlar řemen, takový jaký je na fotce. Poradíte někdo znalý nějaký e-shop z Evropy, odkaď by se dal stáhnout. Ve Státech jsem něco našel, ale to by se dopravou ten řemen kapečku prodražil. Díky za odpovědi. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Edited June 7, 2007 by marosh
afrikab Posted June 7, 2007 Report Posted June 7, 2007 Sháním 22mm kevlar řemen, takový jaký je na fotce. Poradíte někdo znalý nějaký e-shop z Evropy, odkaď by se dal stáhnout. Ve Státech jsem něco našel, ale to by se dopravou ten řemen kapečku prodražil. Díky za odpovědi. Freda - mam s nim nejlepsi zkusenosti, do tydne byl reminek doma. Klidne ti s jeho nakupem pomuzu.
marosh Posted June 7, 2007 Author Report Posted June 7, 2007 Freda - mam s nim nejlepsi zkusenosti, do tydne byl reminek doma. Klidne ti s jeho nakupem pomuzu. Dík, ale ten freda tam má jen 20mm a já bych potřeboval 22mm a nejlépe s bílým prošitím. Mohl by si na něj vznést dotaz? Byl bych Ti vděčen.
Recommended Posts