Přejít na obsah

Kvalitní dámské hodinky 100 m - kovový řemínek .


Doporučené příspěvky

Mám za úkol si vybrat nějaké hodinky k narozeninám , ale nevím si rady. Navštívila jsem několik prodejen s hodinkama ... hodinek mraky , ale když jsem vyslovila moje požadavky ( kovový řemínek, kvalitní strojek, vodotěsnost min 100 m ) , tak zpravidla nebylo co vybírat ...max 1-2 ks. a nic moc vzhled. Líbily se mi např. vzhledově hodinky Boccia 3215-01 , ale syn mi je neschválil .

Nyní jsem majitelkou dámských hodinek  Swiss alpine military , mám je cca 18 let , skoro je nesundávám z ruky , koupu se s nima , šnorchluju ... nikdy nebyl problém, až nyní , po návštěvě lázní se mi hodinky mlží . Nemá smysl je opravovat , už mají své nej časy za sebou , navíc jsou malé a já jsem o 18 let starší ...bohužel už na ně nevidím .  

Je mi 55 let ...žádné korálky, srdíčka  a  třpytky nepožaduji, líbí se mi např.  kombinace stříbrná s bílou  ...líbila se mi kolekce Festiny , ale ty prý nejsou vhodné do vody.

Poraďte mi prosím někdo ,  Cenová relace tak do 6000,- Kč ?

 

Děkuji moc Vanda

 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dobrý den,

zkoušel jsem to dát mamce (Vanda - žadatel o doporučení) do vyhledávače (heureka) a vyskočili pouze Tissot v cenách nad 10 000,- Měl by někdo přímo typ i s obchodem kde koupit?

Když to tady tak pročítám tak u našich "prodejců" je vše násobně předraženo.

Každý typ oceníme :-)

Narozeniny má dnes :-).

Upraveno uživatelem rgartner
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

koukal jsem a narazil na značku Wenger - máte někdo zkušenosti s touto značkou? U většiny modelů vodotěsnost 100, u některých i za pěkný peníz safirová sklíčka. http://www.hodinkywenger.cz/wenger-mountaineer-72628/ menší http://www.hodinkywenger.cz/wenger-platoon-01-0941-105/ Pak Firma Boccia, ale to mi neříká nic http://www.hodinkyboccia.cz/boccia-titanium-3215-03/ http://www.hodinkyboccia.cz/boccia-titanium-3215-01/

Upraveno uživatelem rgartner
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Kamil

Jomashopu bych se nebál, koupil bych je asi rovnou z jejich stránek. Nebo tam mají hezké Victorinox. A když už to bude z Ameriky, mrkni na stejný model na Amazon, jestli tam nebude lepší cena. A počítáš při dovozu s platbou DPH?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...