Přejít na obsah

Hodinky Prim 1954-1994


Doporučené příspěvky

Dnes kniha dorazila aj na Slovenslo.Prvý dojem vynikajúci.Len by som vedieť v akom náklade  vyšla táto kniha. Nikde som sa o tom nedočítal. Ani  na stránkach predávajúcich  kníhkupectiev ani v knižke.Vie to niekto? Každopádne ďakujem a  veľký klobúk dolu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Předevčírem jsem nestíhal, tak jsem balíček vyzvednul až včera ráno. Celý den jsem ho v práci očuchával a přemlouval se, že si rozbalení nechám až na doma. Vydržel jsem :) Zatím jsem ji proletěl jen zběžně, takže mám jen první dojmy, které jsou velmi dobré. Překvapila mě samotná váha knihy, pak velmi kvalitní a profesionální zpracování publikace. Tak důstojný počin si Primky opravdu zasloužily. Kniha byla pochválena i mojí polovičkou. Jsem zvědav jestli bude nějaký dotisk katalogu. -_-

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Je kompletní,ale je v ní " pouze " 97% procent primek :-) Ostatní pereme sem http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/78793-primky-kter%C3%A9-v-katalogu-hodinky-prim-nenajdete/   A musí to být bez zbytečných keců okolo :-)

Upraveno uživatelem bohus76
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kniha doma. Super dílo. Velký hold autorovi. Jen, když jsem ji viděl za 349 ká, tak jsem nechápal. Myslel jsem, jestli to není nějaká napodobenina nebo čórka. Tak jsem se drze zeptal.  Byla to realita. Cenové politice moc nerozumím. Ale já jsem s knihou dostal i své první Orlíky. Přímo od autora. Ještě jednou dík. Bude dlouho trvat než se tím pročtu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...