Přejít na obsah

www.chronoshop.cz


African

Jak jste spokojeni s kubsonem (jako ve škole 1-5)?  

539 hlasů

  1. 1. Hlasujte:

    • 1
      500
    • 2
      29
    • 3
      8
    • 4
      2
    • 5
      11

  • Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Už ani nevím kolik hodinek jsem od Kubsona a Chronoshopu koupil, tipnul bych, že mezi 5-10 kusy to už bude.

Vždy bylo všechno v naprosté pohodě a jako bonus příjemná atmosféra v obchodě nebo aspoň medvídci v balíku když řešeno poštou. 
 

Tímto bych rád Kubovi poděkoval za další hodinky a jeho skvělý přístup a těším se na další nákupy v Chronoshopu. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 3 týdnech...

Omlouvám se za double post, ale rád bych se podělil o čerstvou zkušenost s tímto obchodem.

Dnes jsem do Chronoshopu dorazil dle dohody na 4. hodinu k prohlédnutí jedněch Marathonů. Pokud by jednání prodejců směrem k zákazníkům, jaké předvedl pán na prodejně (omlouvám se, zapomněl jsem jméno) bylo standardem u všech obchodníků, přestal bych nakupovat online (což je u mě, který se sociálním interakcím vyhýbá jako "čert kříže", co říct). Jakožto člověk nijak extra znalý tématu, měl jsem na pána spoustu otázek. Všechny mi byl schopen perfektně zodpovědět. Se vším poradil, vysvětlil a na některá témata mi poskytl i jeho pohled na věc, což velice oceňuji - vážím si totiž veškerých rad a názorů lidí, kteří se v probíraném tématu (nejenom hodinky) vyznají lépe, než já.

Možná i vzhledem k tomu, že jsem zvažoval koupi hodinek na horní hranici toho, co bych byl za hodinky ochotný dát, jsem nakonec zaváhal, nechal si ukázat ještě jedny hodinky a dospěl jsem do bodu, že jsem se nemohl rozhodnout žádným směrem. I tak byl pán na prodejně velice vstřícný a další návštěva byla odsunuta zatím na neurčito, dokud si sám v hlavě neudělám jasno, co vlastně chci.

Návštěvu hodnotím jako velice příjemně strávenou téměř hodinu a ačkoli jsem si hodinky (zatím) neodnesl, Chronoshop můžu jen a pouze doporučit. Ještě jednou děkuji za přístup a čas, který mi byl dnes věnován.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 4 týdnech...

Takhle bych si představoval správný e-shop! Objednal jsem dopoledne nějaké drobnosti (nato atd.) a ještě ten samý den odesláno, další den u mě. Pak jsem jim to ještě zkomplikoval výměnou za jiný, opět vše bez problémů, na e-maily reagovali během chvilky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Taky se připojuji k chvále 😄

Objednal jsem si řemínek, který byl jen na origostránkách, ale skutečnost vypadala jinak než obrázek, nebyl žádný problém, nechali si ho tam. Koupil jsem si nářadíčko, cestovní obal a v dalším kole kožený řemen. Obě návštěvy proběhly za koronáče, obě k mé naprosté spokojenosti 😄

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...

Trochu to tu osvěžím ... poslední roky jsem nakupovat spíše na cestách, udělal jsem doma blbou zkušenost a na hodně let mě to odradilo, ale vzhledem k uzávěře jsem zkusil Chronoshop a veliká spokojenost. Objednal jsem omylem něco jiného, paní Veronika bez problému nabídla výměnu a za pár minut jsme měli hotovo. Fakt super jednání!

Díky foru za reference, všem doporučuji a držím Chronoshopu palce, určitě se vrátím 🙂  

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...
  • po 3 týdnech...

Dodatečně moc děkuji zaměstnancům chronoshopu- potřeboval jsem něco, co už se úplně nedá sehnat. Postupně jsem se dostal k těm správným lidem a bylo hotovo. Moc děkuji za profi přístup, příjemné jednání a trpělivost. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 4 týdnech...
  • po měsíci...
  • po 2 týdnech...
  • po měsících...
  • po měsících...
  • po 4 týdnech...

Je neskutečně příjemné,  že i po době covidové a v době vzdáleně blízce válečné,  se najdou jistoty co nezklamou.

Za mě velmí díky.  

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsíci...
  • po měsíci...

Dnes prva uzavreta skusenost s reklamaciou. Nie drahe hodinky, no pristup maximalne pro zakaznicky - na druhy den po prijati hlasenia o zavade prisiel kurier, vyzdvihol hodinky, do 2 tyzdnov problem vyrieseny u vyrobcu, hodinky odoslane, dnes prijate a vsetko je uz v poriadku.
Jasny dokaz, ze predajom akychkolvek hodiniek pre nich vztah so zakaznikom nekonci a postaraju sa ked treba.

Vdaka!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 4 týdnech...

Hodnotím e-shop. Objednával jsem po více než 10 letech. 21 minut od objednání zboží vychystané, za hodinu je měl kurýr na autě a za 23,5 hodiny už dcerka papala medvídky a já otevíral krabičku. Excelentní.

Jen malá připomínka, abych jen nechválil. Hodinky byly v krabičce a v pouzdře na zip hrozně zaprášené. Nemá to samozřejmě na nic vliv, stačí otřít. Jen to nevypadá pěkně. Však to všichni znáte, otevíráte krabičku s fungl novým dárkem, těšíte se jako malé dítě a tam zaprášené hodinky. První, co vás napadne, že jste dostali nějaký ležák z vitríny. .. Což samozřejmě není pravda, to jde následně poznat, jen estetika... Možná už tak chodí od výrobce? 

 

Ale za jedna každopádně, rychlost, kvalita, není co řešit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...