little_w Odesláno 11. září 2009 Nahlásit Odesláno 11. září 2009 Hele ty taky vopatrne prezentuj svoj nazor ty kokot off topic, omlouvam se predem, ale cece koukam, ze to tady dneska zije... taky to muzou bejt ty erekce na slunci nebo co...
Donuts Odesláno 11. září 2009 Nahlásit Odesláno 11. září 2009 To ani nemienim ako som Ti napísal KOKOT je ten kto Ťa okotil Pokiaľ budeš Ti alebo ktokoľvek z Vás na Slovensku stačí sa ohlásiť cez SZ Za spamera považujem teba ze by zase mohla zacit zabavna diskuze
mira1.1 Odesláno 11. září 2009 Nahlásit Odesláno 11. září 2009 Nestačím se divit. Toto je seriózní fórum a ne nějaký bulvár, takže oslovovat tady někoho slovem kokot mi připadá už trochu moc. Zvlášť mi to vadí od člověka, který je tady registrován 1 den.
Diamondking Odesláno 11. září 2009 Nahlásit Odesláno 11. září 2009 Nestačím se divit. Toto je seriózní fórum a ne nějaký bulvár, takže oslovovat tady někoho slovem kokot mi připadá už trochu moc. Zvlášť mi to vadí od člověka, který je tady registrován 1 den. Taky koukám jako blázen
Donuts Odesláno 11. září 2009 Nahlásit Odesláno 11. září 2009 Nestačím se divit. Toto je seriózní fórum a ne nějaký bulvár, takže oslovovat tady někoho slovem kokot mi připadá už trochu moc. Zvlášť mi to vadí od člověka, který je tady registrován 1 den. Nutno podotknout, ze to miloucke osloveni prvni pouzil Frantik.
Diamondking Odesláno 11. září 2009 Nahlásit Odesláno 11. září 2009 Nutno podotknout, ze to miloucke osloveni prvni pouzil Frantik. Frantikovi to přišlo, jestli jsem tomu dobře porozuměl, v SZ...ale taková slova by zde padati neměla, si tedy myslím
raiderkilo Odesláno 11. září 2009 Nahlásit Odesláno 11. září 2009 Takéto slová nepatria nikam pokiaľ ich niekto použije tak má mať gule na to aby to povedal z očí do očí. Pokiaľ budem v republike rád sa osobne stretnem z Frantíkom na budúcom stretnutí chronomagu v Prahe a potom sa s ním od srdca porosprávam.
gougy Odesláno 11. září 2009 Nahlásit Odesláno 11. září 2009 Takéto slová nepatria nikam pokiaľ ich niekto použije tak má mať gule na to aby to povedal z očí do očí. Pokiaľ budem v republike rád sa osobne stretnem z Frantíkom na budúcom stretnutí chronomagu v Prahe a potom sa s ním od srdca porosprávam. Tobě koukám něco chybí, jestli to nebude Rambofórum, hledej dál...
Dantechno Odesláno 12. září 2009 Nahlásit Odesláno 12. září 2009 Takéto slová nepatria nikam pokiaľ ich niekto použije tak má mať gule na to aby to povedal z očí do očí. Pokiaľ budem v republike rád sa osobne stretnem z Frantíkom na budúcom stretnutí chronomagu v Prahe a potom sa s ním od srdca porosprávam. Zatim te nikdo na zadnej sraz nepozval. Naopak si myslim, ze momentalne te tam nikdo ani nechce....
skalis Odesláno 12. září 2009 Nahlásit Odesláno 12. září 2009 Panove, asi mi neco unika, ale nechapu, proc se tolik lidi do toho raiderkila pustilo. Neprijde mi, ze by nejak extremne plevelil a spamoval... Dantechno: Dane, proc by te nikdo na srazu nechtel? Nahodou vy karlovaraci jste s fazerem dobra particka
Filipes Odesláno 12. září 2009 Nahlásit Odesláno 12. září 2009 co takhle řádně pročíst vlákno, než sem plácnu příspěvek?! někteří z posledních jsou lehce mimo
Dantechno Odesláno 12. září 2009 Nahlásit Odesláno 12. září 2009 co takhle řádně pročíst vlákno, než sem plácnu příspěvek?! někteří z posledních jsou lehce mimo Ja jsem si vsiml uz vcera ze to slovo kvuli kteremu to tady vzniklo vytahl nekdo jiny nez ten raiderkilo.... Me spis vadila okamzita reakce v podobe vyhruzek at uz v prispevku c.422 nebo c.429
Dantechno Odesláno 12. září 2009 Nahlásit Odesláno 12. září 2009 Panove, asi mi neco unika, ale nechapu, proc se tolik lidi do toho raiderkila pustilo. Neprijde mi, ze by nejak extremne plevelil a spamoval... Dantechno: Dane, proc by te nikdo na srazu nechtel? Nahodou vy karlovaraci jste s fazerem dobra particka Ono spis.. prijit sem , nahazet do spousty vlaken pripevky a pak ani nezodpovedet pripadne reakce..... A to vis, nejsem snad takovej blb jak z mych prispevku muze vypadat.... Obcas je se mnou i sranda...
spiderer Odesláno 12. září 2009 Nahlásit Odesláno 12. září 2009 ty jsi v pohode... Neni, kluk od vedle co ve triceti vypada na patnact a nosi propalenou ksiltovku v pohode byt nemuze
XXXfazerXXX Odesláno 12. září 2009 Nahlásit Odesláno 12. září 2009 Neni, kluk od vedle co ve triceti vypada na patnact a nosi propalenou ksiltovku v pohode byt nemuze Jeste ted se tlemim tvemu vyrazu,kdyz ti rekl,ze je mu tricet jinak v pohode fakt neni.Po jedne spolecne noci v pensionu Mlynhotel a 550 ujetych km to vim na sto procent.........ale stejne byla pr..l,skoda,ze na nas hodil bobek Utrejch,to bych chcipnul smichy uz po ceste
Gilius Odesláno 12. září 2009 Nahlásit Odesláno 12. září 2009 počkej...to není prdel,jemu je fakt 30?????
Dantechno Odesláno 12. září 2009 Nahlásit Odesláno 12. září 2009 Jeste mi tricet neni , az v lednu. A uz mi rostou i vousy - Obcas se holim.
XXXfazerXXX Odesláno 12. září 2009 Nahlásit Odesláno 12. září 2009 počkej...to není prdel,jemu je fakt 30????? NO FAKT......chapu,ze vam to neprijde normalni,ale berte to jako holej fakt........kdyby nosil culiky a strafkaty podkolenky,tak do nej asi pujdu.........takhle vypadal Spiderer,kdyz se dozvedel realitu,pote co ho prirovnal k mlademu cucakovi
little_w Odesláno 12. září 2009 Nahlásit Odesláno 12. září 2009 koukam kluci, ze o dost prichazim, kdyz mam zatim z ucasti na srazech sama "acka"...
Dantechno Odesláno 12. září 2009 Nahlásit Odesláno 12. září 2009 Jenom doplnim ze je to asi rok .. Byl jsem cerstve oholen a ostrihan - proste fesak. A v Tipsportu po me ty drzouni chteli obcanku !!!
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.