Přejít na obsah

Starší, levnější, ale reprezentativní oblekovky


Doporučené příspěvky

Hezký den, 

 

mám takový dost specifický dotaz a asi nebude úplně jednoduché to rozlousknout a poradit, ale snad se přecejen něco najde.

 

Mám moc rád hodinky, bohužel nemám dost peněz, abych si pořídil něco "na úrovni", proto bych potřeboval poradit.
Daly by se najít nějaké starší, mechanické hodinky do 5000,- Kč, ale reprezentativní tak, aby to například na obchodním jednání bylo hned poznat? Prostě i když budou třeba staré a levné, aby byly pořád uznávané. Měly by být na koženém řemínku, pouzdro ve stříbrné barvě. Ale musí se mi líbit (problém u těch starých hodinek je většinou ten, že se mi moc nelíbí).

Například nějaké staré PRIM (moc se mi nelíbí, až moc retro), Omega, nebo nějaké starší švýcary nebo něco prosím? 

Děkuji za jakoukoliv radu, pomoc nebo tip na koupi.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Starší Tissoty nejsou špatná volba, lidé je znají a nestojí balík.... Starší Omegy za tenhle rozpočet raději ne, solidněji vypadající od prověřeného obchodníka začínají na chrono24 tak na 400 ?.... Ještě mě napadly východoněmecké Glashütte + samozřejmě sledovat prodejní vlákno :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj, myslím že v této cenové relaci nekoupíš žádný luxus, který by všechny na obchodním jednání oslnil (to nemyslím špatně). Primkami určitě nic nezkazíš, nedávno jsem koupil na aukru za super cenu ruské Rakety, taky vypadají dobře, v jiném vlákně se tu řešila koupě oblekovek do 5000, můžeš tam pro inspiraci kouknout, třeba se ti nějaké zalíbí.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Myslím, že by to chtělo trochu rozvést pár detailů - barva, zlacené ano/ne, co zhruba se ti líbí, byť to je přes limit, ať se ví - oblekovky může být někdy dost širokej pojem.

 

Myslím, že za 5 tisíc neuděláš ostudu např. Prim diplomatama, nebo traktorama, který se dají za tu cenu sehnat už hodně pěkný, píšeš, že se ti ale moc nelíbí

Jak psali kolegové, omegy za 5k bude spíš náhoda, aby to za něco stálo...

 

Ještě by se dalo vybrat od Seiko - sarb, ale tam platí to co o těch tissotech - musel bys lehce přitalčit a počkat si tu v prodejním vlákně, tuším jedny prodával Mazzi taky...

 

Pěkný hodinky, co se dají vzít k obleku, ale nejsou to oblekovky v pravým slova smyslu jsou třeba i některý modely nových Vostok

Upraveno uživatelem Lamiczka
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...