Přejít na obsah

www.cheapestnatostraps.com


stosi

Doporučené příspěvky

Minulý týden jsem zkusil taky něco vzít z CNS https://cnswatchbands.com/
Zásilka dorazila v pořádku šestý den od potvrzení objednávky.
Objednal jsem na zkoušku pět kusů různých typů za cenu něco málo přes 700,- i s poštovným.

Kožený nato (Leather Strap Chestnut) v 18mm šířce jsem bral naslepo bez valného očekávání a kupodivu mě mile překvapil.
kůže je příjemně měkká, prošití vypadá solidně, kovové části jsou broušené a nepůsobí nijak lacině. Uvidím, co ukáže čas.

Letní seal strap (SEAL Strap Gulf Racing) ve 22mm jsem taky vzal ze zvědavosti. Na omak velmi jemný, spona broušená s logem (ostatně jako na všech :))
Nevím jak si materiál poradí s vlhkostí, ale na ruce se nosí parádně. Co bych mu vytknul je jedoznačně debilní zapínání. O praktičnosti se nedá moc mluvit... je možné, že si časem najdu grif, ale zatím teda bída. A mám pocit, že se materiál bude více špinit, než u standardního nylonu.

Třetí zleva je pak klasický 22mm NATO (Deluxe Strap "Fieldmaster Gray") Tady jsem očekával standard a také ho dostal. Jedna věc mě zprvu trochu zarazila. Materiál je tenčí a měkčí, než jsem byl doposud u nata zvyklý, ale ukázalo se, že je díky tomu příjemnější na ruce a rychleji schne (nedobrovolně otestováno včera odpoledne po přeháňce)
Nemůžu porovnat s CNS nato variantami "premium" a "standard" ale počítám, že rozdíl bude právě v materiálu.

Poslední dva jsou parašutisti ve 20mm resp. 22mm ("Seamaster" a "Silver Snoopy") Systém upnutí u parachutte bývá různý. Ze Strapshopu mám uzavřený kruh, který se sice hůře nasazuje, ale v případě odepnutí, vám zůstane volný viset na zápěstí, potom máte klasické upnutí na stěžejky a tyto z CNS jsou podobně jako zulu jen na provlečení... trochu laciné provedení, ale aspoň se to dá rychle prohodit ;)
Kvalita samotná je ok. Trochu tužší pružnost a hrubší materiál, ale hodinky díky tomu drží na zápěstí spolehlivě. (u pružnějších pásků se v případě prudkého pohybu ruky hodinky pretočí na bok zápěstí, tady se mi to nepovedlo)

Shrnuto podtrženo jsem z nákupem překvapivě spokojen. Nevím jak to bude s výdrží, ale vzhledem k ceně si není na co stěžovat. Ostatní kožené ani gumáky jsem nezkoušel a ani k nim moc důvěru nemám (viz. recenze na youtube kanále Ruce a ručičky), od toho je tu parádní výběr u Bakera na www.strapshop.cz,  ale na nylonu se toho moc pokazit asi nedá.
Poměr cena/výkon je tedy za mě ok.

pasky01.jpg

pasky02.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 40
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...