Přejít na obsah

Pochvalte sa svojimi KRASKAMI!!!

A@A

Doporučené příspěvky

Návštěvník milosklikar

Tak jsem se konečně dočkal. Objednával jsem 5.12.2007 :eek:

ale vyplatilo se počkat.... :thumbsup_anim:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 480
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Mne osobne se kombajn od Golfu nelibi, ale gratuluju a preju, at slouzi! :)

Barva je, pokud dobre vidim, bezovo/zlata - na tu jsi cekal? Nebo se to zkratka jen dlouho vyrabelo?

Jinak radost z noveho auta je vzdycky velka a urcite si ji nenech zkazit, i kdyby kdokoli cokoli rikal :). Ja kdyz dostal sluzebni BMW 1, tak si me kolegove s Passatama dobirali, ze mam BMW Matiz. A co - nic.

Radost jsem mel tak jako tak :).

Upraveno uživatelem DaDriva
Odkaz ke komentáři

Návštěvník Snow
Jedna měsíc stará japonská konzerva :)

Tak to gratuluji, Toyota Avensis patří mezi nejlepší auta co znám, samozřejmě když pominu lahůdky typu midlochova Porsche .

Také do ni půjdu, dokonce jsem poprvé v životě udělal vyjímku a odkláním se od benzínu, beru motor 2,2 D4-D180 .

Edit - už se těším na tmavě šedá kola co tam dávají .

Upraveno uživatelem Snow
Odkaz ke komentáři

Návštěvník milosklikar
To milosklikar -

mě se ten VW líbí. Přijde mi, že je to taková ta barva "capucino", nebo ne? :)

Oficiální název barvy je béžová metalíza, ve skutečnosti něco mezi zlatou a stříbrnou.

to I3stat: šel jsem se podívat do VW, jak ty barvy vypadají ve skutečnosti a vyhrála to tato

to mnovace, onion atd. : kupujte toyoty :speak_cool:

Odkaz ke komentáři

Tak to gratuluji, Toyota Avensis patří mezi nejlepší auta co znám, samozřejmě když pominu lahůdky typu midlochova Porsche .

Také do ni půjdu, dokonce jsem poprvé v životě udělal vyjímku a odkláním se od benzínu, beru motor 2,2 D4-D180 .

Edit - už se těším na tmavě šedá kola co tam dávají .

Jo předtím jsem jezdil modelem před faceliftem a za 4roky žádný problém i když zase tak kilometrově vytěžovaný auto to nebylo. Ale to auto má vše co je potřeba k pohodlnému životu a nepotkám ho na každém rohu (jo na midlochovo Porsche to samozřejmě nemá :D ).

Je v tom 1.8 a ten motor je optimální, ta 180konovka to je celkem masáž..., co jsem se takhle povozil, tak by mi stačila i ta 150k verze.

Posílám SZ

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Snow
.............. Ale to auto má vše co je potřeba k pohodlnému životu a nepotkám ho na každém rohu (jo na midlochovo Porsche to samozřejmě nemá :D ).

Jak se to vezme, já jsem z hor a v zimě bych se mohl s midlochovým Porsche dát tak leda vyfotit, přední spoiler bych utrhl asi tak za 50 metrů .

Nechápu, že se Toyoty tak málo prodávají, myslím si, že strčí hravě do kapsy valnou většinu běžné německé konfekce a o francouzské a italské ani nemluvě .

Edit - nechci zakládat flame

Upraveno uživatelem Snow
Odkaz ke komentáři

Jak se to vezme, já jsem z hor a v zimě bych se mohl s midlochovým Porsche dát tak leda vyfotit, přední spoiler bych utrhl asi tak za 50 metrů .

Nechápu, že se Toyoty tak málo prodávají, myslím si, že strčí hravě do kapsy valnou většinu běžné německé konfekce a o francouzské a italské ani nemluvě .

Edit - nechci zakládat flame

No jo na to Porsche není (ani verze Carrera4), ale tak midloch na hory má určitě jinou lahůdku :) Ona za to tak trochu může i ta politika Toyoty CZ, ty ceny nejsou moc dobře nastaveny (ale to možná bude problém více automobilek ve srovnání s cenami na Z ;) ) a také plno modelů oficiálně nedováží - Celica, MR2, Hilux, Previa. Navíc co vím, tak se Toyota nechce podbízet za každou cenu.

edit: a samozřejmě bolest všech japonců - pevně dané výbavy.

Upraveno uživatelem Hanz21
Odkaz ke komentáři

No jo na to Porsche není (ani verze Carrera4), ale tak midloch na hory má určitě jinou lahůdku :) Ona za to tak trochu může i ta politika Toyoty CZ, ty ceny nejsou moc dobře nastaveny (ale to možná bude problém více automobilek ve srovnání s cenami na Z ;) ) a také plno modelů oficiálně nedováží - Celica, MR2, Hilux, Previa. Navíc co vím, tak se Toyota nechce podbízet za každou cenu.

2 snow já být tebou tak tu 180 ještě zvážím, ten filtr pevných částic zatím není žádná sláva a stojí to docela balík

Odkaz ke komentáři

2 milos hele já to neřeším, doba kdy jsem prahnul po lepší a lepší káře je už za mnou, vystřídal jsem hafo aut a nakonec to dopadlo tak že na zrychlení které chci bych potřeboval auto tak za 8-10mega a tak jsem to vyřešil koupí motorky/ek a seru na to. Manželce jsem nechal na ježdění dělníka s blbostma které ona využije /slušný kufr, servo, klimu, jednoduchý přístup k autosedačce atd./ Sám mám služební auto.

PS toyotu nekupuju - nikdy jsem nechtěl být :speak_cool:

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

edit: a samozřejmě bolest všech japonců - pevně dané výbavy.

Midloch na hory nejezdí má rád teplíčko :sweatdrop: jinak na hory bych si určitě pořídil outbacka od subárka, to dělá nejlepší 4*4.

Odkaz ke komentáři

Midloch na hory nejezdí má rád teplíčko :sweatdrop: jinak na hory bych si určitě pořídil outbacka od subárka, to dělá nejlepší 4*4.

Jo jo, já mám doma Forestra 2,0 turbo a k tomu ještě Imprezu také dvoulitr, ale bez turba a nedám na ně dopustit. Mohu každému doporučit, ta stálá čtyřkolka umí divy.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...