Přejít na obsah

Pochvalte sa svojimi KRASKAMI!!!

A@A

Doporučené příspěvky

• po 3 týdnech...
  • Odpovědi 480
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Vzpomínka na léto, hóódně ucestovaný krásky v Maďarsku :P

moto_honey.jpg

Ale ta cesta stála opravdu za to, hmm, prohlídnutí fotek fakt potěšilo :rolleyes: Jen mě doteď mrzí, že jsem kvůli povinnostem musel odjet těsně před zahájením Red Bull Air Race Festival. Snad příští rok... Už tam bylo vše připravené.

parla.jpg

rb_tower.jpg

Už aby bylo zase léto a třeba i nová kubatura :whistling:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

milosklikar

Ty blinkry tam přidělal kamarád, od kterého jsem motorku koupil. Je vyrobená v roce 1967. Koupilo ji min. vnitra, tak to mám v techničáku. Nějakým záhadným způsobem doputovala na tehdejší národní výbor, kde na ní asi nikdo neuměl jezdit a až do lehce porevolučních let tam stála v garáži. Takže takový NOS :D Kamarád ji koupil za asi 500.-, udělal technickou, chvilku pojezdil a prodal mě za cca 3000.-. Tehdy měla asi 8000 km a teď bez jediné poruchy něco kolem 30000 km. Letos jsem na ní vyjel asi jen třikrát. Při opravě domu mi na to nějak nezbývá čas:-(

Odkaz ke komentáři

Návštěvník milosklikar
Vyzývám giptricka a milosklikara, aby sem už žádné další takové mňamky nedávali! Pak sedím, čumím na ně a zapomínám, že jsem v práci, že bych měl tvořit hodnoty a přemýšlím, jestli bych takovou krásku taky nepořeboval a co bych měl udělat, abych si ji mohl taky koupit :)

Táta dává dohromady pařezy, už má doma: 3x Jawa 555, 1x Jawa 550, 1x Jaweta 551

v důchodu pěkný koníček :thumbsup_anim:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem milosklikar
Odkaz ke komentáři

Když je toto téma i o "pochvalte sa....milovnikov...automobilov", tak sem přidávám moje nové auto :) Je to NOS, najeto 0 km, původní lak, 100% pneu. Výkon motoru nevím...

Odkaz ke komentáři

Když je toto téma i o "pochvalte sa....milovnikov...automobilov", tak sem přidávám moje nové auto :) Je to NOS, najeto 0 km, původní lak, 100% pneu. Výkon motoru nevím...

Na jaře jsem prodal tuhle :

Odkaz ke komentáři

... ale bobečka neprodám !!!

A tohle jsem postavil manželce z hromádky šrotu vydraženého na Aukru místo té zelené ČZ 350

Odkaz ke komentáři

Ach jo - ČZ 350, to by bylo eňo ňúňo....až se mi chce plakat, jak by se mi líbila doma v garáži. Pravda, raději v původní červeni signální či zeleň trávová, nebo i oranžová základní, ale to by se už spravilo. Měl jsem kdysi na ni orig. př. blatník, oranžový, i s černými linkami...

Ten čopřík vypadá taky dobře. Co to je? A máš foto původního stavu? :)

Odkaz ke komentáři

hmmm blba otazka ale chces mi povedat, ze si hrdym vlastnikom tohto fiatu? ak ano tak gratulujem :speak_cool:

moja srdcovka :smile_anim:

Ano jsem hrdým vlastníkem tohtoto Fiatu 500 - jsem 2. majitel a na rozdíl od obrázku už nemá ohavné poklice, ale původní chromované na bílých ráfcích... je to mazlíček rodiny :)

Odkaz ke komentáři

Ach jo - ČZ 350, to by bylo eňo ňúňo....až se mi chce plakat, jak by se mi líbila doma v garáži. Pravda, raději v původní červeni signální či zeleň trávová, nebo i oranžová základní, ale to by se už spravilo. Měl jsem kdysi na ni orig. př. blatník, oranžový, i s černými linkami...

Ten čopřík vypadá taky dobře. Co to je? A máš foto původního stavu? :)

Ano oranžová základní byla původní - barva, úpravy typu blatník... podle zadání manželky. Původní stav čopříku Kymco 150ccm viz foto - bohužel není vidět jak zrezlé to bylo, popraskané plasty....

Upraveno uživatelem koblih69
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...