Mikey Posted June 11, 2007 Report Posted June 11, 2007 Citizen Skyhawk Blue Angels JR3090-58L vs Citizen Promaster Titanium AV0020-55H Eco Drive -- rozhoduji se mezi temito dvema kousky, kter by jste mi doporucili??? diky za kazdy nazor mikey
Filipes Posted June 11, 2007 Report Posted June 11, 2007 (edited) uf, já bych doporučil ještě chvilku pročítat forum a změnit priority Edited June 11, 2007 by Filipes
Mikey Posted June 11, 2007 Author Report Posted June 11, 2007 A nejaky odkaz?? omlouvam se, ale nemam moc casu... osobne se mi vic liby ty Promaster AV0020-55H uf, já bych doporučil ještě chvilku pročítat forum a změnit priority
Filipes Posted June 11, 2007 Report Posted June 11, 2007 ano - o trochu, ale budou moc lehký a moc nepřehledný a uniká my smysl ukazatele power reserve která je zde 8 měsíců (eco drive)
Mikey Posted June 11, 2007 Author Report Posted June 11, 2007 hmm to je asi pravda, ten ukazatel je asi opravdu k nicemu, na druhou stranu se mi libi safirove sklicko, titan a automat. (navic kamarad ma prave tyto modely a nabizi mi je dost vyhodne -- nevhodne darky...) ted mam sectory, ale ne automaty, ze zacatku taky vypadaly velky, ale asi je to o zvyku... a neco na doporuceni -- automat, safir atd.?? a omlouvam se za svou lenost a diky za rady
Filipes Posted June 11, 2007 Report Posted June 11, 2007 tak v rychlosti titan je lehčí a měkčí než ocel safír je tvrdší než sklo eco drive není automat
Mikey Posted June 11, 2007 Author Report Posted June 11, 2007 ok ok :-) safir mam na sektorech, nemam titan, ale nejakou slitinu a baterka mi vzhledem k absenci servisnich stredisek sectoru v CR nevyhovuje. Eco-drive by mel byt samonabijeci -- cili vlastne baterka s autonabijenim na nekolik let (garance 4), je to tak nebo jsem opet vedle??
Filipes Posted June 11, 2007 Report Posted June 11, 2007 vlastně akumulátor dobíjený světlem přes ciferník
Mikey Posted June 11, 2007 Author Report Posted June 11, 2007 pak me napadji jeste Promaster AV0030-60E -- ty maji cislice na ciferniku, takze by mohly byt prehlednejsi a jsou z oceli, takze by nemusely byt uplne lehke...
Filipes Posted June 11, 2007 Report Posted June 11, 2007 já původně myslel úplně jiné hodinky...ale to chce čas, jestli se ti tyhle líbí tak si vyber podle svého vkusu, vyloženě špatné nejsou ani jedny
Mikey Posted June 11, 2007 Author Report Posted June 11, 2007 ok, rekneme ze ty AV0020-55H muzu mit kolem 10K, to je vic nez slusna cena. na 21jewels jsem je nasel za $480 ... ale klidne si necham poradit a prevelet uplne jinam, daleko od eco drivu diky za trpelivost
Filipes Posted June 11, 2007 Report Posted June 11, 2007 to není lehký, možností je mnoho..třeba já bych si na tvém místě koupil mechaniky-automaty, Seiko Samurai v oceli - a rovnou jedny černý a jedny bílý jsou to v reálu parádní hodinky! http://www.amazon.com/Seiko-watch-SNM009-A...s/dp/B000AK2LE8 http://www.amazon.com/Seiko-Samurai-Profes...r/dp/B000AK2LEI
Mikey Posted June 11, 2007 Author Report Posted June 11, 2007 (edited) hmm ani ty modry nejsou spatny http://www.azwatch.cz/hodinky/se202-seiko-...titan-blue-dial nejake zkusenosti s azwatch?? ma totiz i ty cerny -- http://www.azwatch.cz/hodinky/se201-seiko-...itan-black-dial a ceny vzhledem k postovnymu a moznymu clu (pry zacali kontrolovat) neni o tolik vetsi ... Edited June 11, 2007 by Mikey
Filipes Posted June 11, 2007 Report Posted June 11, 2007 doporučuji navštívit kolegu kubsona, za těch 10k budeš mít právě skoro dvoje
Mikey Posted June 11, 2007 Author Report Posted June 11, 2007 tj. http://www.chronoshop.cz/ hmmm koukam na to, diky za tip, asi jeste dnes objednam ty cerne samurai
frista Posted June 26, 2007 Report Posted June 26, 2007 tj. http://www.chronoshop.cz/ hmmm koukam na to, diky za tip, asi jeste dnes objednam ty cerne samurai Mozna jen na ókraj tohoto vlakna, ale vsiml jsem si na chronomagu, ze je zde lehky odpor proti znacce citizen. Osobne s ni mam jen pozitivni zkusenosti.Co vy? Dikes
Filipes Posted June 26, 2007 Report Posted June 26, 2007 neřekl bych odpor k Citizen, jen je tu mnohem oblíbenější Seiko
Messiah Posted June 27, 2007 Report Posted June 27, 2007 Mozna jen na ókraj tohoto vlakna, ale vsiml jsem si na chronomagu, ze je zde lehky odpor proti znacce citizen. Osobne s ni mam jen pozitivni zkusenosti.Co vy? Dikes Ja jsem snima maximalne spokojenej kvalitni zpracovani eco drive atd ja mam citizn rad aby ne kdyz mam piloty zejo )
de-tomaso Posted July 17, 2007 Report Posted July 17, 2007 Messiah: Přesně tak. Musím přiznat, že se mi drtivá většina produkce Citizen i Seiko nelíbí. Vyjímkou jsou dle mého názoru právě zmíněné Piloty od Citizen (mám AS2031-57E) anebo od Seiko: Premier Automatic SPB005J1 a pár dalších kusů. Nevidím nic špatného pokud někdo pokukuje po Eco-drive, Seiko Kinetic nebo i standartnímu Quartzu. Potřeboval jsem hodinky pro každodenní nošení a sport... chtěl jsem titan (nemam rád 200g železa na ruce ), vodotěsnost alespoň 100m, safír sklo, relativně decentní vzhled a hlavně přesnost (radio-controlled). Sehnal sem je přes e-bay za cca 11.500,- vč. poštovného. Jako poměr výkon cena mi to přijde skvělé. Samozřejmě přiznávám, že zdejší názor, že toto fórum náhodné čtenáře těžce poznamená je přesný Až uvidím automaty, které si získají mé sdrce, a vejdu se u nich do 20-ti tisíc půjdu do nich.... zatím jsem je neviděl...
Messiah Posted July 17, 2007 Report Posted July 17, 2007 Messiah: Přesně tak. Musím přiznat, že se mi drtivá většina produkce Citizen i Seiko nelíbí. Vyjímkou jsou dle mého názoru právě zmíněné Piloty od Citizen (mám AS2031-57E) anebo od Seiko: Premier Automatic SPB005J1 a pár dalších kusů. Nevidím nic špatného pokud někdo pokukuje po Eco-drive, Seiko Kinetic nebo i standartnímu Quartzu. Potřeboval jsem hodinky pro každodenní nošení a sport... chtěl jsem titan (nemam rád 200g železa na ruce ), vodotěsnost alespoň 100m, safír sklo, relativně decentní vzhled a hlavně přesnost (radio-controlled). Sehnal sem je přes e-bay za cca 11.500,- vč. poštovného. Jako poměr výkon cena mi to přijde skvělé. Samozřejmě přiznávám, že zdejší názor, že toto fórum náhodné čtenáře těžce poznamená je přesný Až uvidím automaty, které si získají mé sdrce, a vejdu se u nich do 20-ti tisíc půjdu do nich.... zatím jsem je neviděl... Asi tak ... Ja uz jsem si vybral ale zatim jsem ve stadiu setreni jsou kapánek drazsi Omega Seamaster planet ocean chronograph 70tyček zrovna nemam
Recommended Posts