Přejít na obsah

Victorinox INOX


People

Doporučené příspěvky

Taky si dovolím přidat něco do tohoto vlákna věnovaného hodinkám Victorinox I.N.O.X. zatím tady nemáte nejnovější modely z limitky s paracordem. Zrovna mi přišli, tak jsem je nafotil. Paracord je fajn, ale nejzajímavější je podle mě silikonový chránič, hodinky s ním vypadají mnohem víc mačo :)

 

Na fotkách je konkrétně černý model Victorinox I.N.O.X. 241726.1 LE Naimakka.

post-727-0-49342900-1445880278_thumb.jpg

post-727-0-26232600-1445880292_thumb.jpg

post-727-0-11445900-1445880300_thumb.jpg

post-727-0-71076400-1445880307_thumb.jpg

post-727-0-06503300-1445880317_thumb.jpg

post-727-0-61331800-1445880331_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 106
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Super - takže na tankuvzdorný ocelový pancíř se kvůli lepší ochraně nasadí "limitková" silikonová šprcka, kterou jiné firmy dávno osazují coby opakovaně snímatelnou alternativu k továrnímu zafóliování. Příštím marketingovým levelem by mohlo být třeba nalepovací sklo na ciferník (viz mobily - aby se safírek prokrýlepána neošoupal) - a po obvodu lunety kumulativní náložky, pro reaktivní utlumení případných jebanců od futer...  ^_^

Naštěstí po rozmotání patentního Paracordu (obdobně fungující pletence se za pár kaček prodávají armyshopech) celé überhodinky stejně skončí v kapse, kde budou v řádově větším bezpečí než někde na zápěstí...  ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Radek124: Ale jo, pobavils :) Já mám černé INOXy na gumě, kterou občas střídám za textilní nato strap. Samotné INOXy se mi nosí dobře, i přes svou mohutnost jsou to dost pohodlné hodinky, do kapsy je určitě nedám. Černý gumový bumper jsem nasadil jednou a víckrát už ne, asi na to nejsem dost chlap. Ale ten silikonový se mi líbí, mám pocit, že světové strany bych občas mohl využít když se ztratím v lese :)

 

PS: Kumulativní náložky :D

 

McStinger: Chápu tě, ale když někomu se ten paracord prostě líbí no. A upřímně řečeno, INOXy jsou natolik sportovně mačo hodinky, že se k nim vlastně hodí cokoliv i dvoudílný paracord zakončený stuhou :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Neviem, pripadá mi ten paracord ako snaha za každú cenu vymyslieť niečo extra, čo ale v praxi nemá žiadnu pridanú hodnotu. Keď si predstavím, že by som niekde liezol po skalách, alebo cez džungľu s tými tromi hranatými kusmi železa na žilách, ježia sa mi chlpy. A zas ak je to iba niečo, čo na extrémne použitie nepatrí, tak načo je ten kus gumy na ochranu puzdra? O peli kufríku ako baleniu hodiniek mám tiež svoju pomerne nelichotivú predstavu. A keď už teda peli, tak čo ten divne umiestený manuál? Však to nemá hlavu a pätu.

 

Inak aby som povedal pravdu, tie hodinky samé o sebe sú fajn. Videl som nedávno (zrejme) celú kolekciu a nie je za čo sa hanbiť.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ggrand: Běžně nosím společenské Creatory Erhard Junghans a ty střídám právě s INOXy, protože ne vždy chci mít na ruce mechaniku. A právě pro situace kdy nemám náladu na mechaniky nebo se společenské hodinky nehodí mám na ruce tyhle jak říkáš "Obyčejné kvarcky". Jsou obyčejné, robustní, hodně vydrží a jsou mi hodně sympatické. A možná jsou sympatické vícero lidem a proto se tu o nich tak hrooozně moc píše a diskutuje :) Zkus se na ně někdy podívat na živo a třeba se ti také zalíbí.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Od doby, kdy zmizely Traser Supersporty z nabídky Chronoshopu je tady vcelku díra po odolnějších ručkových quartzkách, co nevypadají úplně zle a stojí pár švestek. Tam asi INOX částečně zapadá.

 

Edit: Swiss, safír, celonerez, vyšší WR ...

Upraveno uživatelem Americkej
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak samotny hodinky tu v podstate nikdo nekritizuje, jsou povedeny, jenomten marketing kolem toho, je trochu divnej ;)

 

Napísal by som, že však sú to nožíkári, tak čo už môžu vedieť o marketingu pri hodinkách. Ale prišiel by vraby a dával by sem toho smajla, čo si búcha hlavu o stenu :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ať to nevypadá že mám něco proti INOXům, Victorinoxu a nebo nedejbůh Marvinovi - vše je solidní a kurz CHF/CZK je bohužel jaký je. 

Akorát tohle konkrétní provedení mi připadá, jak kdybych měl podobné prachy vyvalit za Alox Pioneera jen kvůli retail penálku ušitému z pandích předkožek.

 

Spíš by mě zajímalo co je v tak bachratém manuálu - návod k nastavování data a času na osazeném $15 strojku Ronda 715 ve 165 jazycích, komplet katalog Victorinoxu a nebo instrukce kterak přežít přejetí tankem?  ;)

Upraveno uživatelem Radek124
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Na lezení ve skalách může ta gumová šprcka bejt fajn. Odřít se dá úplně všechno i hodinky, který může přejet tank, na tý gumě je to fuk, protože kvůli tomu je, po akci sundáš šprcku, přezuješ z toho třímetrovýho lana za slušnej řemen a můžeš s neporušenejma leštěnkama rovnou do kanclu. Za mně dobrý a gratulace.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...