Přejít na obsah

Seiko orange Monster na creationwatches


Doporučené příspěvky

Ahoj mám dotaz. Zvažoval jsem koupi Seiko orange Monster na creationwatches, ale našel jsem tam 2 varianty - jedna made in Japan, druhá zřejmě Taiwan - mám v tom však lehký chaos - u těch " nejaponských je uveden typ strojku,m počet kamenů atd což mi u těch Japonců chybí, navíc mně poněkud klame "původní" cena, která je vyšší u nejaponských strojů.. to mně překvapilo. Předpokládám, že "japonec" má stejné osazení jako "nejaponec", tedy 24 jew, jen nevím zdali má jiný strojek, či se liší pouze tím, že byl smontován v japonsku, může mi s tím poradit někdo, kdo se v tom lépe orientuje, případně poraďte, zdali má cenu investovat do "made in Japan" ??? Díky za reakce.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Co vím,tak mezi verzemi J a K v podstatě není rozdíl v kvalitě. Jde jen o pocit....

Setkal jsem se zde i s reakcemi,že některé hodinky stejného modelu byly o kapku lepší ve verzi "K" ,než u japonské produkce...

Hlavu bych si s tím nelámal...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Aj ja som ich kupoval na mywatcheshub, J stali o dva dolare viac ako K, tak som si za ten napis priplatil :) Tiez si myslim, ze v kvalite rozdiel nebude a je to len o pocite, teraz rozmyslam nad SSA001 a takisto by som radsej J, ale ak natrafim na K v dobrej cene, tak nebudem s tym mat ziadny problem. Ak sa nemylim, tak niektore modely su len v J verzii a niektore zase len K. Neviem, v ktorych krajinach sa K-verzie mimo Japonska robia, ale mam este SNK809K1 a tie su Made in Malaysia.

Upraveno uživatelem tr0t3l
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...