Přejít na obsah

Apple WATCH


Doporučené příspěvky

Tak to je jednoduchý - kdyby to byla pravda, tak nebudou v dubnu, ale o další půlrok pozdějc. Jinak by se neprodávaly po milionech. Počítám, že v Applu nejsou samí idioti.

 

Rád si počkám, jak to dopadne.

Upraveno uživatelem Jeremy
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...

ohledne ceny, viz zde:

 

 

 

 

PRICINGLittle information has been made available on pricing, with Apple stating only that Apple Watch prices will start at $349. That figure could change before the device debuts in early 2015, however.
Though specific pricing has not been announced, several sites have been speculating on how the devices might be priced. TechCrunch consulted with jewelers and believes the high-end gold Apple Watch could retail for around $1,200. Apple pundit John Gruber, however, has said that he believes the gold Apple Watch could sell for significantly more, possibly at $4,999 or higher. He also believes the stainless steel and sapphire edition could be priced at approximately $999.
 
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A jeste k baterce (zdroj: MacRummors.com)

 

An in depth report on the development of the Apple Watch has suggested that the device will last for about 19 hours with "mixed use," which is in line with previous "about a day" battery life rumors. Apple is said to be aiming for 2.5 hours of "heavy" application use (like gameplay), or 3.5 hours of standard use, which will combine with standby time, letting the device last for approximately a day for most users.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To je výsměch. Vždyť dnes je čtyři roky starý iPhone nepoužitelný, protože novější verze iOSu mají příliš velké nároky na hardware. Za pár roků budou ty hodinky jen kus mrtvého zlatého pouzdra. Co potom s tím ? Přetavit ?

 

Potkat někoho se zlatými Apple watch, tak ho budu bez jakýchkoliv předsudků považovat za ignorantského hlupáka, který mohl ty prachy rovnou spláchnout do záchodu, i když na to bezpochyby má.

Upraveno uživatelem Mitak
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No cetl jsem zamysleni nad podstatou fungovani Apple watch a tim ze je beh aplikaci offloadnut do iphonu tak byt to je jiste omezeni (oproti android wear - kde jsou hodinky stand alone a aplikace bezi na nich) , ale hlavni devizou tohoto reseni je pomale moralni zaostavani hardware hodinek.

Bluetooth 4 LE a wifi uz asi nema moc kam jit se spotrebou, displej ma byt spickovy - takze i v horizontu 5-6 let maji tyto hodinky co nabidnout . Jedina vec je vymena baterie ale to predpokladam nebude problem.

 

Takze myslenka je vyrobit precizni vyrobek, ktery sice nema gps, sim kartu, tunu sw a antivir apod , ale z principu nestarne tak rychle protoze nasledny iphone 6s ,7,8 atd... Se s nim vzdy spoji a poskytne to co na zacatku bez sekani zcela bez problemu... A urcite apple watch 2 nabidnout nejakou funkci navic ale kdo si kupuje hned nove omegy kdyz vymeni strojek za novy model apod...

 

A co se tyce nabijeni no jak uz nekdo psal tak automaty rano natahuje a vetsina lidi s hodinkama nespi takze je akorat vecer umisti na stojanek s magsafe konektorem a rano si je daji na ruku - jednoduche funkcni. Pokud pojedu na hory tak si vemu suunta a neresim vydrz na nabiti , kdyz se pujdu potapet tak treba omegy :)

 

Nerikam ze jsou dokonale , ale rozhodne jsou nejdale dotazene ze vsech ostatnich reseni . Andriod wear dela z hodinek mobil a nejak zapomnel ze hodinky jsou vlastne sperk...

Apple udelal hodinky v kvalite zpracovani na urovni swissmade. Prisel s inovativnim systemem tahu a pasku, ale hlavne jsou to porad primarne hodinky, jen takove chytrejsi.

Upraveno uživatelem jrov
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mám iPhone i iPad, ale tohle jde zcela mimo mě. Nechci okamžité upozornění na SMS či nedejbože e-mail, nemám potřebu komukoliv posílat tlukot svého srdce, na běhání by byly OK, ale chápu dobře že jen s iPhonem a k tomu nesmí zmoknout? A představa, že by nahradily moje mechaniky je pro mě absurdní.

Hodláte si to fakt někdo koupit? A to je plánujete střídat s jinými? Divná představa, pokud je chcete pro ty funkce, které nabízí, tak ty funkce budete chtít třeba jen mezi 6 a 16h? Nebo snad jako jediné hodinky?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...