PD Posted June 15, 2007 Report Posted June 15, 2007 Nevíte někdo jaký typ Panerai má Jason Statham ve filmu Kurýr 2? Zahlédl jsem je a působí bombasticky i k tomu jeho věčnému černému obleku a kravatě.
A@A Posted June 15, 2007 Report Posted June 15, 2007 (edited) Nevíte někdo jaký typ Panerai má Jason Statham ve filmu Kurýr 2? Zahlédl jsem je a působí bombasticky i k tomu jeho věčnému černému obleku a kravatě. Panerai Luminor Daylight Chronograph Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Edited June 15, 2007 by A@A
African Posted June 15, 2007 Report Posted June 15, 2007 Filmek jsem viděl asi tak před půl rokem. Při čekáni na parkovišti viz. 1 foto, ale mám dojem, že Paneraiky šli po sekundách jako quartz. Říkal jsem si, že je to nějáký divný, asi fake Ale, už si tedy moc nevzpomínám"
PD Posted June 15, 2007 Author Report Posted June 15, 2007 Panerai Luminor Daylight Chronograph Moc díky i za ty fotky.
falkkon Posted June 15, 2007 Report Posted June 15, 2007 Filmek jsem viděl asi tak před půl rokem. Při čekáni na parkovišti viz. 1 foto, ale mám dojem, že Paneraiky šli po sekundách jako quartz. Říkal jsem si, že je to nějáký divný, asi fake Ale, už si tedy moc nevzpomínám" Možná pro zvýšení dramatičnosti použili quarz. Ono to skákání vteřinovky zvyšuje asi víc napětí.
maxs Posted June 15, 2007 Report Posted June 15, 2007 Filmek jsem viděl asi tak před půl rokem. Při čekáni na parkovišti viz. 1 foto, ale mám dojem, že Paneraiky šli po sekundách jako quartz. Říkal jsem si, že je to nějáký divný, asi fake Ale, už si tedy moc nevzpomínám" Ak si dobre pamätám, tak dokonca na nich pípal budík
Frantik Posted June 15, 2007 Report Posted June 15, 2007 Ano ano. Myslim, ze je to zrovna ten zaber, kdy na ne mackl a oni zacli pipat. No nesmysl. Vim, ze jsem se u toho zacal smat a rozcilovat se, ze Panerai pipaj a pritelkyne na me koukala, jako na blazna!!!
A@A Posted June 15, 2007 Report Posted June 15, 2007 Vo filmoch dokazu urobit hodinky vselico. Napr aj to spominane pipanie alebo nepozornost rezisera, ze v jednom zabere ma herec hodinky na ruke a v druhom uz nie
sibirnaya Posted June 16, 2007 Report Posted June 16, 2007 tady je link na kuryra II - http://youtube.com/watch?v=-aBTKi0fj8s , kdo si pocka, jsou videt i hodinky... a neskace vterinovka, rekl bych...
Recommended Posts