Přejít na obsah

Longines Conquest L3.659.4.58.6


Doporučené příspěvky

Ahojte,

 

rozhodol som sa splniť si sen a zaobstarať si hodinky tejto značky. S jej imidžom sa stotožňujem snáď už od detstva, keď som po prvý krát držal v ruke pozlátené vreckové Longines môjho pradeda a pozerám sa na ne aj teraz. Môj veľký sen je niektorý z Moonprase modelov z Masters Collection. Zatiaľ som však na tento level ešte nedorástol, ale nie je kam sa ponáhľať :)

 

Pre začiatok som si zvolil niečo jednoduchšie, čo sa nebudem báť dať na ruku a denne nosiť a v duchu hesla "menej je viac" dal prednosť klasickej elegancii. Moja voľba, z ktorej sa veľmi teším:

 

A uvidíme, čo prinesie budúcnosť... :)

 

 

 

longines3.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ďakujem, uvažujem o remeni od prvého momentu ako som ich dal na ruku. Mal si originál hnedý, alebo čierny? Nemáš z tej éry ešte fotky? :)

 

EDIT:

 

Ja si to predstavujem nejak takto:

 

L3.659.4.58.3_2.jpg

Upraveno uživatelem Quillin
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Gratuluju, zrovna včera jsem je obhlížel v Koscomu, ale bohužel na ně nemám ruku. V umělém osvětlení to nevynikne, ale venku určitě vyniknou ty super indexy a hloubka ciferníku. Je to prostě vyspělá volba, která zaručuje bezstarostný chod a když tě přestanou bavit, tak i po měsíci budou přepravené k použití, jen nasadit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ďakujem za komentáre páni. Táto voľba je určite aj zásluhou tohto fóra, na ktoré pasívne chodievam už 6 rokov. Inšpirovať sa, pokochať sa a prečítať si fundované názory zo sveta hodiniek. Vkus sa mi teda formuje už dlhšie. Keď to tak čítam, čierny kožený remeň je "must have". S týmto názorom sa stotožňujem a páči sa mi myšlienka posúť ich ešte trošku viac do klasickej elegancie. Keď sa tak stane, určite sa nezabudnem "pochváliť" fotkami.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Keramická luneta je na môj vkus už príliš "športová", ale absolútne chápem každého, kto si ju zvolí. Vysoký lesk je menej praktický, ale som ochotný tú cenu "zaplatiť" :) Rovnako sú to moje prvé "dospelé" hodinky, takže som bol vo výbere konzervatívnejší.

 

A ešte jeden wristshot z dneška :)

 

wristginkgo.jpg

 

Ta ,,luneta" je tak trochu lapačka šikovnýho brankáře, v tom oceňuju tu keramickou verzi, ale tahle se mi líbí tak nějak víc :), gratulace.

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Gratuluju, taky je my tahle značka velmi sympatická proto jsem si musel taky nedávno pořídit jedny :-)  to máš quartz nebo automat ?

 

Nepochybujem, že si s nimi tiež veľmi spokojný :) Niečo mi hovorí, že aj moje druhé hodinky budú Longines. Tento model je Quartz. Automaty majú na číselníku navyše malý nápis "AUTOMATIC".

 

L3.658.4.56.6.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo tyhle conquest nebo v mém případě hydroconquest mají velice dobrý poměr cena/výkon. já je koupil už podruhé , musel jsem prostě mít doma aspon jedny hodinky od Longines :-)))) Master Collection jsou taky krásné ale tam už je cena poměrně vysoká k výkonu, tam bych už asi nešel do funglovek.

 

Na začátek sis ale pořídil pořádné hodinky :-) užívej vesele :-)

Upraveno uživatelem Zeppelin
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...