Jump to content

Recommended Posts

Posted

TAk jsem se dival na nekolik parkuru a fascinovalo mě kolik jezdcu ma nadherne hodinky, tak me zajima jestli někdo jezdite na koni a mate u toho hodinky.

Jo a taky jsem nevěděl že Rolex s Longinesem sponzoruje jezdecké závody, (Rolex ma na Eurosportu nadherne reklamy)

Posted

Jo to vim, on Rolex toho dokaže sponzorovat hodně: golf, koně, auta a myslim že toho bude vic.

Nevadi těm hodinkam ty narazy??

Posted
Jo to vim, on Rolex toho dokaže sponzorovat hodně: golf, koně, auta a myslim že toho bude vic.

Myslim, ze by to nemelo nejak vadit, uz se to tady probiralo myslim (nekdo se ptal, kdyz bubnuje s hodinkama...)

Posted
TAk jsem se dival na nekolik parkuru a fascinovalo mě kolik jezdcu ma nadherne hodinky, tak me zajima jestli někdo jezdite na koni a mate u toho hodinky.

Jo a taky jsem nevěděl že Rolex s Longinesem sponzoruje jezdecké závody, (Rolex ma na Eurosportu nadherne reklamy)

Jezdectví je sport bohatých lidí, není divu, že mají i hezké hodinky.

Posted

Jaké nárazy? Jel jsi někdy na koni? Jediný náraz můžou dostat, pokud jezdec spadne. A pak už jsou rozbité hodinky jednou z nejmenších škod.

Posted

Pánové netlučte mě, je to jenom takový názor. Nebudete se za chvíli ptát, jaké hodinky na vaření, jaké na sekání zahrady, na motorku, do auta? Hodinky na spaní se tady už probíraly.

Posted
Pánové netlučte mě, je to jenom takový názor. Nebudete se za chvíli ptát, jaké hodinky na vaření, jaké na sekání zahrady, na motorku, do auta? Hodinky na spaní se tady už probíraly.

:lol: :D

Posted (edited)

tiež Longines toho dosť sponzoruje: Parkúr, Športovú gymnastiku, Lyžovanie, Tenis, ...

Čo sa týka toho jazdenia na koni...podľa mňa by to nemalo vadiť hodinkám. Veď v dobe keď sa vyrábali prvé automatické hodinky to bol prakticky jediný rýchly sposob prepravy... :thumbsup_anim:

Edited by uns
Posted
Jaké nárazy? Jel jsi někdy na koni? Jediný náraz můžou dostat, pokud jezdec spadne. A pak už jsou rozbité hodinky jednou z nejmenších škod.

Třeba je nosí ten kůň a když zakopne o překážku tak je to pěkná šlupka! :smile_anim:

Posted
Jezdectví je sport bohatých lidí, není divu, že mají i hezké hodinky.

Nic ve zlým, ale jsi dost mimo. Manželka jezdí a s většinou běžných sportů (třeba lyžování) se to nedá srovnávat, tedy je to podstatně levnější ;-)

Posted
Nic ve zlým, ale jsi dost mimo. Manželka jezdí a s většinou běžných sportů (třeba lyžování) se to nedá srovnávat, tedy je to podstatně levnější ;-)

Nerekl bych ze je mimo, ma pravdu, je to sport bohatych, ale to neznamena, ze je jen pro bohate !

Posted

Jo a jeste k tematu, kdo to umi, muze jezdit treba s Patekama (na koni se maj hodinky jak v bavlnce), ale kdo to neumi, tak mu nepomuze ani G-shock (pod konem se maji uz hur.....)