VintageLover Posted October 6, 2014 Report Share Posted October 6, 2014 Zdravím všechny milovníky vintage hodinek, zejména pak vintážních chronografů z let šedesátých až osmdesátých. Ve vlákně, které se týká těchto hodinek, bylo řečeno, že by bylo skvělé, uspořádat sraz majitelů těchto hodinek, a proto rád zahájím debatu, kde by se tento sraz měl uskutečnit a kdo by byl vlastně ochoten se ho zúčastnit a jak daleko přijet. Na závěr bychom vybrali datum, které bude všem zúčastněným vyhovovat nejvíce. 1.VintageLover - Praha +/-350 km Link to comment Share on other sites More sharing options...
malymarek Posted October 6, 2014 Report Share Posted October 6, 2014 2. malymarek: Chomutov, maximum Brno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pege1012 Posted October 6, 2014 Report Share Posted October 6, 2014 3. Pege1012 Ostrava - maximalne Brno Link to comment Share on other sites More sharing options...
VintageLover Posted October 6, 2014 Author Report Share Posted October 6, 2014 1.VintageLover - Praha +/-350 km2. malymarek: Chomutov, maximum Brno3. Pege1012 Ostrava - maximalne Brno - tak se nám to rýsuje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuncák7 Posted October 6, 2014 Report Share Posted October 6, 2014 No, kdybych se vešel a měl čas, tak bych se z dovolením taky přidal ( jestli neva ). A jako Karel - Praha a plus , minus 350 km. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VintageLover Posted October 6, 2014 Author Report Share Posted October 6, 2014 Martine, s tím Tvým arzenálem jsi vždy vítán. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristian.nov Posted October 6, 2014 Report Share Posted October 6, 2014 Já bych se rád zúčasnil... ale na Moravu bych asi čas neměl... Ideálně Praha a okolí... Link to comment Share on other sites More sharing options...
financ Posted October 6, 2014 Report Share Posted October 6, 2014 Já nevím, jestli budu mít co na sebe. Brno bych asi dal Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wanderer Posted October 6, 2014 Report Share Posted October 6, 2014 1.VintageLover - Praha +/-350 km2. malymarek: Chomutov, maximum Brno3. Pege1012 Ostrava - maximalne Brno4. Kuncák - Praha +-350km5. Kristian.nov - Plzeň - maximálně Praha6. Financ - maximálně Brno7. Wanderer - Znojmo, max. 200km, ideálně Brno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wanderer Posted October 6, 2014 Report Share Posted October 6, 2014 Koukám, že nakonec bude rozhodování, jestli Praha nebo Brno. Jinak Karle, asi bych ten nadpis tak striktně neomezoval na 60 - 80, myslím, že bychom se mohli ochudit o spoustu válečných a předválečných kousků.Taky bych se přimlouvat o hlasování o termínu. Jak začnou vánoční besídky, už to dohromady letos nedáme... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaRooN Posted October 6, 2014 Report Share Posted October 6, 2014 1.VintageLover - Praha +/-350 km2. malymarek: Chomutov, maximum Brno3. Pege1012 Ostrava - maximalne Brno4. Kuncák - Praha +-350km5. Kristian.nov - Plzeň - maximálně Praha6. Financ - maximálně Brno7. Wanderer - Znojmo, max. 200km, ideálně Brno8. JaRooN - Tábor, je mi to celkem jedno, Praha nebo Brno ideal Link to comment Share on other sites More sharing options...
prischera Posted October 6, 2014 Report Share Posted October 6, 2014 Pokud mohu do tohoto exkluzivního klubu vstoupit s prostými Citizen 8110 Bullhead, tak bych se zkusil přidat. Praha bezproblémů, delší dojezd záleží na termínu, podzim mám už dost plný. 1.VintageLover - Praha +/-350 km2. malymarek: Chomutov, maximum Brno3. Pege1012 Ostrava - maximalne Brno4. Kuncák - Praha +-350km5. Kristian.nov - Plzeň - maximálně Praha6. Financ - maximálně Brno7. Wanderer - Znojmo, max. 200km, ideálně Brno8. JaRooN - Tábor, je mi to celkem jedno, Praha nebo Brno ideal 9. Prischera - Praha +/- 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
michalval Posted October 6, 2014 Report Share Posted October 6, 2014 Kluci rád bych se přidal, jsem z Liberce, do Prahy dojedu rád. Záleží to i u mě na termínu. 1.VintageLover - Praha +/-350 km2. malymarek: Chomutov, maximum Brno3. Pege1012 Ostrava - maximalne Brno4. Kuncák - Praha +-350km5. Kristian.nov - Plzeň - maximálně Praha6. Financ - maximálně Brno7. Wanderer - Znojmo, max. 200km, ideálně Brno8. JaRooN - Tábor, je mi to celkem jedno, Praha nebo Brno ideal 9. Prischera - Praha +/-10. michalval - Praha +/- Link to comment Share on other sites More sharing options...
VintageLover Posted October 6, 2014 Author Report Share Posted October 6, 2014 Ad Wanderer: Honzo, já nevím, máš nejspíše pravdu. Ale...Viděl bych to na takové lehké zjištění, jestli o tento konkrétní typ srazu bude zájem a kdyby nebyl, tak bych změnil název. Na druhou stranu, později, pokud to bude stát za to, se může udělat druhý vintage sraz bez omezení anebo jak říkáš vintage pilotní. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlcak Posted October 6, 2014 Report Share Posted October 6, 2014 Také bych se rád zúčastnil, ale termín bude rozhodující, následně až místo, preferuji Brno. Pár kousků co by se mohly líbit k prezentaci mám 1.VintageLover - Praha +/-350 km2. malymarek: Chomutov, maximum Brno3. Pege1012 Ostrava - maximalne Brno4. Kuncák - Praha +-350km5. Kristian.nov - Plzeň - maximálně Praha6. Financ - maximálně Brno7. Wanderer - Znojmo, max. 200km, ideálně Brno8. JaRooN - Tábor, je mi to celkem jedno, Praha nebo Brno ideal 9. Prischera - Praha +/-10. michalval - Praha +/-11. Vlcak - Brno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Honza.manta Posted October 6, 2014 Report Share Posted October 6, 2014 Budu-li mít čas, přidal bych se, ale mimo Prahu to nedávám. 1.VintageLover - Praha +/-350 km2. malymarek: Chomutov, maximum Brno3. Pege1012 Ostrava - maximalne Brno4. Kuncák - Praha +-350km5. Kristian.nov - Plzeň - maximálně Praha6. Financ - maximálně Brno7. Wanderer - Znojmo, max. 200km, ideálně Brno8. JaRooN - Tábor, je mi to celkem jedno, Praha nebo Brno ideal 9. Prischera - Praha +/-10. michalval - Praha +/-11. Vlcak - Brno 12. Honza.manta - Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lamiczka Posted October 6, 2014 Report Share Posted October 6, 2014 1.VintageLover - Praha +/-350 km2. malymarek: Chomutov, maximum Brno3. Pege1012 Ostrava - maximalne Brno4. Kuncák - Praha +-350km5. Kristian.nov - Plzeň - maximálně Praha6. Financ - maximálně Brno7. Wanderer - Znojmo, max. 200km, ideálně Brno8. JaRooN - Tábor, je mi to celkem jedno, Praha nebo Brno ideal 9. Prischera - Praha +/-10. michalval - Praha +/-11. Vlcak - Brno 12. Honza.manta - Praha13. Lamiczka - Brno nebo Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
M-72 Posted October 6, 2014 Report Share Posted October 6, 2014 1.VintageLover - Praha +/-350 km2. malymarek: Chomutov, maximum Brno3. Pege1012 Ostrava - maximalne Brno4. Kuncák - Praha +-350km5. Kristian.nov - Plzeň - maximálně Praha6. Financ - maximálně Brno7. Wanderer - Znojmo, max. 200km, ideálně Brno8. JaRooN - Tábor, je mi to celkem jedno, Praha nebo Brno ideal 9. Prischera - Praha +/-10. michalval - Praha +/-11. Vlcak - Brno 12. Honza.manta - Praha13. Lamiczka - Brno nebo Praha14. M-72 - Brno, případně Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubuking Posted October 6, 2014 Report Share Posted October 6, 2014 1.VintageLover - Praha +/-350 km2. malymarek: Chomutov, maximum Brno3. Pege1012 Ostrava - maximalne Brno4. Kuncák - Praha +-350km5. Kristian.nov - Plzeň - maximálně Praha6. Financ - maximálně Brno7. Wanderer - Znojmo, max. 200km, ideálně Brno8. JaRooN - Tábor, je mi to celkem jedno, Praha nebo Brno ideal 9. Prischera - Praha +/-10. michalval - Praha +/-11. Vlcak - Brno 12. Honza.manta - Praha13. Lamiczka - Brno nebo Praha14. M-72 - Brno, případně Praha15. bubuking - Praha +/- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Palo S. Posted October 6, 2014 Report Share Posted October 6, 2014 Mame mesacne babo, takze v ramci moznosti, ale Brno by som snad dal... 1.VintageLover - Praha +/-350 km2. malymarek: Chomutov, maximum Brno3. Pege1012 Ostrava - maximalne Brno4. Kuncák - Praha +-350km5. Kristian.nov - Plzeň - maximálně Praha6. Financ - maximálně Brno7. Wanderer - Znojmo, max. 200km, ideálně Brno8. JaRooN - Tábor, je mi to celkem jedno, Praha nebo Brno ideal 9. Prischera - Praha +/-10. michalval - Praha +/-11. Vlcak - Brno 12. Honza.manta - Praha13. Lamiczka - Brno nebo Praha14. M-72 - Brno, případně Praha15. bubuking - Praha +/-16. Palo - Brno ( do Bratislavy vas asi neukecam ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts