Přejít na obsah

Hodinky klasického vzhledu, rozpočet cca. 8000,-


Doporučené příspěvky

Dobrý den, sháním hodinky za cenu okolo 8000,- Kč. Původně jsem si přál mechanické či automatické s fází měsíce, ale ve fóru "Koupím" mi bylo potvrzeno, že je to poněkud bláhové přání, a že hodinky Ingersoll IN1203 CH Union, které jsem našel na internetu, nejsou příliš dobrou investicí, jelikož se jedná o čínský výrobek. Bylo mi doporučeno podívat se na nabídku Seiko, ale jejich nabídka automatických hodinek není zrovna můj šálek čaje. Vím, že 8000 Kč není nikterak závratná částka, nicméně je to dost na to, abych si kupoval něco s krátkou životností, jistě mi rozumíte. Budu Vám tedy velice vděčný za jakékoli rady a doporučení, zde je souhrn mých požadavků.

 

 

Sháním tedy buď automatické či mechanické hodinky, nebo pěkné quartzové s fází měsíce, přibližně v cenové relaci do 8000,-

 

Design:

- Spíše klasičtější (něco jako ty Ingersoll IN1203 CH Union), ciferník může být obohacen např. i o decentní náhled do strojku atp.

- Kožený řemínek

 

Stav:
- Mohou být nové nebo zánovní v dobrém stavu. Líbí se mi i starožitné, nicméně už mám jedny Prim Diplomat v moc pěkném stavu, a jedny Primky po tátovi, tak bych chtěl pro změnu něco jiného :)

 

 

Děkuji za Váš čas

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Co Orient?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vím, že ta kombinace automat+fáze měsíce není jednoduchá, tudíž jsem se jí víceméně vzdal. Ale díky za tipy, je tam pár zajímavých kousků, ale co se mi líbí, většinou přesahuje moje možnosti, jak už to tak bývá. A ty ruské stránky nezvládám :)

Upraveno uživatelem Almerick
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...