Přejít na obsah

Titanové nebo keramické hodinky do 8 000Kč


Doporučené příspěvky

Ahoj, jsem tu nový a hledám hodinky do cca 8 000 kč, ideálně z titanu nebo keramiky případně v kombinaci. Tyto materiály jsou mi sympatické a to hlavně díky svým vlastnostem. Nikde jsem na tuto kombinaci nenarazil ale líbilo by se mi také rds řízení ale není to podmínkou. Dále by se mi líbilo, kdyby hodinky měli i jinýzdroj energie než samotnou baterku. Například solární nebo kinetický zdroj. Taky to ale není nutná podmínka. Vím že mám dost specifické požadavky a bohužel jsem tu zatím podobné téma nenašel. Byl bych opravdu vděčný za jakékoli doporučení radu či názor.

 

Poměrně mě zaujala značka Boccia ale pak jsem tu narazil na dost názorů, že co se týká kvality strojku a v podstatě celkově to nebude žádný zázrak. Obecně mě zaujali například tyto:

 

http://www.hodinky.cz/boccia-titanium-ceramic-3764-01.html

 

PS:

zaujalo mě ještě toto, řekl bych že budou o level výše než předchozí. Stále mi ale na nich něco chybí :- ) Jakýkoli další tip řpivítám:

 

http://hodinky.heureka.cz/citizen-at2021-54e/specifikace/#section

Upraveno uživatelem Jamesfox
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 72
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Keramika, titan, rádiové řízení, solár, 8000 Kč.......

 

Zaměř se na značku CITIZEN. Tam za tuhle cenu najdeš hodinky, které splní aspoň jeden z tvých požadavků. Možná i dva - titan + solár. CITIUZEN označuje technologii solárního dobíjení baterie jako Eco Drive.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To jsou takové supermarketové značky. (PRIM existuje momentálně 2x, o tom si tu když tak něco vyhledej) Pokud nejsi vyloženě hodinkový nadšenec, pak si v jejich nabídkách určitě vybereš. Ty jsi ale zavítal na tohle fórum, takže předpokládám, že bys raději něco kvalitnějšího. Rozhodně můžeš své peníze utratit rozumněji. CITIZEN, CASIO a SEIKO (vše japonští výrobci) ti za tvé peníze nabídnou přesně tolik, abys své investice nemusel litovat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Díky, už v tom začínám mít jasněji. Citizen mi začíná být celke sympatická. Každopádně na internetu jsem zas tolik modelů do 8000 Kč nenašel. Respektive našel ale velká část je si dost designově podobná. Myslíte, že pokud obejdu kamenné prodejny, že je možné narazit na více modelů, třeba zatim nevyprodaných nebo to bude spíše totožné ?

 

Taky jsem se chtěl zeptat, když pominu design, je nějáký kvalitativní rozdíl u těchto dvou modelů? Cenový rozdíl tam celkem je...

 

http://hodinky.heureka.cz/citizen-at2021-54e/

a

http://hodinky.heureka.cz/citizen-ca0200-54e/

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Light-powered

Light powered Orient sice ano, ovšem pokud s rádiem, tak pouze synchronizaci s JJY, nikoli už DCF nebo MSF. V tomto případě bych se také raději držel osvědčeného triumvirátu, který to vše nabízí, i když nikoli nutně vše najednou za 8000 Kč /titan+rádio+safír/. Výbornou kombinací všeho by byl např. model Casio Oceanus, nesehnatelný v ČR. Viz http://c-watch.co.jp/ww/ocws100.html

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Boccia je v pohodě. Větší sračka je určitě čínskej Prim nebo pseudočeská rádobyznačka Meoris.

Tak já teda nevím,byl jsem u Valise a ten tam ty Meorisy prodává.Jednoznačně mi říkal,že jsou dobré.Uvnitř je quartz Ronda a veškeré náhradní díly na ně má do druhého dne. Poměr cena,výbava a servis asi nebude tak špatný.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Meoris si taky myslím, že není tak špatná značka. Jedny hodinky jsem kdysi měl. Byl v nich kovový chronograf Miyota OS10, velice přesný a baterie v něm vydržela 5 let. I tak si ale myslím, že člověk může za své peníze dostat i víc.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...