Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nechci být za totálního rasistu, ale na podobný případy jsem už tady v Ostravě alergickej, pod sedadlem vozím masnou montpáku.

Posted

Taky už mi párkrát nabízeli tyhle čínský "švýcary", většinou jim ukážu ruku s mechanikami a přestanou otravovat. Ale tohle je fakt strašný. :gun_bandana:

Posted

Je mi z podivem, že na těch parkovištích neudělá pořádek ochranka (proč za těch pár kaček a asi dostávají výpalné), policajti v civilu by to měli zlikvidovat rychle a co slavní strážníci? Už jsem rasista, když vidím hnědočecha tak jsem sakra opatrný a držím se na distanc. Jsou ostudou tohoto státu

Posted

Ono to bylo trochu jinak, snědý občan vytáhl na prodej letecké prim v nos stavu, nabízel je nějakému člověkovi a protože jsem šel okolo a tento model ve sbírce ještě nemám tak jsem nezaváhal......... :clap:

Novináři to potom jako vždy trochu přibarvili.

Ponaučení: musím se motat častěji kolem parkovišť u nákupních center. :speak_cool:

Posted
Taky už mi párkrát nabízeli tyhle čínský "švýcary", většinou jim ukážu ruku s mechanikami a přestanou otravovat. Ale tohle je fakt strašný. :gun_bandana:

S tím ukazováním neblázni! Jestli potkáš někoho se sekáčkem, tak ti ujede i s rukou! :axehead:

Posted

Kamarád si takhle nechal vnutit nějaké hodinky (mimo jiné) před Kauflandem v Olomouci a teď jimi obšťastňuje své okolí. Jedny mi taky věnoval a používám je na tu nejhrubší práci, kde hrozí poškození. Musím ale říct, že žádné hodinky mi nejsou na ruce tak příjemné, jako tyhle. Mimochodem, tváří se jako chronografy a ciferníky chronografu mají jen nakreslené. Když nic, tak ten kámoš aspoň nedostal sekáčkem.

Posted
Nechci být za totálního rasistu, ale na podobný případy jsem už tady v Ostravě alergickej, pod sedadlem vozím masnou montpáku.

Taky tak, vozím plynovku, protože u nás ve městě už to neberou ani zářivky" Znám hodně přepadlích a mezi nimi i můj otec, který strávil kvůli mobilu a dvoum stovkám 3 týdny v nemocnici.

U nás to dělají romové mezi 10-15 lety, takže beztrestně!!

A věřte, až to potká mě, tak střílím hlava nehlava, protože, co se děje v tomhle státě nemá obdobi!!

Posted
Taky tak, vozím plynovku, protože u nás ve městě už to neberou ani zářivky" Znám hodně přepadlích a mezi nimi i můj otec, který strávil kvůli mobilu a dvoum stovkám 3 týdny v nemocnici.

U nás to dělají romové mezi 10-15 lety, takže beztrestně!!

A věřte, až to potká mě, tak střílím hlava nehlava, protože, co se děje v tomhle státě nemá obdobi!!

Jo, jo rozumímti, ale raději jsem přešel na .45 ACP :gun_bandana:

Posted
Jo, jo rozumímti, ale raději jsem přešel na .45 ACP :gun_bandana:

To je rozumnější, nejsem si totiž jistý, zda-li na ty opice plynovka funguje" budu to musit vyzkoušet :thumbsup_anim: