Přejít na obsah

People

Doporučené příspěvky

  • Odpovědi 127
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník Snow

Tady je tady opět nevidím, ale na mobilu naštěstí ano. Přesně tak, jak vidíte podle datumu, je L.E. opravdu stará. Od té doby neměl Hamilton COSC v žádném modelu. Řekl bych, že je to velmi zajímavé.

 

Pokud se vrátím k těm hodinkám z roku 2009, vzpomínám, že když jsem je viděl poprvé, byl jsem nadšený. Líbí se mi dodnes, Hamiltonu se skutečně povedly.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...

Taky hodím svůj postřeh ohledně přesnosti. Mám asi 3 měsíce Tissot PRC200 s Powermatic 80 a momentálně mi dělaj za 14 dní 120s do mínusu, což dává cca -8.6s denně. Nosim je poměrně dost. Zkoušel jsem odkládat na bok, sklo, korunku, šíkmo, kolmo, prostě všechny pozice a vliv to nemá žádnej, aspoň jsem si nevšiml. Co jsem je koupil, dělaly do -5s/denně. Pak se jednou zastavily a dělaly -10s denně, teď už je to asi ustálený na těch cca -9. Uvažuju, že je nechám poštelovat. I když, říkám si, jestli to za to stojí, zas tak strašný to není... 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

mne Halmlton na H-30 (môj odhad asi day date ETA 2836) robil zo začiatku -8 až -10s / deň.. po zábehu mi robia skôr do plusu, -0,5 až +2,5s/deň. takže sa to občas vyrovnáva.celkom fajn. spokojný som.

Upraveno uživatelem Mimo320
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/15466-tissot-dojmy-a-názory/?p=1447795

 

 

me teda Tissot nikdy nak extra nebral, ale ted sem koupil tydle rocni hodinky, protoze sem byl zvedavej na ten powermatic80, a cucim jak puk.

27.5. v 09:00 sem natahl, seridil, doted slapou, udelaly minus 8s za tu do dobu, to vse safir, swiss made, za patnact litru nebo kolik, parada..

 

20150530_102612_zpsrspu7ahw.jpg

 

 

tak vydrzely jit 85h..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nejlépe se natahují hodinky, které mají mechanismus umožňující natahování v obou směrech. Nejlepší zkušenosti v tomto směru mám s RLX. U žádných mých hodinek ale nedojde nikdy k natažení většímu, než za 24 hodin spotřebují, tedy automaty na mé ruce se zpravidla zastaví za cca 4-5 dní, nejvíce se samozřejmě zastavují o víkendu, kdy je nosím pár hodin. Samozřejmě pohybově aktivní člověk, který s hodinkami denně nachodí či naběhá kilometry může mít automaty v chodu opravdu hodně dlouho.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já mám teda nejlepší zkušenost s Orientem. Měl jsem jedny s power reserve ukazatelem a byly nataženy i při povalování se doma. Naopak u ETY mám problém, pokud je den ve stylu, že jen sedím u PC a nikam pořádně nejdu, tak se zastaví kolem páté ráno.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No jestli vám dobře rozumím, tak pokud hodinky korunkou nedotáhnu naplno, prostě je jenom odložím po běžném nošení, tak na rezervu jak je deklarovaná můžu zapomenout?

 

Zatím jsem to teda nijak neměřil, nosím je v podstatě každý den a že byly zastavené po týdnu v šupleti mě nijak nevzrušilo :-D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Npř. RLX potřebují ke kompletnímu nátahu cca 650 otáček, těch čtvt nebo půlotáček musí samozřejmě být více. Ani jedny automaty co mám se nenatáhnou za den ani z poloviny, takže asi budu muset všechny dát servisu, včetně nových....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...