bent Posted June 20, 2007 Report Posted June 20, 2007 uz to tam zamkli tak nemuzu napsat tam . presne jak rikate kluci . jediny dva kdo se zastal . pred tema chytrolinama jako porotriko eagle, frantik atd jeste jednou dik
Frantik Posted June 20, 2007 Report Posted June 20, 2007 Tak uz se nevztekej. Trochu jsme te potrapili, no. Hod svoje fotky tech Brejtlu treba do "Pochlubte se novymi prirustky".
Skeleton Posted June 20, 2007 Report Posted June 20, 2007 Jo jo! Udelej zatisi s krabici a papirama a vytres jim zraky! A budes
Cabos Posted June 20, 2007 Report Posted June 20, 2007 Jak jsem psal, nemelo to byt samostatne ale ve spravnem vlakne.... Myslim, ze za samostatne tema by ale stala ta zkusenost s upadlou vterinovkou u takto drahe a slavne znacky. Jak se to stalo, jak dlouho to trvalo a s jakymi omluvami to bylo opraveno ??? To je to co by me zajimalo a ne kde student vezme na takove hodinky, jak komu vytrit zrak, atd.....
spiderer Posted June 20, 2007 Report Posted June 20, 2007 Jakej smysl ma tohle vlakno? Neslo poslat podekovani soukromou postou..?
Guest Snow Posted June 20, 2007 Report Posted June 20, 2007 Jakej smysl ma tohle vlakno? Neslo poslat podekovani soukromou postou..? Zlatá slova, stejně bentovi nevěřím ani omylem a ani slovo
odklizec Posted June 21, 2007 Report Posted June 21, 2007 A ja zas nechapu, proc ma nekdo potrebu nekomu zpochybnovat jeho nakupy a furt do toho rypat? Bud je to slepa zavist, ze si student dovolil koupit hodinky, na ktere spousta pracujicich lidi nema a nikdy mit nebude, nebo fakt nevim? Asi pozustatek z doby minule, ktery je porad jeste v hodne lidech hluboce zakoreneny. Fakt vas tyto diskuze (spis nez diskuze bych to nazval sprostymi utoky) bavi?
vanderB. Posted June 21, 2007 Report Posted June 21, 2007 jeste jedna vec, pokud by byl bent jen obycejnej zbohatlik, myslite, ze by lez na forum o hodinkach? myslim, ze asi ne, spis by sedel v nejakym zlatomladeznickim baru a snazil se s nima signalizovet na blondaty opodal sedici slepicky
odklizec Posted June 21, 2007 Report Posted June 21, 2007 Panove, opuste prosim toto hloupe tema a prestante se tim napriste zabyvat, jinak budeme nuceni prikrocit k tvrdsimu moderovani a rozdavani banu na vsechny strany! Myslim tim detinska hodnoceni toho ci onoho cloveka, podle toho, co si udajne koupil nebo nekoupil. Je to opravdu tak tezke NEREAGOVAT a NEZACINAT podobne "diskuze"? Nevedou nikam a akorat delaji zlou krev. Mi osobne je uplne fuk, jake si "Jaja" nebo "Paja" koupil hodinky a naprosto nechapu cisi nutkavou potrebu zpochybnovat nakup a motivy toho ci onoho cloveka. A stejne tak clovek, komu byla "urazka" nabo "narazka" urcena, ma moznost nereagovat! A pokud se nedokazete smirit s cisi narazkou, proste poslete REPORT moderatorum a ti se o to postaraji (varovani/docasny ban vinikovi). Je fakt zbytecne rozpoutavat 7 strankove priblble "diskuze" o nicem, ktere akorat serou normalni lidi a uspesne likvidujou toto forum.
eagle Posted June 21, 2007 Report Posted June 21, 2007 Ak ma bent nieco, co mi potrebuje povedat, je tu na to sukromna posta. Na tom, ze pisomny prejav benta je nekulturny (pouziva vulgarne vyrazy...), stale trvam a svoje stanovisko nezmenim.
hciq Posted June 21, 2007 Report Posted June 21, 2007 ach jo... lidská malost je vždy obřích rozměrů ad1) dej moc do rukou .... a uvidíš co se stane ad2) používat vulgarismy se fakt musí umět ad3) ještě bych doporučoval dokady ověřít u notáře a následně doložit fotodokumentací
Drummer Posted June 21, 2007 Report Posted June 21, 2007 Proč hned rozdávat bany? Nebylo by lepší vytvořit novou sekci a nazvat jí třeba Odpad a tam to přesouvat, ať se tam diskutuje dle libosti?
spiderer Posted June 21, 2007 Report Posted June 21, 2007 Panove, opuste prosim toto hloupe tema a prestante se tim napriste zabyvat, jinak budeme nuceni prikrocit k tvrdsimu moderovani a rozdavani banu na vsechny strany! Myslim tim detinska hodnoceni toho ci onoho cloveka, podle toho, co si udajne koupil nebo nekoupil. Je to opravdu tak tezke NEREAGOVAT a NEZACINAT podobne "diskuze"? Nevedou nikam a akorat delaji zlou krev. Mi osobne je uplne fuk, jake si "Jaja" nebo "Paja" koupil hodinky a naprosto nechapu cisi nutkavou potrebu zpochybnovat nakup a motivy toho ci onoho cloveka. A stejne tak clovek, komu byla "urazka" nabo "narazka" urcena, ma moznost nereagovat! A pokud se nedokazete smirit s cisi narazkou, proste poslete REPORT moderatorum a ti se o to postaraji (varovani/docasny ban vinikovi). Je fakt zbytecne rozpoutavat 7 strankove priblble "diskuze" o nicem, ktere akorat serou normalni lidi a uspesne likvidujou toto forum. Jo mas pravdu, je to zbytecny a nechapu to, me je taky jedno kdo ma jaky hodinky. Ale nechapu proc je tohle tema aktivni.. K cemu to je? Pokud uz se ma neco moderovat tak je to treba tohle vlakno, protoze napsat "diky ty a ty za zastani" jde prece osobni postou.. Pokud se zamknulo tamto vlakno, nevidim jediny duvod proc by tohle melo byt otevreny, je stejne naho*no jenom v jinem ohledu. A nebo navrh k novemu foru: Zalozit sekci BORDEL a tam tyhle vlakna presouvat s moznosti v nich dal reagovat..
bent Posted June 21, 2007 Author Report Posted June 21, 2007 Jak jsem psal, nemelo to byt samostatne ale ve spravnem vlakne.... Myslim, ze za samostatne tema by ale stala ta zkusenost s upadlou vterinovkou u takto drahe a slavne znacky. Jak se to stalo, jak dlouho to trvalo a s jakymi omluvami to bylo opraveno ??? To je to co by me zajimalo a ne kde student vezme na takove hodinky, jak komu vytrit zrak, atd..... s tou vterinovkou vysvetlim - hned pri koupi mi je tam narizovali a zkouseli - a prodejce zmackne stopky , rozbehnou se , pak zmackne druhy tlacitko na nulovani a vter se nevrati na 12ku ale o kousek ZA ni. a pri kazdym pokusu je ta vzdalenost doleva od 12 vetsi. ale rek ze vyjimecne chyba muze byt i u novejch. odnes je rovnou na servis , rucku dotahli a OK. po par dnech to zaclo zase delat . sel sem na servis o patro vis. rekli ze rucka je ko. a objednali novu. a ze to bude trvat tak tyden az dva. ja nechal hodniky u sebe a po dalsich par dnech mi je bratranec prohlizel a rek dyt to blbne. ja na to ja vim . a on do tech hodinek zacal trochu vic tukat a rucka na ferovku upadla . tak skoro tyden jeste rucka upadla. pak mi voalaly ze uz prisla , vymenili a vse ok . boli me prsty sakra ))
bent Posted June 21, 2007 Author Report Posted June 21, 2007 Zlatá slova, stejně bentovi nevěřím ani omylem a ani slovo never dylinka , dyt ti to nikdo nenuti abys veril
bent Posted June 21, 2007 Author Report Posted June 21, 2007 Ak ma bent nieco, co mi potrebuje povedat, je tu na to sukromna posta. Na tom, ze pisomny prejav benta je nekulturny (pouziva vulgarne vyrazy...), stale trvam a svoje stanovisko nezmenim. na blbce vzdycky musis jeho reci
bent Posted June 21, 2007 Author Report Posted June 21, 2007 A ja zas nechapu, proc ma nekdo potrebu nekomu zpochybnovat jeho nakupy a furt do toho rypat? Bud je to slepa zavist, ze si student dovolil koupit hodinky, na ktere spousta pracujicich lidi nema a nikdy mit nebude, nebo fakt nevim? Asi pozustatek z doby minule, ktery je porad jeste v hodne lidech hluboce zakoreneny. Fakt vas tyto diskuze (spis nez diskuze bych to nazval sprostymi utoky) bavi? presne . neboj ty lidi co maj tyhle pozustatky driv nebo pozdej vychcipaj , je jich min a min no ikdyz vidim teda obcas ty mlady komunisty tak si rikam , brrrrrr . hlavne at takovejch bezmozku moc neni
bent Posted June 21, 2007 Author Report Posted June 21, 2007 jeste jedna vec, pokud by byl bent jen obycejnej zbohatlik, myslite, ze by lez na forum o hodinkach? myslim, ze asi ne, spis by sedel v nejakym zlatomladeznickim baru a snazil se s nima signalizovet na blondaty opodal sedici slepicky souhlas. spis sem myslel ze tady s nekym vymenim nazory ze ma treba nekdo podobny hodinky atd. ne abych dokazoval a dokazoval ze fakt to tak je
Guest Snow Posted June 21, 2007 Report Posted June 21, 2007 never dylinka , dyt ti to nikdo nenuti abys veril Studente s vytříbeným slovníkem
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.