moco Odesláno 7. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu před 12 minutami, African napsal: Gratulka Jsou parádnický Díky Vlasto, pokud se nemíním, tak taky čekáš na tyto kočky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 7. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu před 1 minutou, moco napsal: Díky Vlasto, pokud se nemíním, tak taky čekáš na tyto kočky. Ano, poslušně hlásím že vzorně čekám Jak ti vyhovuje glidelock? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 7. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu (upraveno) @African Abych pravdu řekl, tak jsem na něj po zkušenosti z ND 114060 nedal dopustit, ale při čekání na tyto, mi na zápěstí prošlo několik dalších modelů, co měli "jen" easylink a ten je pro mě dostačující. Hlavní nevýhodu (pro mě) glidelocku vidím v tom, že spona je o cca jeden článek tahu delší - takže u mého 17,5 cm uheráku, když chci mít glidelock vycentrovaný (počáteční pozice uprostřed), tak mi vychází tah na vnitřní straně jen na 3 články, což vypadá divně (nemám rád hodinky na volno), takže jsem nechal 4 dílky a glidelock mam stáhnutý (rezerva jedné pozice na utažení ještě je). Na 40 mm modelu to bylo vše v pořádku. Upraveno 7. listopadu uživatelem moco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 7. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu před 11 minutami, moco napsal: @African Abych pravdu řekl, tak jsem na něj po zkušenosti z ND 114060 nedal dopustit, ale při čekání na tyto, mi na zápěstí prošlo několik dalších modelů, co měli "jen" easylink a ten je pro mě dostačující. Hlavní nevýhodu (pro mě) glidelocku vidím v tom, že spona je o cca jeden článek tahu delší - takže u mého 17,5 cm uheráku, když chci mít glidelock vycentrovaný (počáteční pozice uprostřed), tak mi vychází tah na vnitřní straně jen na 3 články, což vypadá divně (nemám rád hodinky na volno), takže jsem nechal 4 dílky a glidelock mam stáhnutý (rezerva jedné pozice na utažení ještě je). Na 40 mm modelu to bylo vše v pořádku. Jasný, dík za report. Za mě si myslím že ten glidelock by měl být nadoraz a povolovat dle potřeby, nejvíc v případě neoprénu nebo tak.... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 7. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu Taky mám pro běžné nošení (nejsem potápěč) raději easylink než dlouhou sponu s glidelockem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 7. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu Mne teraz prave vyhovuje glidelock, schudol som cez 10 kg, zmenšilo sa mi zápästie a jediné hodinky kde viem upraviť ťah aby sedel sú Sub. Ostatné Rolex s easy link sú mi volné, musím dať u hodinára odobrať článok a uvolniť linknuž, každý to máme inak.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 7. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu U starých Rolexek dilema jestli easylink nebo glidelock nemáte. Staré tyhle vymoženosti nenabízí, přesto sedí perfektně. Jedno z kouzel 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZZalesky Odesláno 8. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu před 15 hodinami, jamikadze napsal: dnes prevzate celebration 36 mm. Trochu zavist, gratulace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pekos Odesláno 8. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu před 8 hodinami, Campino napsal: Mne teraz prave vyhovuje glidelock, schudol som cez 10 kg, zmenšilo sa mi zápästie a jediné hodinky kde viem upraviť ťah aby sedel sú Sub. Ostatné Rolex s easy link sú mi volné, musím dať u hodinára odobrať článok a uvolniť linknuž, každý to máme inak.. Mně bylo v servisu R řečeno, že easylink by se měl povolovat jen po dobu nutnou. Pokud je uvolněný stále, dostává prý v jeho části řemínek docela zabrat a časem se vykvedlá Takže opatrně 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 8. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu (upraveno) před 13 hodinami, Campino napsal: Mne teraz prave vyhovuje glidelock, schudol som cez 10 kg, zmenšilo sa mi zápästie a jediné hodinky kde viem upraviť ťah aby sedel sú Sub. Ostatné Rolex s easy link sú mi volné, musím dať u hodinára odobrať článok a uvolniť linknuž, každý to máme inak.. Ja po koupi ND taky schudnul, ale na tahu to nepoznám Upraveno 8. listopadu uživatelem moco 2 2 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 8. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu Ty ti sedej lip nez polarky.. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZZalesky Odesláno 8. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu Sehnal jsem nadherny NOS 2010 plechace. 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 8. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu před 1 hodinou, kdojinej napsal: Ty ti sedej lip nez polarky.. Díky a souhlas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davis Odesláno 8. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu Konečne doma. Je to bomba 2 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 8. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu Pekne kluci, nejak se v posledni dobe urodilo a to je dobre Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 8. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jamikadze Odesláno 8. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu Pri ceste vlakom 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barackpalenka Odesláno 8. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu před 15 minutami, jamikadze napsal: Pri ceste vlakom Sorry, ale na tej chlpatej ruke to vyzerá ako Chewbakka na pride 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jamikadze Odesláno 8. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu před 9 minutami, barackpalenka napsal: Sorry, ale na tej chlpatej ruke to vyzerá ako Chewbakka na pride No Happy su) takze troska svetla do zivota) nie kazdy ma odvahu take nieco nosit)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 8. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu před 3 hodinami, Karussell napsal: Pekne kluci, nejak se v posledni dobe urodilo a to je dobre V Carollinum teď křeslo nevychladne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se