Přejít na obsah

Jaké Rolex máte právě na ruce?


Návštěvník Ondra

Doporučené příspěvky

  • Odpovědi 22,7tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

před 7 hodinami, African napsal:

Fajnové 😎 Hned bych někam vyjel....vlakem.... protože na jachtě se mi zvedá kufr 😆

Mna by prehovorili hneď teraz aj na lietadlo, ale na jachtu tiež nie, raz bohaté stačilo :D …ale čo sa týka yacht od RLX, za mna by museli byt jednoznačne na gume. Vlastne viem že mi nejaké tie hodinky na gume nutne chýbajú, len neviem ktoré presne. Na RLX sa mi už akosi čakať nechce a na druhu stranu by som nikdy nepovedal že začnem špekulovať či zobrať “oranžové” Zenith Defy Swizz Beatz keď mi borec po dvoch rokoch konečne napíše že ma jedny aktuálne k dispozícii :) Ťažký život…

Upraveno uživatelem matt81
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Před hodinou, matejcaha napsal:

Moc pekne! Nevim jestli tam mas filtr nebo zapadajici slunicko, ale ani to nevypada jako zlute zlato :)

U mne dneska plechace na jubilee 😎

 

Díky. Je to trochu filtr, ale i to světlo. Ta modrá je neuvěřitelně citlivá na světlo - od studené po úplně teplý odstín, který mám nejradši. Taky jsem rád, že zlato už se dostalo do tý "obnošený" fáze, že mě nový vlásečnice neštvou a nebojím se tak hodinky normálně nosit 😄 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 22. 9. 2022 v 9:40, matejcaha napsal:

Rolex ma ruzove zlato uplne jinej odstin nez vsichni ostatni. Mne ten jejich odstin naopak vyhovuje. Je trochu docervena a s tema jejich "cokoladama" (at uz CHND nebo cifry u DD, Dayton, Sky Dweller) to je super combo. Kdyz to hodis na cernej/sedej kaucuk, tak mas podobny feeling jako zlaty yachty (akorat to je 100x lepsi).

Mne zase vubec nejde zluty zlato a pritom tam je par kombinaci u Dayton a DD, ktery jsou fakt peckovy. Zkus jeslti ti nesedne vic ta zluta. Clovek musi zkouset na vlastni kuzi. Pokazde mam nejake predstavy z internetu a pak je vsecko jinak.

Jasne, mam nejednu osobnu skusenost s everose, pravda je ze Daytony vo full everose golde som neskusal, ale Day-Date viac krat, pretoze sa mi pacia a chcel som sam seba presvedcit ze je to dobre a ono to aj je samozrejme, ale nie na mojej pokozke. Zlte zlato mi sadne podstatne viac.  Mam Omegy v moonshine gold, velmi dobre, ale YG od Rolexu je pre mna este krajsi. To ma priatelka a ked ich dam k sebe, jednoznacne sa mi paci viac RLX zlato. Spravim nejaku spolocnu foto, len musim do banky pre moony.  Zltych Dayton mam poskusanych celkom dost, takisto aj YG DD (na to aj cakam) a vzdy ok.

Daytonu oysterflex som skusal v everose s novym sundust dial, to bolo v poriadku na ruke., hoci ja by som radsej siel do choco dial - ak by mi dovolili objednat 😅  Ale ked som na pazúr hodil DD everose, nepasuje..   

 

Kamarat kupil nedavno everose Yachty oysterflex, tiez super. Proste ten kaucuk a luneta tu ruzu pre mna dokonale stlmi (vztazne ku skin tone). 

 

Upraveno uživatelem tedwine
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...