patprom Posted December 31, 2022 Report Share Posted December 31, 2022 Silvestr hraje barvami Link to comment Share on other sites More sharing options...
barackpalenka Posted December 31, 2022 Report Share Posted December 31, 2022 před 2 hodinami, dabelM napsal: @barackpalenka Brno je otevřené všem S úplnou vážnosťou, to nik na radnici nemá estetické cítenie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ondrejm Posted December 31, 2022 Report Share Posted December 31, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tikzot Posted December 31, 2022 Report Share Posted December 31, 2022 Silvester colorante Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeronimo Posted December 31, 2022 Report Share Posted December 31, 2022 Dnes Polárky Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobi Posted December 31, 2022 Report Share Posted December 31, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobi Posted December 31, 2022 Report Share Posted December 31, 2022 Á .... všechno nejj v tom Novém roce 23 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taurus. Posted January 1, 2023 Report Share Posted January 1, 2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tommy_PP Posted January 2, 2023 Report Share Posted January 2, 2023 Vsetko dobre v Novom Roku 2023, nech sa Vam splnia vsetky sny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomak Posted January 2, 2023 Report Share Posted January 2, 2023 Pondělní ráno Link to comment Share on other sites More sharing options...
jamikadze Posted January 2, 2023 Report Share Posted January 2, 2023 Perfektna komboaj farba sedi)) Rolex mal asi spolupracu s BMW, ked predstavil GMTsrandujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
xcmaniax Posted January 2, 2023 Report Share Posted January 2, 2023 První den v procesu Link to comment Share on other sites More sharing options...
matejcaha Posted January 2, 2023 Report Share Posted January 2, 2023 Před hodinou, xcmaniax napsal: První den v procesu moc pekny, gz Link to comment Share on other sites More sharing options...
hrozna Posted January 2, 2023 Report Share Posted January 2, 2023 Misto na zpravy cumim do hodinek...stava se mi cim dal casteji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukyn77 Posted January 2, 2023 Report Share Posted January 2, 2023 přesně před rokem jsem si vyzvedl své vysněné Explorery, které pro mě, jako milovníka hor a příběhů o dobývání nejen Himálajských kopečků, znamenají trošku více než jiné modely. A to jsem ještě netušil, že mě v práci na*erou tak, že dám v půlce roku výpověď a začnu cestovat a že ty cesty mě zavedou až do toho milovaného Himálaje, pod ten Mt.Everest a na pár kopečků v okolí ... A dnes celý den i teď s expama na ruce ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bluman Posted January 3, 2023 Report Share Posted January 3, 2023 15 hours ago, Lukyn77 said: přesně před rokem jsem si vyzvedl své vysněné Explorery, které pro mě, jako milovníka hor a příběhů o dobývání nejen Himálajských kopečků, znamenají trošku více než jiné modely. A to jsem ještě netušil, že mě v práci na*erou tak, že dám v půlce roku výpověď a začnu cestovat a že ty cesty mě zavedou až do toho milovaného Himálaje, pod ten Mt.Everest a na pár kopečků v okolí ... A dnes celý den i teď s expama na ruce ... Tak to je super . Sny si treba plnit, uzivaj! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bluman Posted January 3, 2023 Report Share Posted January 3, 2023 15 hours ago, Lukyn77 said: přesně před rokem jsem si vyzvedl své vysněné Explorery, které pro mě, jako milovníka hor a příběhů o dobývání nejen Himálajských kopečků, znamenají trošku více než jiné modely. A to jsem ještě netušil, že mě v práci na*erou tak, že dám v půlce roku výpověď a začnu cestovat a že ty cesty mě zavedou až do toho milovaného Himálaje, pod ten Mt.Everest a na pár kopečků v okolí ... A dnes celý den i teď s expama na ruce ... Tak to je super . Sny si treba plnit, uzivaj! Link to comment Share on other sites More sharing options...
African Posted January 3, 2023 Report Share Posted January 3, 2023 V 2. 1. 2023 v 20:24, Lukyn77 napsal: přesně před rokem jsem si vyzvedl své vysněné Explorery, které pro mě, jako milovníka hor a příběhů o dobývání nejen Himálajských kopečků, znamenají trošku více než jiné modely. A to jsem ještě netušil, že mě v práci na*erou tak, že dám v půlce roku výpověď a začnu cestovat a že ty cesty mě zavedou až do toho milovaného Himálaje, pod ten Mt.Everest a na pár kopečků v okolí ... A dnes celý den i teď s expama na ruce ... Pecka..vzal si je sebou aby doma nesmutnili? Když tak hoď nějaké fotečky z akce, u kompu jim to sekne moc, ale v kopcích mnohem více Link to comment Share on other sites More sharing options...
Davis Posted January 4, 2023 Report Share Posted January 4, 2023 Kancldiving Link to comment Share on other sites More sharing options...
furo Posted January 4, 2023 Report Share Posted January 4, 2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts