Jump to content

Jaké Rolex máte právě na ruce?

Guest Ondra

Recommended Posts

Před hodinou, Pivas napsal:

tak to teda čumím a moc ti to přeju ! To jsi se dostal konečně na ten konec ? :D Mám teď po tobě Superoceany, ani jsem ti to nestihl říct :D Tak snad jednou pak tyhle ! D Veliká gratulace, užívej !

Dekuji ti👍🏻 Superoceany jsou super hodinky. Jo,tak ja ti tyhle zatim budu hlídat. Snad bude ted chvilku klid a nebudu nic zase nahanet. 

před 22 hodinami, African napsal:

Pecka👌..vzal si je sebou aby doma nesmutnili? Když tak hoď nějaké fotečky z akce, u kompu jim to sekne moc, ale v kopcích mnohem více 😎

Když sem se připravoval na cestu, tak sem měl v zásadě ve všem jasno, co vzít za výbavu sebou, ale otázka co na ruku, o tom sem špekuloval opravdu dlouho, doslova do posledního dne. Na jednu stranu sem je chtěl sebou, touhy chronomagora byly zřejmé, určitě by si přivezly nějaký zářez s příběhem (nejspíš z noční návštěvy záchodu :-), prostě srdcovka a na druhou stranu máme dnes k dispozici zařízení, který ti vyhodnotí kvalitu spánku, hlídají tepovku a saturaci kyslíku v krvi (velmi důležitý údaj) a samozřejmě logují trasu ... dvoje hodinky bych tam nebral, nejsem ten typ a tak zvítězily Garminy Fenix 6 Pro. Víš sám, jaké to tam je, já byl za údaje co mi průběžně poskytovaly fakt rád (lidi kolem mě odpadávali, 100% treku jsme dali 3 z 15) a přístup bych neměnil.

Mimochodem z mého pohledu nejsou tyhle malý expy tak tool jako tvé dvojky, kterým kopce sedí víc.

Nicméně sem tam je vyvětrám i na kopečky v rámci jednodenních výletů v ČR.

Edited by Lukyn77

Jasná věc, důležité co ti vyhovuje nejlépe 👍 Každopádně jedničky jsou stejně tak super cool v kopcích, možná i trochu víc než dvojky řekl bych  😎 Já to mám po nějakým tom experimentování už nejradši tak, že Suunta s funkcemi věším na batoh, Expy na ruce a pokud je třeba, přístroj na měření kyslíku samostatný.... hoře zdar :punk: