Ohm-Aztec Posted September 22 Report Share Posted September 22 Afri, gratuluju! A netrvalo to ani tak dlouho! Link to comment Share on other sites More sharing options...
African Posted September 22 Report Share Posted September 22 (edited) Před hodinou, Ohm-Aztec napsal: Afri, gratuluju! A netrvalo to ani tak dlouho! Děkuji Mě se ty datumy co jsem ti psal nějak pomotali, takže dle zápisu AD skoro dva roky. Prý se jim to všechno stále víc a víc protahuje, ty už máš svoje? Víc klidně do SZ pokud chceš. Edited September 22 by African Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luky Posted September 22 Report Share Posted September 22 @African Taky se připojuju a gratuluju. Je fajn, že ses dočkal a máš je doma. Snad tedy vše dobře dopadne a zůstanou u tebe . Link to comment Share on other sites More sharing options...
ondrejm Posted September 22 Report Share Posted September 22 Link to comment Share on other sites More sharing options...
African Posted September 22 Report Share Posted September 22 před 18 minutami, Luky napsal: @African Taky se připojuju a gratuluju. Je fajn, že ses dočkal a máš je doma. Snad tedy vše dobře dopadne a zůstanou u tebe . Děkuji....jsou povedený a navíc s parádním příběhem Vůbec o nic nejde, u mě je cestování na prvním místě a Pákistán můj velký sen, tak s tím nebudu mít problém je pustit dál když už dojde na permity. Kdyby přilétli až příští rok, měl bych to jednodušší... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fade Posted September 22 Report Share Posted September 22 před 22 hodinami, patprom napsal: Moc pěkné, gratuluji! Nedávno jsem je vyzkoušel, na ruce sedí skvěle, o oboustranném antireflexu nemluvě Rolex mají antireflex jen na vnitřní straně a to ještě ty nejnovější modely. Nemají oboustranný, pokud se nepletu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
patprom Posted September 22 Report Share Posted September 22 Rolex mají antireflex jen na vnitřní straně a to ještě ty nejnovější modely. Nemají oboustranný, pokud se nepletu. Nové Expy 40mm mají skutečně vnitřní i vnější antireflex. Sděleno přímo od zdroje z Rolexu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kdojinej Posted September 22 Report Share Posted September 22 Jakého zdroje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
patprom Posted September 22 Report Share Posted September 22 Jakého zdroje?Z toho nejspolehlivějšího. Prodejce v Carollinu, když jsem si je zkoušel. Sdělil, že se jedná o první Rlx s oboustranným. Takže tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
kdojinej Posted September 22 Report Share Posted September 22 Moje zkušenost s prodejci je, že často mají pouze velice nedostatečné a povrchní informace a při bližších dotazech ti slušnější řeknou, že nevědí anebo ti zbrklejší plácnou nějakou hloupost. Samozřejmě existují vyjímky a s těmi je radost si o hodinkách popovídat. Tím nechci tvrdit, že to je případ této informace, ale zajímalo by mě to více, nepíše se o tom někde něco? Žiju v domnění, že je to s AR tak, jak říká @Fade Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borco77 Posted September 22 Report Share Posted September 22 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borco77 Posted September 22 Report Share Posted September 22 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fade Posted September 23 Report Share Posted September 23 před 11 hodinami, patprom napsal: Nové Expy 40mm mají skutečně vnitřní i vnější antireflex. Sděleno přímo od zdroje z Rolexu. Jsem si celkem jistý, že nemají vnější. Chovají se naprosto stejně jako moje nové 36mm a ty mají jen vnitřní. Jakože když se podívám na Omegy na ruce, tak to vypadá, jako kdyby vůbec neměly sklíčko. U Rolex tam to sklíčko prostě pořád je. Taky jsem nikde na netu nenašel, že by měly mít oboustranný. Takže podle mě prodavač v tom má akorát bordel a úplně nejspolehlivější asi nebude Link to comment Share on other sites More sharing options...
African Posted September 23 Report Share Posted September 23 před 9 hodinami, kdojinej napsal: Moje zkušenost s prodejci je, že často mají pouze velice nedostatečné a povrchní informace a při bližších dotazech ti slušnější řeknou, že nevědí anebo ti zbrklejší plácnou nějakou hloupost. Samozřejmě existují vyjímky a s těmi je radost si o hodinkách popovídat. Tím nechci tvrdit, že to je případ této informace, ale zajímalo by mě to více, nepíše se o tom někde něco? Žiju v domnění, že je to s AR tak, jak říká @Fade Přesně, na tohle jsou expertky slečny u Bechyněho, kde mi jedna taková řekla že mi nedoporučuje s Expy dvojkami plavat protože uvádí vodotěsnost jenom 100m, takže pouze sprcha Ty zdatnější a slušnější jak píšeš se k antireflexu nevyjadřují, protože nechtějí mystifikovat, těch možností už je hodně, někde kyklop, někde spodní někde oboustranný. Expy mají údajně pouze spodní, určitě se na slunci chovají úplně stejně jak mé dvojky, nevidím zásadní rozdíl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekos Posted September 23 Report Share Posted September 23 Zpátky ze servisu v Carillinu. Jako vždy skvělý přístup a hodinky zase šlapou, jak mají Když už jsem tam byl, napadlo mě zajít do prodejny Rolex. V 10.20 dopoledne jsem zabral za madlo na dveřích, které byly zamčené. Nějakej poskok poblíž dveří se na mě dost divně podíval, neobtěžoval se ani odemknout a říct mi něco jako " Musíte chvilku počkat" a jen znechuceně ukázal na cedulku na dveřích, kde bylo něco jakože obsluhují zákazníka ..... Tam už nejdu Link to comment Share on other sites More sharing options...
ragu Posted September 23 Report Share Posted September 23 V 10.20 dopoledne jsem zabral za madlo na dveřích, které byly zamčené. Nějakej poskok poblíž dveří se na mě dost divně podíval, neobtěžoval se ani odemknout a říct mi něco jako " Musíte chvilku počkat" a jen znechuceně ukázal na cedulku na dveřích, kde bylo něco jakože obsluhují zákazníka ..... Tam už nejdu Koukám že se nic moc nezměnilo...tohle se mi onehdy stalo v Rolex butiku, když venku chcalo jako prase. Od ty doby jsem tam nebyl a neplanuju. Ale Carollinum multibrand prodejna je cajk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kdojinej Posted September 23 Report Share Posted September 23 před 2 hodinami, African napsal: Přesně, na tohle jsou expertky slečny u Bechyněho, kde mi jedna taková řekla že mi nedoporučuje s Expy dvojkami plavat protože uvádí vodotěsnost jenom 100m, takže pouze sprcha Ty zdatnější a slušnější jak píšeš se k antireflexu nevyjadřují, protože nechtějí mystifikovat, těch možností už je hodně, někde kyklop, někde spodní někde oboustranný. Expy mají údajně pouze spodní, určitě se na slunci chovají úplně stejně jak mé dvojky, nevidím zásadní rozdíl. Viz vedlejší vlákno Link to comment Share on other sites More sharing options...
vonmisses Posted September 23 Report Share Posted September 23 (edited) před 10 hodinami, Pekos napsal: Zpátky ze servisu v Carillinu. Jako vždy skvělý přístup a hodinky zase šlapou, jak mají Když už jsem tam byl, napadlo mě zajít do prodejny Rolex. V 10.20 dopoledne jsem zabral za madlo na dveřích, které byly zamčené. Nějakej poskok poblíž dveří se na mě dost divně podíval, neobtěžoval se ani odemknout a říct mi něco jako " Musíte chvilku počkat" a jen znechuceně ukázal na cedulku na dveřích, kde bylo něco jakože obsluhují zákazníka ..... Tam už nejdu Třeba měli limit počtu zákazníků uvnitř naplněný. Když jsem byl v Itálii v butiku rlx taky mi neotevřeli , dokud nevypadli Němci. A ti poskoci u dveří se ani jinak než divně koukat neumí. Oni se s tím narodili a podle tohoto talentu je vybírají. Edited September 23 by vonmisses Link to comment Share on other sites More sharing options...
tikzot Posted September 23 Report Share Posted September 23 Kein Antirefleks Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekos Posted September 24 Report Share Posted September 24 před 11 hodinami, vonmisses napsal: Třeba měli limit počtu zákazníků uvnitř naplněný. Když jsem byl v Itálii v butiku rlx taky mi neotevřeli , dokud nevypadli Němci. A ti poskoci u dveří se ani jinak než divně koukat neumí. Oni se s tím narodili a podle tohoto talentu je vybírají. To je mi jasný, že měli narváno Zaměstnanec luxusního butiku mi to dal luxusně najevo .... Tam už nejdu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts