Jump to content

Jaké Rolex máte právě na ruce?

Guest Ondra

Recommended Posts

Před hodinou, Ohm-Aztec napsal:

Afri, gratuluju! A netrvalo to ani tak dlouho!

Děkuji 🙏 Mě se ty datumy co jsem ti psal nějak pomotali, takže dle zápisu AD skoro dva roky. Prý se jim to všechno stále víc a víc protahuje, ty už máš svoje? Víc klidně do SZ pokud chceš.

Edited by African

před 18 minutami, Luky napsal:

@African Taky se připojuju a gratuluju. Je fajn, že ses dočkal a máš je doma. Snad tedy vše dobře dopadne a zůstanou u tebe 🙂.

Děkuji....jsou povedený a navíc s parádním příběhem 🤙 Vůbec o nic nejde, u mě je cestování na prvním místě a Pákistán můj velký sen, tak s tím nebudu mít problém je pustit dál když už dojde na permity. Kdyby přilétli až příští rok, měl bych to jednodušší...

DSC_5331~2.JPG

il_fullxfull.3438612516_c7nf.jpg

před 22 hodinami, patprom napsal:

Moc pěkné, gratuluji! Nedávno jsem je vyzkoušel, na ruce sedí skvěle, o oboustranném antireflexu nemluvě emoji106.png

Rolex mají antireflex jen na vnitřní straně a to ještě ty nejnovější modely. Nemají oboustranný, pokud se nepletu. 

Rolex mají antireflex jen na vnitřní straně a to ještě ty nejnovější modely. Nemají oboustranný, pokud se nepletu. 

Nové Expy 40mm mají skutečně vnitřní i vnější antireflex. Sděleno přímo od zdroje z Rolexu.

Moje zkušenost s prodejci je, že často mají pouze velice nedostatečné a povrchní informace a při bližších dotazech ti slušnější řeknou, že nevědí anebo ti zbrklejší plácnou nějakou hloupost. Samozřejmě existují vyjímky a s těmi je radost si o hodinkách popovídat. Tím nechci tvrdit, že to je případ této informace, ale zajímalo by mě to více, nepíše se o tom někde něco? Žiju v domnění, že je to s AR tak, jak říká @Fade

před 11 hodinami, patprom napsal:

Nové Expy 40mm mají skutečně vnitřní i vnější antireflex. Sděleno přímo od zdroje z Rolexu.

Jsem si celkem jistý, že nemají vnější. Chovají se naprosto stejně jako moje nové 36mm a ty mají jen vnitřní. Jakože když se podívám na Omegy na ruce, tak to vypadá, jako kdyby vůbec neměly sklíčko. U Rolex tam to sklíčko prostě pořád je.

Taky jsem nikde na netu nenašel, že by měly mít oboustranný. Takže podle mě prodavač v tom má akorát bordel a úplně nejspolehlivější asi nebude :) 

před 9 hodinami, kdojinej napsal:

Moje zkušenost s prodejci je, že často mají pouze velice nedostatečné a povrchní informace a při bližších dotazech ti slušnější řeknou, že nevědí anebo ti zbrklejší plácnou nějakou hloupost. Samozřejmě existují vyjímky a s těmi je radost si o hodinkách popovídat. Tím nechci tvrdit, že to je případ této informace, ale zajímalo by mě to více, nepíše se o tom někde něco? Žiju v domnění, že je to s AR tak, jak říká @Fade

Přesně, na tohle jsou expertky slečny u Bechyněho, kde mi jedna taková řekla že mi nedoporučuje s Expy dvojkami plavat protože uvádí vodotěsnost jenom 100m, takže pouze sprcha 😂 Ty zdatnější a slušnější jak píšeš se k antireflexu nevyjadřují, protože nechtějí mystifikovat, těch možností už je hodně, někde kyklop, někde spodní někde oboustranný. Expy mají údajně pouze spodní, určitě se na slunci chovají úplně stejně jak mé dvojky, nevidím zásadní rozdíl. 

Zpátky ze servisu v Carillinu. Jako vždy skvělý přístup a hodinky zase šlapou, jak mají 😍 Když už jsem tam byl, napadlo mě zajít do prodejny Rolex. V 10.20 dopoledne jsem zabral za madlo na dveřích, které byly zamčené. Nějakej poskok poblíž dveří se na mě dost divně podíval, neobtěžoval se ani odemknout a říct mi něco jako " Musíte chvilku počkat" a jen znechuceně ukázal na cedulku na dveřích, kde bylo něco jakože obsluhují zákazníka ..... Tam už nejdu 🤣

IMG_20230922_125748.jpg

IMG_20230922_182915.jpg

V 10.20 dopoledne jsem zabral za madlo na dveřích, které byly zamčené. Nějakej poskok poblíž dveří se na mě dost divně podíval, neobtěžoval se ani odemknout a říct mi něco jako " Musíte chvilku počkat" a jen znechuceně ukázal na cedulku na dveřích, kde bylo něco jakože obsluhují zákazníka ..... Tam už nejdu

Koukám že se nic moc nezměnilo...tohle se mi onehdy stalo v Rolex butiku, když venku chcalo jako prase. Od ty doby jsem tam nebyl a neplanuju. Ale Carollinum multibrand prodejna je cajk.

před 2 hodinami, African napsal:

Přesně, na tohle jsou expertky slečny u Bechyněho, kde mi jedna taková řekla že mi nedoporučuje s Expy dvojkami plavat protože uvádí vodotěsnost jenom 100m, takže pouze sprcha 😂 Ty zdatnější a slušnější jak píšeš se k antireflexu nevyjadřují, protože nechtějí mystifikovat, těch možností už je hodně, někde kyklop, někde spodní někde oboustranný. Expy mají údajně pouze spodní, určitě se na slunci chovají úplně stejně jak mé dvojky, nevidím zásadní rozdíl. 

Viz vedlejší vlákno 

před 10 hodinami, Pekos napsal:

Zpátky ze servisu v Carillinu. Jako vždy skvělý přístup a hodinky zase šlapou, jak mají 😍 Když už jsem tam byl, napadlo mě zajít do prodejny Rolex. V 10.20 dopoledne jsem zabral za madlo na dveřích, které byly zamčené. Nějakej poskok poblíž dveří se na mě dost divně podíval, neobtěžoval se ani odemknout a říct mi něco jako " Musíte chvilku počkat" a jen znechuceně ukázal na cedulku na dveřích, kde bylo něco jakože obsluhují zákazníka ..... Tam už nejdu 🤣

IMG_20230922_125748.jpg

IMG_20230922_182915.jpg

Třeba měli limit počtu zákazníků uvnitř naplněný. Když jsem byl v Itálii  v butiku rlx taky mi neotevřeli , dokud nevypadli Němci.   A ti poskoci u dveří se ani jinak než divně koukat neumí.  Oni se s tím narodili a podle tohoto talentu je vybírají.

Edited by vonmisses

před 11 hodinami, vonmisses napsal:

Třeba měli limit počtu zákazníků uvnitř naplněný. Když jsem byl v Itálii  v butiku rlx taky mi neotevřeli , dokud nevypadli Němci.   A ti poskoci u dveří se ani jinak než divně koukat neumí.  Oni se s tím narodili a podle tohoto talentu je vybírají.

To je mi jasný, že měli narváno 🤣 Zaměstnanec luxusního butiku mi to dal luxusně najevo 🤣 .... Tam už nejdu 😉