dabelM Posted July 9 Report Share Posted July 9 V tom vedru díky sponě jenom Submariner Link to comment Share on other sites More sharing options...
furo Posted July 9 Report Share Posted July 9 @dabelM pred e som to chcel napísať že ten easylink je v tomto počasí zázrak 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vonmisses Posted July 9 Report Share Posted July 9 ja používám vodní chlazení Link to comment Share on other sites More sharing options...
moco Posted July 9 Report Share Posted July 9 V 5. 7. 2024 v 15:24, matejcaha napsal: Dneska pocasi nic moc Ahoj, to je reference 226570 (42 mm)? Jak jsou pohodlné? Jdu si je v dohledné době vyzkoušet, ale mám strach že při mém zápěstí 17,5 cm (lovečák) budu zklamaný. Nutno podotknout že měřím 190 cm, takže celkovému dojmu by nevadili Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karussell Posted July 9 Report Share Posted July 9 Na mensi ruce pry opticky vypadaji lip 216570, diky uzsimu tahu, ale osobni zkusenost nemam. Pohodli 216570 na me ruce cca 19cm lovecak je level milion… Link to comment Share on other sites More sharing options...
matejcaha Posted July 10 Report Share Posted July 10 před 12 hodinami, moco napsal: Ahoj, to je reference 226570 (42 mm)? Jak jsou pohodlné? Jdu si je v dohledné době vyzkoušet, ale mám strach že při mém zápěstí 17,5 cm (lovečák) budu zklamaný. Nutno podotknout že měřím 190 cm, takže celkovému dojmu by nevadili To musis ozkouset. Ja mam 19 cm+ a stejne posledni dobou mam radsi 40mm. Jinak pohodlny jsou a bavi mi ten bilej cifr s mega lumi v lete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
skalis Posted July 10 Report Share Posted July 10 Pár dalších kousků z dovolené 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jarett Posted July 11 Report Share Posted July 11 První, za mě proporčně nejkomfortnější, generace DEEP SEA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lamiczka Posted July 11 Report Share Posted July 11 Vintážky... 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kid_A Posted July 11 Report Share Posted July 11 Před hodinou, Lamiczka napsal: Vintážky... teda, pane kolego, nevedel jsem, ze mas takovy klenot:)) moc pekne Link to comment Share on other sites More sharing options...
vonmisses Posted July 11 Report Share Posted July 11 Letničky. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moco Posted July 11 Report Share Posted July 11 (edited) Pánové, jsem zpět. Dobrodružství může začít Edited July 11 by moco Link to comment Share on other sites More sharing options...
kdojinej Posted July 11 Report Share Posted July 11 před 19 minutami, moco napsal: Pánové, jsem zpět. Dobrodružství může začít Gratulace. Co rikas na proporce? Link to comment Share on other sites More sharing options...
moco Posted July 11 Report Share Posted July 11 @kdojinej Když jsem si pro Polárky jel, tak jsem myslel že na mě budou lehce větší, ale po nasazení jsem měl rohlík na ksichtu a jiskřičky v očích. Sedí fajn a ten cifr je naživo dost cool 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valderek Posted July 11 Report Share Posted July 11 před 9 minutami, moco napsal: @kdojinej Když jsem si pro Polárky jel, tak jsem myslel že na mě budou lehce větší, ale po nasazení jsem měl rohlík na ksichtu a jiskřičky v očích. Sedí fajn a ten cifr je naživo dost cool Za mě dobrý 42mm dobrá velikost. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
moco Posted July 11 Report Share Posted July 11 Jen mě lehce znervóznil prodejce, když jsem chtěl vysvětlit nastavení GMT. Po tom, co začal otáčet lunetou, aby nastavil oranžovou ručičku, jsem raději řekl, že si to nastuduji v návodu …stane se. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lamiczka Posted July 11 Report Share Posted July 11 před 5 hodinami, Kid_A napsal: teda, pane kolego, nevedel jsem, ze mas takovy klenot:)) moc pekne Díky Já toho mám taky plnou kabelku...vůbec mi nevadí vzít jeden den rolády a druhej dojebaný seiko za pár korun. Všechny je mám rád, tyhle nosím spíš vyjmečně, sice jsou to mladice, však jsou stejně starý jako já, ale tak jsem na ně opatrnej... Moc jsem je tu ještě neukázal, protože jsem je koupil v době, kdy jsem měl chrono krizi jak prase a skoro vůbec sem nechodil... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kdojinej Posted July 11 Report Share Posted July 11 Před hodinou, moco napsal: Jen mě lehce znervóznil prodejce, když jsem chtěl vysvětlit nastavení GMT. Po tom, co začal otáčet lunetou, aby nastavil oranžovou ručičku, jsem raději řekl, že si to nastuduji v návodu …stane se. A otočil s ní nakonec? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kid_A Posted July 11 Report Share Posted July 11 před 38 minutami, Lamiczka napsal: Díky Já toho mám taky plnou kabelku...vůbec mi nevadí vzít jeden den rolády a druhej dojebaný seiko za pár korun. Všechny je mám rád, tyhle nosím spíš vyjmečně, sice jsou to mladice, však jsou stejně starý jako já, ale tak jsem na ně opatrnej... Moc jsem je tu ještě neukázal, protože jsem je koupil v době, kdy jsem měl chrono krizi jak prase a skoro vůbec sem nechodil... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ohm-Aztec Posted July 12 Report Share Posted July 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts