Přejít na obsah

Jaké Rolex máte právě na ruce?

Návštěvník Ondra

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 23,7tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Od doby co mam rolexy, tak mam hodinky furt na sobě. Uz jsem je parkrát nechal ve skříňce, ale spis jsem myslel na potencionalně ukradené rolexky než na cvicení, takže jsem je začal brát sebou a dávám si pozor....nijak mi nezavazí (není to o pózovalní,stejně je nikdo nepozná). Od ledna začínám s crossfitem a to budu muset nechávat doma :-((

OT: Jak je to vůbec s tím, když mi "vybílí" skříňku? Asi moje chyba a nemám nárok,co

Upraveno uživatelem moco
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Od doby co mam rolexy, tak mam hodinky furt na sobě. Uz jsem je parkrát nechal ve skříňce, ale spis jsem myslel na potencionalně ukradené rolexky než na cvicení, takže jsem je začal brát sebou a dávám si pozor....nijak mi nezavazí. Od ledna začínám s crossfitem a to budu muset nechávat doma :-((

OT: Jak je to vůbec s tím, když mi "vybílí" skříňku? Asi moje chyba a nemám nárok,co

za věci ve skříni zodpovídá provozovatel takže to má pojištěný. Já je nechávám u recepce ve skříňce na cennosti a ta je prý pojištěna na 40k. Pokud ale prokážeš co tam bylo musí zaplatit všechno pojistka nepojistka.
Odkaz ke komentáři

za věci ve skříni zodpovídá provozovatel takže to má pojištěný. Já je nechávám u recepce ve skříňce na cennosti a ta je prý pojištěna na 40k. Pokud ale prokážeš co tam bylo musí zaplatit všechno pojistka nepojistka.

Díky za info, právě jsem kdysi viděl o téhle tématice pořad a říkali tam něco v tom smyslu, že podle práva si na takové aktivity nemůžeš brát tak cenné věci :-)))

post-23865-0-57314100-1450282239_thumb.jpeg

Upraveno uživatelem moco
Odkaz ke komentáři

Ale jo, chodí, ale příjde mi "divné" s nima cvičit.

Na haevy duty určitě nee..

Vůbec nechápu proč nee Rolex na heavy duty, když k tomu byli stvořený. Ty snad když vidíš na někom Rolex, tak první co tě napadne je, hm dobrej pozér? Tomu se mi nechce věřit, asi jsem tě blbě pochopil :-)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...