rumi Odesláno 16. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2015 Zdravim panove,neni tu nahodou nekdo ze Zlinska s 116610LN nebo 116710LN? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 16. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2015 Horizontální série :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 16. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2015 To seš jako ve fitku s roládama, jo? Lepší poza snad už není.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 16. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2015 Cegy nechapem, preco, do fitka sa s roladami nechodi ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michelin Odesláno 16. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2015 Nevim, ja rozhodne s hodinkama necvicim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 16. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2015 Musime priste startovat rovnou tam.zavidim, tam sme chteli sraz a nezadarilo se.. nakonec sme skoncili v LeClub naproti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 16. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2015 Cegy nechapem, preco, do fitka sa s roladami nechodi ?Ale jo, chodí, ale příjde mi "divné" s nima cvičit. Nevim, ja rozhodne s hodinkama necvicim. Na haevy duty určitě nee.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 16. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2015 Ja ich teda sem tam vezmem do posilky ale samozrejme davam pozor. Lepsie ako nechat v skrinke Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 16. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2015 Já je do posilovny vůbec netahám,ve skříňce bych je nenechal a cvičit s nima, to si ani neumím představit.Možná zvedat činky jo,ale určitě ne dynamickej kruháč a podobný aktivity. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 16. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2015 Ja ich teda sem tam vezmem do posilky ale samozrejme davam pozor. Lepsie ako nechat v skrinke Asi záleží jak a co cvičíš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 16. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2015 nejlepsi je do posilky vubec nechodit. to delam ja. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 16. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2015 Přesně, já se taky nenarodil, abych se hýbal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 16. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2015 Sportem ku zdraví a k trvalé invaliditě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 16. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2015 Je pravda ze hiit a kruhove treningy a crossfit by som s nimi neriesil ale cinky a beh s nimi absolvujem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 16. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2015 (upraveno) Od doby co mam rolexy, tak mam hodinky furt na sobě. Uz jsem je parkrát nechal ve skříňce, ale spis jsem myslel na potencionalně ukradené rolexky než na cvicení, takže jsem je začal brát sebou a dávám si pozor....nijak mi nezavazí (není to o pózovalní,stejně je nikdo nepozná). Od ledna začínám s crossfitem a to budu muset nechávat doma :-((OT: Jak je to vůbec s tím, když mi "vybílí" skříňku? Asi moje chyba a nemám nárok,co Upraveno 16. prosince 2015 uživatelem moco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 16. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2015 Od doby co mam rolexy, tak mam hodinky furt na sobě. Uz jsem je parkrát nechal ve skříňce, ale spis jsem myslel na potencionalně ukradené rolexky než na cvicení, takže jsem je začal brát sebou a dávám si pozor....nijak mi nezavazí. Od ledna začínám s crossfitem a to budu muset nechávat doma :-((OT: Jak je to vůbec s tím, když mi "vybílí" skříňku? Asi moje chyba a nemám nárok,coza věci ve skříni zodpovídá provozovatel takže to má pojištěný. Já je nechávám u recepce ve skříňce na cennosti a ta je prý pojištěna na 40k. Pokud ale prokážeš co tam bylo musí zaplatit všechno pojistka nepojistka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 16. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2015 (upraveno) za věci ve skříni zodpovídá provozovatel takže to má pojištěný. Já je nechávám u recepce ve skříňce na cennosti a ta je prý pojištěna na 40k. Pokud ale prokážeš co tam bylo musí zaplatit všechno pojistka nepojistka.Díky za info, právě jsem kdysi viděl o téhle tématice pořad a říkali tam něco v tom smyslu, že podle práva si na takové aktivity nemůžeš brát tak cenné věci :-))) Upraveno 16. prosince 2015 uživatelem moco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 16. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2015 Chvíle klidu po práci.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 16. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2015 Ale jo, chodí, ale příjde mi "divné" s nima cvičit. Na haevy duty určitě nee..Vůbec nechápu proč nee Rolex na heavy duty, když k tomu byli stvořený. Ty snad když vidíš na někom Rolex, tak první co tě napadne je, hm dobrej pozér? Tomu se mi nechce věřit, asi jsem tě blbě pochopil :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 16. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2015 To seš jako ve fitku s roládama, jo? Lepší poza snad už není..CEGY, tos doufám nemyslel vážně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se