Návštěvník dlubix Odesláno 12. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2015 Ano, pokud jedine rolex doma tak cerne daytony, ale pokud jako do komba tak jedine bile..Ty jsou na ruce opticky vetsi nez cerne a vice vyniknou ty subdialy... Ale kdyz cerne, tak se zenith kalibrem, ty jsou jeste hezci.. ...tak suby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kulix Odesláno 12. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2015 A nebo tak, ale ty jsou vice cerne.. A pak prikupit bile D..) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 12. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2015 neni cerna jako cerna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vsudybyl Odesláno 12. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2015 bíle GTM a nějaké černé s barvou do komba potřebuji opticky větší a to barvy splňují Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 13. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2015 Noudejty.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qwuiddo Odesláno 13. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2015 expy a nevim jestli nejsem blazen, ale prijdou mi docela velky na my 19cm+ ruce :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 13. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2015 expy a nevim jestli nejsem blazen, ale prijdou mi docela velky na my 19cm+ ruce :D Jsou Ti dobře, velký jsou doktorovi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 13. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2015 Jsou Ti dobře, velký jsou doktorovi To si ale doktor nemyslí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 13. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2015 Jsou Ti dobře, velký jsou doktorovi dlubixu, už si měl prokopnutej hrudník ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 13. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2015 (upraveno) expy a nevim jestli nejsem blazen, ale prijdou mi docela velky na my 19cm+ ruce ten cifr je vetsi jak u subu, proto opticky vypadaji vetsi... ale velky ti nejsou (ikdyz ja bych je za velky pro sebe povazoval ) Jsou Ti dobře, velký jsou doktorovi na tvem miste bych o velkych hodinkach na utle ruce pomlcel Upraveno 13. ledna 2015 uživatelem IzTaPa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 13. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2015 na tvem miste bych o velkych hodinkach na utle ruce pomlcel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flagolo Odesláno 13. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2015 Rolex... Pro tuneláře to nejlepší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rampelnik Odesláno 13. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2015 parádní fotka! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kulix Odesláno 15. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2015 Dneska by to slo.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 15. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2015 tyhle žabáky jsou můj svatý grál.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 15. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2015 Mel jsem dceru zapsat do keramickeho krouzku.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dabelM Odesláno 18. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2015 Dobrý večer z JZ pobřeží Thajska Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 19. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2015 Kluci nemate nekdo fotku keramickych subu na natu?premejslim o tom a nevim jestli to ma cenu,tah je suprovej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 19. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2015 Kluci nemate nekdo fotku keramickych subu na natu?premejslim o tom a nevim jestli to ma cenu,tah je suprovej.Vždyť je tady spousta inspirace a každopádně NDc jsou na NATO lahůdkové. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 19. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2015 gougy-na googlu jsem se samozrejme dival,ale spis jsem to chtel s tema chronomagorskejma kecama okolo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se