M3maniac Odesláno 23. července 2017 Nahlásit Odesláno 23. července 2017 Můžeme porovnat Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
patprom Odesláno 23. července 2017 Nahlásit Odesláno 23. července 2017 Můžeme porovnat Už se těším. Jen co budu mít chvilku času musíme se sejít :-)
tmoris Odesláno 23. července 2017 Nahlásit Odesláno 23. července 2017 Me s tema bicolorama stvete. Nikdy bych si nemyslel, ze me to bude jakkoliv oslovovat a uz je to tady.. :-/
patprom Odesláno 23. července 2017 Nahlásit Odesláno 23. července 2017 Me s tema bicolorama stvete. Nikdy bych si nemyslel, ze me to bude jakkoliv oslovovat a uz je to tady.. :-/Měl jsem to dlouho úplně stejně a říkal jsem si, že když už tak modré. A bác ho :-)
tkol Odesláno 23. července 2017 Nahlásit Odesláno 23. července 2017 No modrý si brousim zuby... ale keramický...
M3maniac Odesláno 23. července 2017 Nahlásit Odesláno 23. července 2017 Neboj, to přijde já chtěl prvni modré a koupil černé, ale stejně jsem to nevydržel, ta modrá je prostě boží. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
M3maniac Odesláno 23. července 2017 Nahlásit Odesláno 23. července 2017 Paradoxně keramické maji ještě pěknější barvu lunety, což třeba u LV se tak nepovedlo .....
Lamiczka Odesláno 23. července 2017 Nahlásit Odesláno 23. července 2017 Tak to abych si tohle vlákno co nejdřív zakázal. Zatím jsem naštěstí v té fázi, kdy mě to nebere, ale začíná to vypadat na zlatou horečku, když už i náčelník přesedlal na fullgold...
tkol Odesláno 23. července 2017 Nahlásit Odesláno 23. července 2017 No i LV jsou magický... modré keramiky se mi moc líbí, ale ta royal blue na plecháčich je taky super... to bude zas dilema...
Ajaj Odesláno 23. července 2017 Nahlásit Odesláno 23. července 2017 Tak to abych si tohle vlákno co nejdřív zakázal. Zatím jsem naštěstí v té fázi, kdy mě to nebere, ale začíná to vypadat na zlatou horečku, když už i náčelník přesedlal na fullgold... Trochu motivace.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
patprom Odesláno 23. července 2017 Nahlásit Odesláno 23. července 2017 Paradoxně keramické maji ještě pěknější barvu lunety, což třeba u LV se tak nepovedlo .....Náhodou, keramické LV jsou možná moje vůbec nejoblíbenější
m.n. Odesláno 23. července 2017 Nahlásit Odesláno 23. července 2017 Já jsem zjistil, že ideální je mít ty barvy všecky...
VRJ Odesláno 23. července 2017 Nahlásit Odesláno 23. července 2017 Me s tema bicolorama stvete. Nikdy bych si nemyslel, ze me to bude jakkoliv oslovovat a uz je to tady.. :-/ Tak na tohle pozor !!!! Jak tohle jednou začne, tak to taky může jít rychle. Vím, o čem mluvím .... :-DDD
tkol Odesláno 24. července 2017 Nahlásit Odesláno 24. července 2017 Já jsem zjistil, že ideální je mít ty barvy všecky... Úplně tomu rozumim... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
snake Odesláno 24. července 2017 Nahlásit Odesláno 24. července 2017 Kdyz je ten bicolor v mode...jsou na nich kapky...mrsky jedny stary-hezky... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
patprom Odesláno 24. července 2017 Nahlásit Odesláno 24. července 2017 Úplně tomu rozumim... Ano, velmi dobře!
skalis Odesláno 24. července 2017 Nahlásit Odesláno 24. července 2017 Vsechno durch, ale hodinky a skrpale dobry
Maxel Odesláno 25. července 2017 Nahlásit Odesláno 25. července 2017 Přes týden prakticky OWG s 116710LN
ADIkov Odesláno 25. července 2017 Nahlásit Odesláno 25. července 2017 Suby v neprirodzenom prostredi. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se