M3maniac Odesláno 27. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2022 Tak smích a srandu miluji a když už se nebudu smát , tak jsem mrtvej A to ještě nechci a jen se modlím ať to tam vedle slovenska co nejrychleji skončí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 27. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2022 Ale nejkrásnější lhodinky pod sluncem ( na slunci ) jsou tyto.Souhlasím, jedna loňská Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejm Odesláno 27. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2022 Už pár dní pořád ty stejné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vjace Odesláno 27. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2022 před 56 minutami, M3maniac napsal: Ale nejkrásnější lhodinky pod sluncem ( na slunci ) jsou tyto. Modrá je na slunku krásná, ale za mě top fialová Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 27. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2022 (upraveno) Fialové mám primky Upraveno 27. února 2022 uživatelem M3maniac Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vjace Odesláno 27. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2022 před 4 minutami, M3maniac napsal: Fialové mám primky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 27. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2022 Máš nastudované jak se to změní na ten purple dial? Podle mě je to sluníčkem, ale přiznám se, že jsem o tom ještě noc nečetl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky Odesláno 27. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2022 před 1 hodinou, M3maniac napsal: Ale nejkrásnější lhodinky pod sluncem ( na slunci ) jsou tyto. Díky za pochvalu. To samé platí u tebe, ta modrá je TOP. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vjace Odesláno 27. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2022 před 3 hodinami, M3maniac napsal: Máš nastudované jak se to změní na ten purple dial? Podle mě je to sluníčkem, ale přiznám se, že jsem o tom ještě noc nečetl. Jj, je to tak, mělo by to být UV. Klasický dial dostane tropical nádech a modrý jde do fialové. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 27. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2022 Myslel jsem si to, takže v důchodu bych ho mohl mít Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 27. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2022 Mrazivej sunset Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky Odesláno 28. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2022 Explorer 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 28. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2022 Pondělní ráno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 28. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2022 Kamarádka říká: takový ty s těma čudlíkama… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bertik Odesláno 28. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2022 Trochu změny . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADIkov Odesláno 28. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2022 V 22. 2. 2022 v 19:27, Luky napsal: @ADIkov tak to je silný kalibr....moc hezký kombo Boli by keby boli moje DD ale raz to pride. Vdaka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 28. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2022 Před hodinou, LovecK napsal: Kamarádka říká: takový ty s těma čudlíkama… Ty s těma čudlíkama jsou fajn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky Odesláno 28. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2022 Odpoledne trochu změna:-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy_PP Odesláno 28. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2022 Prechadzka po pobrezi Pacifiku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 28. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2022 Moc pěkné a docela ti závodím a ty hodinky to nejsou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se