bandicoot Odesláno 25. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2019 Škoda, že Sparta nehrála s Vyšehradem, Lavi moh zazářit a dát nějakej ten gól. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 25. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2019 nojo, to byste si to museli zasloužit, měli jste jen kliku, jinak zase jen bída s nouzí, Jihlava se bála více hrát, šetří se na 2.ligu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 25. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2019 No Jihlava to evidentně podcenila a Sparta jako outsider překvapila :-) Gratulace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 26. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2019 (upraveno) Pohár to je v klidu, ale jinak má Sparta má pohodlný šestibodový náskok na posledního v lize.Když si vezmou Franze Kavku tak jim to možná půjde i v Plzni. Holt ten Štramák jim to tam rozesral dokonale. Ale koncepčně by je měl Kréťa zahnat místo fotbalu do elektrárny házet uhlí, aby se naučili makat a ne jen simulovat hru zadkem. Upraveno 26. září 2019 uživatelem eloga Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 26. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2019 Osobně si myslím, že Stramak za vše nemůže, měl smůlu, že je to cizinec a začal hrabat do pisecku místních odborníků, což se tu neodpoustí (už předtím se na ně dalo koukat jen občas). A Rosa je jen tvar na plakát, žádné pravomoci moc nemá, taky proč? Odbornost nula.Můj názor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 29. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2019 Opět zas a znovu, kiks obránce . Tak už nevím s kým chtějí v té obraně stabilně hrát. Na druhou stranu se musí nechat, že výkon oproti derby byl výrazně lepší . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin JJJ Odesláno 29. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2019 Já nevim... O tom jak je Sparta špatná snad už ví i v Africe... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hrusa312 Odesláno 2. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2019 Tak dneska SKS, jsem zvědavej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 2. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2019 já jen doufám, že to bude lepší jak Kohouti s Bayernem - 2/7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 2. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 2. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2019 já jen doufám, že to bude lepší jak Kohouti s Bayernem - 2/7 Urco budou, snad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 2. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2019 (upraveno) Hellichova. Japa se sem zatoulali? Edit: ono to možná bude něco realizacne/fanouskovskyho, ale stejnak. Edit 2: blbý jsem, za rohem od Mandarinu. Upraveno 2. října 2019 uživatelem dr.sphinx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 2. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2019 (upraveno) Udělena výjimka. Upraveno 2. října 2019 uživatelem kuncák7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 2. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2019 Bydlí z rohem v hotelu, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 2. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2019 Bydlí z rohem v hotelu, ne?Jo, ale nebudou chodit tak daleko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 2. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2019 Bydlí z rohem v hotelu, ne?Skoda ze tam uz není bracha, ze by jim hodil neco do pití :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 2. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2019 to byl takový ten zapas, kdy výsledek neodpovídá převedené hře. Jak sešívky nemusím, tak v lize mistrů jim to přeju a hrajou fakt dobře. Plichta by slušela víc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 2. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2019 No tak aspoň jsme se vrátili trochu zpatky na zem :-) Ale výkon slusnej, dalo se koukat no :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 2. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2019 No tak aspoň jsme se vrátili trochu zpatky na zem :-) Ale výkon slusnej, dalo se koukat no :-)Jojo, pod tohle bych se podepsal. Po prvním zápase se skoro každej viděl snad v semi LM. Škoda výsledku, hra, co jsem občas koukl, usla :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Odesláno 2. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2019 Hra super, jen me nasralo, ze ve VIPku skoro nikdo nefandil a bylo hrozne volnejch mist. To je fakt skoda... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se